- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
- Konu Sahibi Begummrvdmrcn
-
Biraz kısa olmuş sankiEvet severek ama 2 3 ay tanıma fırsatım oldu
Siz sevgiyle yaklaşın bi deneyin bakalım. Sevgi karşılıklıdır. Sevgi gösterin ki alabileseniz. Çocuk dan dolayı aranıza soğukluk girmiştir. Düzelir ama sizin çabanızla. Siz çocuk dan önceki kadinmisniz? Fizik olarak değil ,eșinize ilgi olarak .
peki ne şekilde söylediniz kızgın mı sakin bi şekilde miArkadaşlar konuşmaya çalıştım neden sustugunu konuşmak istediğimi söyledim .cevap yine sessizlik sonra bir anda patladı sicicam aşkına da sevgisine de nelerle uğraşıyoruz ya diye bağırdı bende hemen bavul hazırlamaya koyuldum. Sonra geldi özür diledi sarıldı falan ama bu tavırları gerçekten anlamıyorum. Toplanmayi bıraktım ama gozlemleyecegim bir kere sarılıp opmeyle olucak iş değil
Çok sakindimmpeki ne şekilde söylediniz kızgın mı sakin bi şekilde mi
Nelerle uğraşıyoruz derken? Daha önemli ne işi varmış?Arkadaşlar konuşmaya çalıştım neden sustugunu konuşmak istediğimi söyledim .cevap yine sessizlik sonra bir anda patladı sicicam aşkına da sevgisine de nelerle uğraşıyoruz ya diye bağırdı bende hemen bavul hazırlamaya koyuldum. Sonra geldi özür diledi sarıldı falan ama bu tavırları gerçekten anlamıyorum. Toplanmayi bıraktım ama gozlemleyecegim bir kere sarılıp opmeyle olucak iş değil
Ne ile uğraşıyormuş mesela ? Geri çekin kendinizi. Saygısız...Arkadaşlar konuşmaya çalıştım neden sustugunu konuşmak istediğimi söyledim .cevap yine sessizlik sonra bir anda patladı sicicam aşkına da sevgisine de nelerle uğraşıyoruz ya diye bağırdı bende hemen bavul hazırlamaya koyuldum. Sonra geldi özür diledi sarıldı falan ama bu tavırları gerçekten anlamıyorum. Toplanmayi bıraktım ama gozlemleyecegim bir kere sarılıp opmeyle olucak iş değil
Yani pek iyi olmamış ,çocuktan sonra bizimde boyle sorunlarımız oldu. Ben beklerken ihmal ettim. Acaba böyle birşey mi diye düşündümArkadaşlar konuşmaya çalıştım neden sustugunu konuşmak istediğimi söyledim .cevap yine sessizlik sonra bir anda patladı sicicam aşkına da sevgisine de nelerle uğraşıyoruz ya diye bağırdı bende hemen bavul hazırlamaya koyuldum. Sonra geldi özür diledi sarıldı falan ama bu tavırları gerçekten anlamıyorum. Toplanmayi bıraktım ama gozlemleyecegim bir kere sarılıp opmeyle olucak iş değil
Öyle yaptım sarılıp öptü ya barıştık mi diyor bideNe ile uğraşıyormuş mesela ? Geri çekin kendinizi. Saygısız...
Valla begümcüm senin eş öküz. Nasıl tavsiye versem inan ki bilemedim. Ama sen de biliyorsun kırıp kırıp özür dilemek.Öyle yaptım sarılıp öptü ya barıştık mi diyor bidetabiki barismadim aynı yatakta da yatmayacagim.. o sarilmanin seviyorum demelerin devamı gelmeyeceginden o kadar eminim ki hiç bir şeyi de konuşup çözemedik
Evet ona rağmen o kadar iyi geldi ki burada sizlerle paylaşmak..kimseye anlatamamak içini dokememek çok zormuşValla begümcüm senin eş öküz. Nasıl tavsiye versem inan ki bilemedim. Ama sen de biliyorsun kırıp kırıp özür dilemek.
Sen de her istediğinde girme koynuna, mırın kırın ederse, nelerle uğraşıyoruz diye çıkış.Evet ona rağmen o kadar iyi geldi ki burada sizlerle paylaşmak..kimseye anlatamamak içini dokememek çok zormuş
O kadar doğru kiSen de her istediğinde girme koynuna, mırın kırın ederse, nelerle uğraşıyoruz diye çıkış.
Suc bastiriyor kendinceNelerle uğraşıyoruz derken? Daha önemli ne işi varmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?