• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam onu mu seviyor?

Anasının donlarına neden dokunamıyor da elin kızı dokunabiliyor?
Ben kayinvalidemle küstüm, son zamanlarda konuştum ama sürekli küstük, erkek kardeşimde erkek olduğu icin dokunmak istemez

Hanım efendi bosanmissiniz da zaten. Artık muhatap olmayıp dusunmeseniz mi acaba? Hasta etmiş bu adam sizi. Ne olur kendinize bir iyilik yapıp psikiyatri ye gidin.
Boşanmıs ama konu baslıgı KOCAMM

Bir de yayla evi adliyenin orda mı onu anlamadım ben. Yayla evinde oturup da davalara koşmak ilginç bir beceri olsa gerek.
Yayla evi öncesi gelinle ortak islerimiz var, davalarimiz var ortak kişilerle ticari

Boşandim yalan yok, ic çamaşırları detayı sen ellemezsin esine söyle düzeltsin demek geline yani haber gönderiyor aklinca
E boşanmışsınız bitmiş gitmiş yani daha ne üzerine yorum yapmamızı istiyorsunuz? Gelini niye boşanıyor kıskanç erkek kardeşiniz

Dizi gibi oldu sizin konu.Dizilerde ikinci üçüncü bölümde konu sıkıntısı yaşarya öyle.Hepsini boşverin bence.Yani ne bileyim akıl sağlığım gidecek diye ben bile öyle yaptım bı vakti zamanında unutkanlık yapıyor hastalık yapıyor bir konuda çok direnç göstermek.

Herkes dalga geçiyor benle konuyla..cok zor bir durumun içerisindeyim.. Bu yazdığınız alay degil dimi
Hayir gayet ciddiyim. Sevmese evi, perdeyi vs onlardan ister mi? Her turlu iletisimde kalmak istiyor, baya kopamiyor yani seviyor

Back
X