- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi Begummrvdmrcn
Ay eşinizin bu huyu çok kötü. Bence bebeğiniz doğmadan eşinizin bunları aşmasını sağlayın. Söyleyin onun sizi uyuyor sandığında uyumadığınızı mesela. Konuşun neyden çekindiğini. Sevgisini neden gösteremediğini. Neden bebeğiniz doğmadan diyorum çünkü size böyle davranıyorsa çocuğunuza da böyle davranır.Benim eşimde böyle ama sevgiliyken de böyleydi severek evlendik bazı insanlar sevgisini belli edemiyor hamile olduğumu öğrendiğimden beri ayrı ilgi sevgi bekliyorum yapsa da ben dediğim için yapıyor karnımı bile sevmez doğru dürüst ben zorla götürüyorum elini, söylemesem yapmaz ama bizde şöyle bir durum var eşim ben uyurken öper, karnımı sever, sarılır, izler ben genelde uyuma numarası yaparım devam etmesi içinBelki eşinizde sizi öyle seviyordur hiç fark ettiniz mi ? Ya da hep mi böyleydi sonradan mı oldu ?
Ben de sevgisini göstermeyi bilmeyen bir babanın kızıyım. Babama 25 yıl sonra öğrettim. Ama çocukluğumda sevgisizlik hissini çok yaşadım. Hep babam beni sevsin beni onaylasın istedim. Bu, ileriki yaşlarımda ikili ilişkilerimde de ortaya çıktı. Eşinizde tam kendisine sevgi gösterilmediği için nasıl sevgi göstereceğini bilmeyen bir insan profili var. Çocuğunuzu da çok yaralar bu, aman diyeyim. Gerekirse, yanaşırsa terapi alsın. Bir şekilde aşmalı bu durumu ve çocuğuyla sağlıklı bir iletişim kurmalı, ona sağlıklı bir şekilde sevgisini gösterebilmeli.