Kocam pavyona gitmiş,bana yardım edin..

yorumların hepsini okumadım eşinizin ilk hatası mı bilmiyorum yaptığı çok yanlış birşey bunu ona anlatman gerekiyor
eşini en iyi sen tanırsın 1 saat pavyonda geçirdi diye boşanacaksan bilemiyorum
tabiki affet sineye çek de demiyorum bunun cezasını daha farklı verebilirsin ona yuvanı yıkmak yerine onunla konuşmayarak kırgınlığını belli ederek kocan zaten seni gerçekten seviyorsa bu yaptığından iyi bir ders alacaktır

esohu kullanıcısından alıntı
ya erkekleri zincire bağlayamıyorsun her erkek mutlaka arkadaş ortamına girip geç saatte geliyor şimdi burada yok benim eşim gitmez diyenler var her akşam sürekli evinde olanlar için bişey diyemem ama işten geç çıktım şurdaydım falan filan kadına hissettirmeden erkek mutlaka dışarda kafa dağıtıyor kafa dağıtmak içki içmek değil erkek erkeğe muhabbetler.. canım her erkek demişim ama sonra düzeltmişim evinde sürekli eşiyle olana bişey diyemem demişim sizin söylemiş oldugunuz yorum erkek böyle bişey yapamaz üstüne kusarım cümlesi beni aslında çok etkiledi ben neden bu kadar pasif durabiliyorum neden daha fazlasını yapmadım gibi yorumlar uyandırmıştı bende diğer arkadaşlar biraz daha sakinleştirdi. ama ben size yinede diyorumki hep ama hep mutlu olun hayallerinizdeki erkeği bulmuşsunuz ne güzel...

arkadaşlar hayat çok zor aslında hemde çok zor karşınıza iyi erkek çıkmıştır sizin bir dediğinizi iki etmemiştir sizin dışınızda sosyal hayatı yoktur ağzınızın içine bakıyordur bu sizin hayatınızı kolaylaştırıyor. Benim eşim böyle değil evet ne istedim ise oldu yeri geldi inanılmaz süprizler yaptı dogum günlerimde yıldönümlerinde yeri geldi bana gitti kendi alışveriş yaptı çantası ayakkabısı kıyafeti ama ben ona bu konuda hükmedemiyorum dışarı çıkmıcaksın kesinlikle hep ama hep bizimle olucaksın nerde oldugunu söyliceksin bunlara izin vermeyen bir türk erkeği var karşımda biliyorum vede eminim beni çok seviyor ve beni aldatmadı hiç. Ama ben pavyona giden erkek istemiyorum dediğim zaman tamam söz tekrar olmıcak dedi.belki evet gitmicek ama o arkadaşıyla her hafta görüşecek kopamıyor ihtiyaç duyuyor onla olmaya ya aynı ortamda hallerini bi görseniz inanılmaz mutlular kahkahalar uçuşuyor deşarj ediyor o çocuk bunu benim aklımdada acaba yinemi gitti oraya kalıcak hep ben bunu aşamıcamn işte ?? çok kararsızım

Arkadaşım ben tavsiyelerimi değiştiriyorum tamamen.
Senin veya size bu normal idare edin diyenlerin mantığıyla hareket edeceğim.
Sinin oturun,belli ki dediğim dedik bir adam.
Üstelik sizi dövmüyor,ne bileyim eve kadın falan getirmiyor. hep daha kötüsünü düşünün eşinizin mantığı ile. bu normaldir yalan her ailede olur doğaldır hepimizin kocası ara ara yamuk işler yapıyordur diye içinizi ferahlatın.
çünkü boşansanız bile yine mutlu olmayacaksanız kaldı ki ben boşanın da dememiştim hiç.sadece bu piskolojinizden kurtulun ..
hepimizin bu hayatta sınavlarımız var senin sınavında sana tam huzur vermeyen eşin beli ki.. çekeceksin esohu'cum..

ek olarak da belirteyim çevremdeki erkeklerde böyle değil..
yani babam,kayınpederim,kuzenlerim ,abi saydıklarım hepsi iş bitince vaktinden eve gelen dakikada şaşmayan,çocuklarıyla vakit geçirmek için kafayı yiyen adamlar..ama bir dayım var mesela o da eşiniz gibi.. benim hayatımda 50 erkekte 1 erkek sizin eşiniz gibi.onun da başına gelmeyen kalmadı ve onun eşide herşeye rağmen ona ikinci evladı vermek üzere..dayıma yalvardık yakardık ayaklarına kapandık yapma etme diye.gece hayatını sever.böyle adamları anlayışlı kadınlar denk geliyor.ona da vakti zamanında dayımın çok büyük bir hatasında boşan dedik,o gitti tek gecede hamile kaldı,ihanete uğramışken ihanet ortaya dökülmüşken dayımla birlikte oldu hamile kaldı ve dava aşamasında boşanmaktan vazgeçti.ne değişti dayım daha da kudurdu..

demem o ki burada ahlaksızlığı genelleniyor ,aile hayatı yok sayılabiliyorsa kadınlarda bunu normal görüyorsa eğer hayat böyleyse Rabbime şükür ediyorum kendi hayatım için.Allah dağına göre kar veriyor demek ki.. bu son paragraf sana değildi esohu'cuğum..

ben kimseye ithafen yorum yazmadım...
forumdaki genel tavır bu malesef...hemen kendimizden örnekler vs ..ben tamamen buna karşıyım sözüm ondan..
kimse üstüne alınmasın..sözüm ortaya benim...hemen celallenmeye gerek yok..

derinss yukardaki yazıyı sana yazdım .

Gördüm tatlım,senin olumlu veya olumsuz yazdıkların canımı sıkmıyor benim.
senin canın yanıyor şimdi buna rağmen olgun ve makul bile duruyorsun.
rica ediyorum açıklama yapma bana ben samimiyetini anlıyorum senin.
tek derdim içinde bulunduğun psikolojiden çık adamın hakkından gel,boşanma ama burnundan getir.Lanet olsun neden gittim pavyona diyecek hale gelsin..
ve dilerim hep mutlu ol..

pavyona niiye gider ki bir erkek?
biz cafeye oturup sohbet etmek için gideriz,annemle bile değişiklik olsun diye gideriz
ama pavyon başka
yani başka kadınlarla beraber oluyo mudur acababilmiyorumkismile
onu yapan,bunu da yapar (mı acaba)CADIARZU

Arkadaşım ben tavsiyelerimi değiştiriyorum tamamen.
Senin veya size bu normal idare edin diyenlerin mantığıyla hareket edeceğim.
Sinin oturun,belli ki dediğim dedik bir adam.
Üstelik sizi dövmüyor,ne bileyim eve kadın falan getirmiyor. hep daha kötüsünü düşünün eşinizin mantığı ile. bu normaldir yalan her ailede olur doğaldır hepimizin kocası ara ara yamuk işler yapıyordur diye içinizi ferahlatın.
çünkü boşansanız bile yine mutlu olmayacaksanız kaldı ki ben boşanın da dememiştim hiç.sadece bu piskolojinizden kurtulun ..
hepimizin bu hayatta sınavlarımız var senin sınavında sana tam huzur vermeyen eşin beli ki.. çekeceksin esohu'cum..

ek olarak da belirteyim çevremdeki erkeklerde böyle değil..
yani babam,kayınpederim,kuzenlerim ,abi saydıklarım hepsi iş bitince vaktinden eve gelen dakikada şaşmayan,çocuklarıyla vakit geçirmek için kafayı yiyen adamlar..ama bir dayım var mesela o da eşiniz gibi.. benim hayatımda 50 erkekte 1 erkek sizin eşiniz gibi.onun da başına gelmeyen kalmadı ve onun eşide herşeye rağmen ona ikinci evladı vermek üzere..dayıma yalvardık yakardık ayaklarına kapandık yapma etme diye.gece hayatını sever.böyle adamları anlayışlı kadınlar denk geliyor.ona da vakti zamanında dayımın çok büyük bir hatasında boşan dedik,o gitti tek gecede hamile kaldı,ihanete uğramışken ihanet ortaya dökülmüşken dayımla birlikte oldu hamile kaldı ve dava aşamasında boşanmaktan vazgeçti.ne değişti dayım daha da kudurdu..

demem o ki burada ahlaksızlığı genelleniyor ,aile hayatı yok sayılabiliyorsa kadınlarda bunu normal görüyorsa eğer hayat böyleyse Rabbime şükür ediyorum kendi hayatım için.Allah dağına göre kar veriyor demek ki.. bu son paragraf sana değildi esohu'cuğum..

bakın ben sizin ilk paragrafınızdaki şeyleri yapmak isteyen biri olsam bu başlığı açmam sinip kalmak değil diğer arkadaşların söylemiş oldugu fikirler bi çok kişi bile bu nedenden dolayı boşanmayı düşünmezken ben ciddi boyuttayım nedemek sinin oturun kadın getirmiyor sizi dövmüyor diye kabullenin falan arkadasım lütfen yanlış yere gidiyuor yorumlarınız.. Sizin çevreniz çok mükemmelmiş çok güzel

bakın ben sizin ilk paragrafınızdaki şeyleri yapmak isteyen biri olsam bu başlığı açmam sinip kalmak değil diğer arkadaşların söylemiş oldugu fikirler bi çok kişi bile bu nedenden dolayı boşanmayı düşünmezken ben ciddi boyuttayım nedemek sinin oturun kadın getirmiyor sizi dövmüyor diye kabullenin falan arkadasım lütfen yanlış yere gidiyuor yorumlarınız.. Sizin çevreniz çok mükemmelmiş çok güzel

Forumda herkes öyle diyor diye öyle dedim.
Yoksa benim tavrım belli ama herkes garipsedi.
Latife yaptım yani,yok mükemmel değil anlattım dayımı.
bizim ailede bu tip erkek o dur mesela..anlattım işte..

pavyona niiye gider ki bir erkek?
biz cafeye oturup sohbet etmek için gideriz,annemle bile değişiklik olsun diye gideriz
ama pavyon başka
yani başka kadınlarla beraber oluyo mudur acababilmiyorumkismile
onu yapan,bunu da yapar (mı acaba)CADIARZU

başka kadınla beraber olan erkek 12 de gelmez telefonu açık olmaz parasının hesabını karısına vermez. bakın arkadaşlar tamamen okuyup yorum yapın ben diyorumki ben eşimin beni aldatmadğımdan eminim diyorum ve kadın bunu hisseder bilir siz hala sonradan gelip başka kadınlada beraber oluyormudur diyorsunuz.

başka kadınla beraber olan erkek 12 de gelmez telefonu açık olmaz parasının hesabını karısına vermez. bakın arkadaşlar tamamen okuyup yorum yapın ben diyorumki ben eşimin beni aldatmadğımdan eminim diyorum ve kadın bunu hisseder bilir siz hala sonradan gelip başka kadınlada beraber oluyormudur diyorsunuz.

O zaman adama kızma canım ha pavyona gitmiş ha maç izlemeye gitmiş.
Senin de kaygıların var o yüzden bu kadar zoruna gidiyor panyona gitmesi.
Sen temelde pavyonu diğer başka bir aktiviteden ayrı tutmuyorsan orada yapılabilecek potansiyel ahlaksızları yapmaz diyorsan o zaman bu kadar dertlenme.
Senin derdin adamın arkadaşlarıyla vakit geçirmesi değil ki pavyon da vakit geçirmesi.
arkadaşları evli değil mi..?
oların eşleri ne diyor bu duruma..?

Sakın ama sakın yüz vermeyin...
Aaa kocam evi terketmeme bişey demiyor deyip de kendinize acı da çektirmeyin.
Size blöf yapıyor...
Sadece soğuk davranın, öyle yerlere gitmemesi gerektiğini öğrensin artık...
:umursamaz:
Devam ederse de siz de akşam kız arkadaşlarınızla çıkarsınız eee onun da tatması lazım bu duyguyu...
:jeyyar:
Değil mi?
:teytey:

ben yapıyodur demedim...
olasılıktan bahsettim
ayrıca birileriyle beraber olmanın saati mi olurmuş bilmiyorumkismile
külkedisi mi bu12 den sonra anlamadm fisfisfis
siz gerginsiniz anlıyorm,yazılanları saldırı olarak değerlendirmeyin
madem aldatmadığından emnsiniz,adam evinide ihmal etmiyor e sorun ne şimdi
bizim arkadaşlarla gittiğimiz cafe gibiyiş durum o zaman
videoya da çekmiş bi de
gidemediği günler baksn diye mi
şu erkekleri anlayabilene aşkolsun
biraz surat yaparsnz sürünür eşiniz
bi daha gitmez

bir insan hem boşanmayı düşündüğünü hatta boşanacağını söyleyip hem neden eşinin olumlu özelliklerini anlatır ki? Sanırım zaten boşanmayı düşünmediği ve burada ki insanların nasıl olsa boşanmaması yönünde telkin vereceğini bildiği içindir. Affetmemesini söyleyenleri de kocasının o kötü kocalardan daha iyi olduğuna ikna etmeye çalışır.

Konu ile ilgili yorumuma gelince, ben olsam kızar bağırır kavga eder bunaltırdım ama açıkcası boşanmayı düşünmezdim. Kolay kurulmuyor yuva,kolay da bozulmuyor...

uzaktan karı boşamak kolay,haklıısn,ama bence sen hafta bir kez 12 ye kadar dışarı çıkmasına ızın vermekle hata yapmışın,ya biz seni aldattı dmeıyoruz,bıde adamın günahını almayalım,ama evliliğiniz uzun yıllar olur arada çelik çocuk torun falan,adam der bı akşam gideyim,ama şu noktda gitmesi çok doğru değil,bence sız pavyona gitmesını değilde,dışarı çıkmasını kafaya takın,

ayyy evli veya bekar öyle bir ortamda ne isi var cok
berbat bir ortam sinir edici birsey kesinlikle izin vermeyin
yüz verirseniz aliskanliga gider

Arkadaşlar, kadınlar erkeklerin ayaklarına bu prangaları takmaya çalıştıkça daha buralara çok konular açılır, aldatıldım, eşim dışarı gidiyor, bana ilgisi azaldı vs. vs. vs. Ya bu adamların kadınlardan farklı bir yaradılışı olduğunu kabullenin artık. Siz ne kadar sıkar, istediğiniz şekle sokmaya çalışırsanız onlar o denli kaçar, istemediklerinizi yapar. Orta yolu bulmak bu kadar zor mu? Birbirine güven vermek bu kadar zor mu? İnanın değil. Yasaklamadan, kurallar, kaideler koymadan, setler çekmeden de iki taraf mutlu olabilir. Konuşun ya.. güzellikle, iyilikle, anlayışla, düşünün bol bol, paylaşın. Her sorunda, istediğiniz yolda ilerlemeyen olayda restler çekilirse, bir evlilik sağlıklı yürümez, yürümüyor işte.

ayyy evli veya bekar öyle bir ortamda ne isi var cok
berbat bir ortam sinir edici birsey kesinlikle izin vermeyin
yüz verirseniz aliskanliga gider

katılıyorum. pavyon.mesela bizde erkeklerde bekarkende böyle bir kültür olmadı hiç bir zaman. böyle bir yere gitmeyide bizdeki erkekler pek seviyelerine yakıştırmazlar. yani kısaca bizlerde pavyon kültürü hiç olmadı,olmaz da.

Son düzenleyen: Moderatör:
bana yardım edin yazmışsınız konunun başlıgına da güzelim biz sana yardım edemeyiz kocam aldatmıyor, bize ilgisiz değil çok iyi biri diyorsun maşallah buna diyecek laf yok ama burda insanlar olan ve olabilecek şeyler üzerine yorumlarını yapıyorlar bi çok arkadaşa karşılıkda yazmışsın bu da güzel ama hiç bir fikri kabul etmemişsin şöle olur şunu yap demişler itiraz etmişsin hep kimse boşa gitsin dememiş sana konuş demiş bazıları sürtsün burnu biraz uzak dur demiş bazıları tavır yap demiş sende aynı karşılıgını yap diyen bile olmuş ama yok sen kocam beni aldatmıyor demekten başka bişey demiyorsun napsınlar napalım senin için.takma bu kadar o zaman tut ki pavyona gitmemiş de kahveye gitmiş say kendini.daha ne desin bu kadar millet sana.seç birini yap.:hulya:

O zaman adama kızma canım ha pavyona gitmiş ha maç izlemeye gitmiş.
Senin de kaygıların var o yüzden bu kadar zoruna gidiyor panyona gitmesi.
Sen temelde pavyonu diğer başka bir aktiviteden ayrı tutmuyorsan orada yapılabilecek potansiyel ahlaksızları yapmaz diyorsan o zaman bu kadar dertlenme.
Senin derdin adamın arkadaşlarıyla vakit geçirmesi değil ki pavyon da vakit geçirmesi.
arkadaşları evli değil mi..?
oların eşleri ne diyor bu duruma..?

bak benim zeki arkadasım birincisi pavyona gitmesi sorun benim için evet hemde ciddi sorun hemde eşimin bişey peşinde oldugunu düşünmüyorum benim sorunum ahlaksızlık yapması değil arkadaşlarının sözünden çıkamayıp onlara 1 saat ayak uydurmuş olması siz bence yorumlarınızın haddini aştınız ve lütfen benim sayfama yorum yapmayın ben sizden destek almak istemiyorum teşekkür ederim vakit ayırdıgınız için..

Back
X