sevgili kocam sabah sabah seslendi,kalk canım kahvaltı yapalım diye bende bi naz bi cilve uyandım.
kahvaltılıkları hazırladım derken anlamadım,ben hazır kahvıltı beklentisiyle mutfağa girdim.
sevgili kocam sucuğu yumurtayı tavayı ocağa koymuş,sucuklu yumurta yapayım diye,
domatesi peyniri tezgaha koymuş kesip hazırlayayıp diye adam resmen sistem ayarlarımı bozdum güleyim mi ağlayayım mı bilemedim hazırladım cağırdım :/ anlamadım kahvaltıyı kim hazırlamış oldu o mu ben mi
sabah sabah ne güldüm :)
canım seninki sana yardım etmiş :) ben çıkardım sen hazırlayıver diye :)
Kahvaltı hazır olunca çağır beni deseydin keşke...
İşe geç kalacağım diye hazırlayamadı belki. sizde kalkınca hazırlamaktan vazgeçmiş olabilir.
yok saat erkendi,onun amaç başkaymış :)Kahvaltı hazır olunca çağır beni deseydin keşke...
İşe geç kalacağım diye hazırlayamadı belki. sizde kalkınca hazırlamaktan vazgeçmiş olabilir.
haklısın güzel,aslında onun hazırladığı şeyleri ben pek beğenmiyorum diye farklı bir taktik geliştirdi sanırım,hazırlayayımda kendin yap :)Kıyamam eline yüzüne bulaştırmış.. :) Çabalaması bile güzel bence..
evet bencede dolaylı yardım :)Ahaha iyi guldum yaw. Yardimci olmak istemis yuzde 50 50
Alemsinsen aşçı ustasın, o usta yamağı olarak haşaa demiştir, yardımcı olmuş işte ustasına
haklısın,seviyorum kocamıGüldüm ya, olsun düşünmüş en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?