Kocam pavyona gitmiş,bana yardım edin..

dolduruş derken?????????????

Eşini en iyi Sen tanıyorsun bunun için en iyi senn yorumlayabilirsinn.. bundan önce nasıl oldugunu davranışlarını hareketlerini yapıp yapmıcani oraya daha önce gidip gitmiceni sen biliosun.. bü yüzdenn burda yazılanlarla eşini yargılama..
Belkide gercekten ilk defa gitmiş ve çok pişmn olmuştur...

Ya tamam hoş değil ama boşanma nedeni de değil. Bundan sonrası için tevrınızı net koyun, istemediğinizi çok net ifade edin. Ama bir kez payvona gitti diye boşanılmaz.

arkadaşlar 5 parmağın 5,i bir değil...
lütfen kendi eşlerinizle yada başka erkeklerle kıyaslama yaparak değilde olaya göre yorum yapalım..
buradan yorum yapmak kolay,bir evlilik üstelikte bir evlat varken boşanmak felan bu kadar olmamalı,belliki bir hata yapmış inşallah telafi eder ve bir daha olmaz...
mutlaka şans verilmeli..

inşallah sürekli bu şekilde devam eder ve hep mutlu olursun derinss

Aminn canım.Hepimiz çok mutlu oluruz inşallah. :nazar:
Ama benim durumum mucizevi bir durum değil veya eşim dünya harikası değil.
Evliliğin anlamı bu zaten..
Hem evleneceğim hem çocuğum olacak hem afedersin ama karı-kıza salyalarım aka aka bakacağım,çocuk baba beklerken pavyonlara takılacağım mantığıyla evlilik yürüyemez.
Yani bizim durum normal olan eşinin mantığı hatalı olan.
Sen de bunu kanıksamışsın o adamla evli olduğun için önce bu psikolojiden çık.
Madem eşin sevgiyi koymuş ortaya sen bu hayattan benim ve evladın için vazgeçemiyorsan,bizi gerçekten seviyorsan vazgeçeceksin de..?
ne diyecek bakalım..

Bence önce bi Sakınn ol sakın kafayla hareket ett çok sinirlerin bozulmuş seninn haklı olarak...
Sakin düşünürsen dogru kararı verirsinn. Ortamda Arkadaşlarını kıramamışş sanırımm gitmiş. şimdiye kadar böyle bişeyde olmamış ilk defa bir hata yapmışş. söylediğinize görede bin pişman olmuşş.. size ilgili cocugunuza ilgili.. Haklısınız ama bence konuşun anlatın tekrarı olursa Affetmicenizi söyleyin.. Arkadaş cevresini değiştirmesini söyleyin...
İlk yanlışta Bunun için boşanmak bence dogru değil..
Sakince bir düşününn derim.. Eşinizi Seviyosanız..

söyledim diyorum ya bi arkadaşı var bizim bütün sorunlarımız o arkadaşına hayır diyememesinden kaynaklanıyor ilk okul bir orta okul bir lise bir askerlik acemi bir usta bir şansa bak ya ikisindeki hayatında arkadaş olarak değilde kardeş olarak yer almış bununla görüştüğün sürece biz mutlu olamayız dedim. onun dediği şey ise evet biz aynı anneden olmadık ama biz aynı anneden olan kişilerden bire çok farklıyız benim başka kimsem yok ondan başka bunu yapamam dedi bana..

Herkes kendi yorumuyla ilgilense,hadlerini aşıp başkalarının yorumuna müdahele etmese,başöğretmen gibi dolanmasa forum da ..
ah ne güzel olur..
hepimizin aklı fikri var ama bazıları hadlerini aşıp başkalarının yorumlarına müdahele ediyor.
kim nasıl bu hakkı kendinde görebiliyor..?

söyledim diyorum ya bi arkadaşı var bizim bütün sorunlarımız o arkadaşına hayır diyememesinden kaynaklanıyor ilk okul bir orta okul bir lise bir askerlik acemi bir usta bir şansa bak ya ikisindeki hayatında arkadaş olarak değilde kardeş olarak yer almış bununla görüştüğün sürece biz mutlu olamayız dedim. onun dediği şey ise evet biz aynı anneden olmadık ama biz aynı anneden olan kişilerden bire çok farklıyız benim başka kimsem yok ondan başka bunu yapamam dedi bana..

O Arkadaşından kopamıosan ona Hayır demeyi öğreniceksinn o zamn de sende... Gerektiginde hayır derse hiçbir sorun olmaz zaten..
Ama böyle düşüncesiz tekrar davranırsa ozman biz üzülürüz beni kaydersin de..
Bu Olay çözümlenmicek bişey değil o yüzdenn Sakın ol konuşarak çözersin..

lütfen kendi eşlerinizle yada başka erkeklerle kıyaslama yaparak değilde olaya göre yorum yapalım..
buradan yorum yapmak kolay,bir evlilik üstelikte bir evlat varken boşanmak felan bu kadar olmamalı,belliki bir hata yapmış inşallah telafi eder ve bir daha olmaz...
mutlaka şans verilmeli..

Arkadaşım konu sahibi,gezmeyen tozmayan evine hergün giden erkek yoktur dedi.
bende kendi durumumu anlattım,konunun başını okumayıp sonundan girip benim nispet yapar gibi davrandığımı düşünmüşsünüz.onun cümlesi üzerine söyledim.eşinin hayatına öyle alışmış ki diğer hayatların varolmayacağını sanıyor.
Forumda bunu yapanlar olabilir ama ben bu kadar çirkin biri değilim.
Rica ediyorum yorumlarıma son müdaheleniz olsun ben kimsenin yorumuna karışma haddine sahip değilim sizden de aynı özeni bekliyorum.

erkek milleti işte arkadaş ortamını bahane ederler her zaman
ama öyle boşanmak kolay mı yahu burnunun iyice sürt tavrını koy
bidaha yaparsa ozamana bakarsın icabına

evet ankaradayım ben boşanmayı düşünüyorum..
bosanılcak bi olay değil tamam cok yanlıs yapmıs gitmiş size sölememiş video ya cekmiş çok hatası var eşinizin ama sizde tavrınızı koyun bundan sonra gitmesi aklından bile gecmesin ama bosanmayı düşünmeyin lütfen tabi siz daha ii bilirsiniz siz yasıyosunuz biz fikirlerimizi yazıyoruz ama cocuğunuzda var bi kez daha düşünün bundan önce gidip gitmediğini arastırın hafta sonları 20 yıllık arkadasyla nereye gidio bunu öğrenin eğer bi defalık gitdiyse bosanmayı düşünmeyin ama eşinizde buna güvenmesin yani umut vermeyin ama tavrınızı koyun hatta görüşmesin arkadası zorluyosa videoya arkadası cektiyse görüşmesin onunla hem arkadasının teli ykmuymus sizin eşinizin teliyle cekiyo anlamadım yani yalan söylüyo ama bundan sonra tedbirinizi alın bence ALLAH kolaylık versin

O Arkadaşından kopamıosan ona Hayır demeyi öğreniceksinn o zamn de sende... Gerektiginde hayır derse hiçbir sorun olmaz zaten..
Ama böyle düşüncesiz tekrar davranırsa ozman biz üzülürüz beni kaydersin de..
Bu Olay çözümlenmicek bişey değil o yüzdenn Sakın ol konuşarak çözersin..

Çok doğru. Kopmasın tabi, kim ister 6 yaşından beri beraber büyüdüğü arkadaşından kopmayı. Ama her istediğine evet demesin, görüştükleri ortamları değiştirsinler. Pavyonda rakı dğeil, kafede çay içsinler.

mutlaka şans verilmeli..

özlem süpersin benim istediğimde bu bende biliyorum ne erkekler var ama bi çok erkek ise mutlaka ama mutlaka istiyor arkadaşlarıyla dışarda olmayı bunu söylemek istedim ben..

boşanmak bu kadar kolaymı ya anlamıyorum
yani hiç mi yalan lar söylenmiyor evliliklerde herkez birden melek olu verdi.
benim için boşanma sebebi olamaz, yaptı bi hata tamam kabul ediyorum, send tavrını koy burnu sürtsün biraz dersini alsın.

ya boşanmak doğru olmaz neden mi sanırım ilk yanlışı..ama bak hiçbir erkek gerçekten 4/4 lük değil..ha eşiniz yaptığı hiç güzel bir şey değil çok öiğrenç ama bundan snraki tavırlarına dikkat edin derim.boşanmak olmasın bence..

özlem süpersin benim istediğimde bu bende biliyorum ne erkekler var ama bi çok erkek ise mutlaka ama mutlaka istiyor arkadaşlarıyla dışarda olmayı bunu söylemek istedim ben..

Ama kıyaslamayı sen yaptın esohu'cuğum..
Her erkek çıkar çıkmak ister vs dedin ben de hayır öyle değil dedim.
Hepimizin dostları var kadın da olsak erkek de olsak ama pavyonda görüşmek ayrı.
ev oturmasına gitmek,birlikte pikniğe gitmek ayrı.. ne bileyim erkeğin arkadaşlarıyla maç yapması veya maça gitmesi olabilir.aile hayatına uygun aktiviteler.
yani elbette herkes dostlarıylada vakit geçirmek ister ama nerede ne yaptığı çok önemli.
her erkek gidip kadınların aman memesi açılsın da görelim diye izlemeye gitmez,bu ahlaksızlık belirtisidir bunu herkes yapar diye genelleyemeyiz
.

arkadaşlar hayat çok zor aslında hemde çok zor karşınıza iyi erkek çıkmıştır sizin bir dediğinizi iki etmemiştir sizin dışınızda sosyal hayatı yoktur ağzınızın içine bakıyordur bu sizin hayatınızı kolaylaştırıyor. Benim eşim böyle değil evet ne istedim ise oldu yeri geldi inanılmaz süprizler yaptı dogum günlerimde yıldönümlerinde yeri geldi bana gitti kendi alışveriş yaptı çantası ayakkabısı kıyafeti ama ben ona bu konuda hükmedemiyorum dışarı çıkmıcaksın kesinlikle hep ama hep bizimle olucaksın nerde oldugunu söyliceksin bunlara izin vermeyen bir türk erkeği var karşımda biliyorum vede eminim beni çok seviyor ve beni aldatmadı hiç. Ama ben pavyona giden erkek istemiyorum dediğim zaman tamam söz tekrar olmıcak dedi.belki evet gitmicek ama o arkadaşıyla her hafta görüşecek kopamıyor ihtiyaç duyuyor onla olmaya ya aynı ortamda hallerini bi görseniz inanılmaz mutlular kahkahalar uçuşuyor deşarj ediyor o çocuk bunu benim aklımdada acaba yinemi gitti oraya kalıcak hep ben bunu aşamıcamn işte ?? çok kararsızım

Ama kıyaslamayı sen yaptın esohu'cuğum..
Her erkek çıkar çıkmak ister vs dedin ben de hayır öyle değil dedim.
Hepimizin dostları var kadın da olsak erkek de olsak ama pavyonda görüşmek ayrı.
ev oturmasına gitmek,birlikte pikniğe gitmek ayrı.. ne bileyim erkeğin arkadaşlarıyla maç yapması veya maça gitmesi olabilir.aile hayatına uygun aktiviteler.
yani elbette herkes dostlarıylada vakit geçirmek ister ama nerede ne yaptığı çok önemli.
her erkek gidip kadınların aman memesi açılsın da görelim diye izlemeye gitmez,bu ahlaksızlık belirtisidir bunu herkes yapar diye genelleyemeyiz
.

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X