Esohu Sana bi Tavsiye Sakın doldurusa Gelme...
dolduruş derken?????????????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esohu Sana bi Tavsiye Sakın doldurusa Gelme...
dolduruş derken?????????????
inşallah sürekli bu şekilde devam eder ve hep mutlu olursun derinss
Bence önce bi Sakınn ol sakın kafayla hareket ett çok sinirlerin bozulmuş seninn haklı olarak...
Sakin düşünürsen dogru kararı verirsinn. Ortamda Arkadaşlarını kıramamışş sanırımm gitmiş. şimdiye kadar böyle bişeyde olmamış ilk defa bir hata yapmışş. söylediğinize görede bin pişman olmuşş.. size ilgili cocugunuza ilgili.. Haklısınız ama bence konuşun anlatın tekrarı olursa Affetmicenizi söyleyin.. Arkadaş cevresini değiştirmesini söyleyin...
İlk yanlışta Bunun için boşanmak bence dogru değil..
Sakince bir düşününn derim.. Eşinizi Seviyosanız..
Ya tamam hoş değil ama boşanma nedeni de değil. Bundan sonrası için tevrınızı net koyun, istemediğinizi çok net ifade edin. Ama bir kez payvona gitti diye boşanılmaz.
söyledim diyorum ya bi arkadaşı var bizim bütün sorunlarımız o arkadaşına hayır diyememesinden kaynaklanıyor ilk okul bir orta okul bir lise bir askerlik acemi bir usta bir şansa bak ya ikisindeki hayatında arkadaş olarak değilde kardeş olarak yer almış bununla görüştüğün sürece biz mutlu olamayız dedim. onun dediği şey ise evet biz aynı anneden olmadık ama biz aynı anneden olan kişilerden bire çok farklıyız benim başka kimsem yok ondan başka bunu yapamam dedi bana..
arkadaşlar 5 parmağın 5,i bir değil...
lütfen kendi eşlerinizle yada başka erkeklerle kıyaslama yaparak değilde olaya göre yorum yapalım..
buradan yorum yapmak kolay,bir evlilik üstelikte bir evlat varken boşanmak felan bu kadar olmamalı,belliki bir hata yapmış inşallah telafi eder ve bir daha olmaz...
mutlaka şans verilmeli..
bosanılcak bi olay değil tamam cok yanlıs yapmıs gitmiş size sölememiş video ya cekmiş çok hatası var eşinizin ama sizde tavrınızı koyun bundan sonra gitmesi aklından bile gecmesin ama bosanmayı düşünmeyin lütfen tabi siz daha ii bilirsiniz siz yasıyosunuz biz fikirlerimizi yazıyoruz ama cocuğunuzda var bi kez daha düşünün bundan önce gidip gitmediğini arastırın hafta sonları 20 yıllık arkadasyla nereye gidio bunu öğrenin eğer bi defalık gitdiyse bosanmayı düşünmeyin ama eşinizde buna güvenmesin yani umut vermeyin ama tavrınızı koyun hatta görüşmesin arkadası zorluyosa videoya arkadası cektiyse görüşmesin onunla hem arkadasının teli ykmuymus sizin eşinizin teliyle cekiyo anlamadım yani yalan söylüyo ama bundan sonra tedbirinizi alın bence ALLAH kolaylık versinevet ankaradayım ben boşanmayı düşünüyorum..
O Arkadaşından kopamıosan ona Hayır demeyi öğreniceksinn o zamn de sende... Gerektiginde hayır derse hiçbir sorun olmaz zaten..
Ama böyle düşüncesiz tekrar davranırsa ozman biz üzülürüz beni kaydersin de..
Bu Olay çözümlenmicek bişey değil o yüzdenn Sakın ol konuşarak çözersin..
arkadaşlar 5 parmağın 5,i bir değil...
lütfen kendi eşlerinizle yada başka erkeklerle kıyaslama yaparak değilde olaya göre yorum yapalım..buradan yorum yapmak kolay,bir evlilik üstelikte bir evlat varken boşanmak felan bu kadar olmamalı,belliki bir hata yapmış inşallah telafi eder ve bir daha olmaz...
mutlaka şans verilmeli..
özlem süpersin benim istediğimde bu bende biliyorum ne erkekler var ama bi çok erkek ise mutlaka ama mutlaka istiyor arkadaşlarıyla dışarda olmayı bunu söylemek istedim ben..
Ama kıyaslamayı sen yaptın esohu'cuğum..
Her erkek çıkar çıkmak ister vs dedin ben de hayır öyle değil dedim.
Hepimizin dostları var kadın da olsak erkek de olsak ama pavyonda görüşmek ayrı.
ev oturmasına gitmek,birlikte pikniğe gitmek ayrı.. ne bileyim erkeğin arkadaşlarıyla maç yapması veya maça gitmesi olabilir.aile hayatına uygun aktiviteler.
yani elbette herkes dostlarıylada vakit geçirmek ister ama nerede ne yaptığı çok önemli.
her erkek gidip kadınların aman memesi açılsın da görelim diye izlemeye gitmez,bu ahlaksızlık belirtisidir bunu herkes yapar diye genelleyemeyiz.