Arkadaşım ben tavsiyelerimi değiştiriyorum tamamen.
Senin veya size bu normal idare edin diyenlerin mantığıyla hareket edeceğim.
Sinin oturun,belli ki dediğim dedik bir adam.
Üstelik sizi dövmüyor,ne bileyim eve kadın falan getirmiyor. hep daha kötüsünü düşünün eşinizin mantığı ile. bu normaldir yalan her ailede olur doğaldır hepimizin kocası ara ara yamuk işler yapıyordur diye içinizi ferahlatın.
çünkü boşansanız bile yine mutlu olmayacaksanız kaldı ki ben boşanın da dememiştim hiç.sadece bu piskolojinizden kurtulun ..
hepimizin bu hayatta sınavlarımız var senin sınavında sana tam huzur vermeyen eşin beli ki.. çekeceksin esohu'cum..
ek olarak da belirteyim çevremdeki erkeklerde böyle değil..
yani babam,kayınpederim,kuzenlerim ,abi saydıklarım hepsi iş bitince vaktinden eve gelen dakikada şaşmayan,çocuklarıyla vakit geçirmek için kafayı yiyen adamlar..ama bir dayım var mesela o da eşiniz gibi.. benim hayatımda 50 erkekte 1 erkek sizin eşiniz gibi.onun da başına gelmeyen kalmadı ve onun eşide herşeye rağmen ona ikinci evladı vermek üzere..dayıma yalvardık yakardık ayaklarına kapandık yapma etme diye.gece hayatını sever.böyle adamları anlayışlı kadınlar denk geliyor.ona da vakti zamanında dayımın çok büyük bir hatasında boşan dedik,o gitti tek gecede hamile kaldı,ihanete uğramışken ihanet ortaya dökülmüşken dayımla birlikte oldu hamile kaldı ve dava aşamasında boşanmaktan vazgeçti.ne değişti dayım daha da kudurdu..
demem o ki burada ahlaksızlığı genelleniyor ,aile hayatı yok sayılabiliyorsa kadınlarda bunu normal görüyorsa eğer hayat böyleyse Rabbime şükür ediyorum kendi hayatım için.Allah dağına göre kar veriyor demek ki.. bu son paragraf sana değildi esohu'cuğum..