Şu saatten sonra siz onu neden yanınızda tutuyorsanız o da sizi ondan tutuyor. Terk falan etmez, merak etmeyin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu saatten sonra siz onu neden yanınızda tutuyorsanız o da sizi ondan tutuyor. Terk falan etmez, merak etmeyin.
Evet o aşamalar geçildiSınırlar aşılmış aşılacağı kadar. Adam iflah olacak gibi durmuyor.
Aklın yolu bir hiç kimse bu kadar omurgasız olmayı kabul etmezAklımı okudun resmen
Ya ablacığım trol müsün,bizle kafa bulmaya mı çalışıyorsun anlamadım çünkü diğer seçeneği düşünmek istemiyorumKavga edince küsüyor sonra ben üzülüyorum
Böyle bir adamı nasıl seviyorsunuz, siz de iyi değilsiniz. Sizin normal algınız bozulmuş."Diğer başka kocalar da böyle davranıyor sanıyorum yazmışsınız bir yorumunuzda. Böyle birşey mümkün olabilir mi?? Adamın alnını karışlarım..Çünkü çok seviyorum onsuz nefes alamam![]()
Anladım bu yorumları düşünücem tek tek teşekkür ediyorumYa siz herşeyi çok normallestirmişsiniz, normal algınız bozulmuş. Ancak anlattıklarınızın hepsi çok anormal.. Yani artık nasıl kanıksadıysanız adam gayet rahat her pisliği alenen yapıyor. Utanması, sıkılması kalmamış. Allah aşkına nasıl böyle bir hale geldiniz, çok korkunç. Kendinize neden bunu reva görüyorsunuz![]()
Yani kocana kırılmadın da bize mi kırıldın![]()
Evet bu yorum doğruYa siz herşeyi çok normallestirmişsiniz, normal algınız bozulmuş. Ancak anlattıklarınızın hepsi çok anormal.. Yani artık nasıl kanıksadıysanız adam gayet rahat her pisliği alenen yapıyor. Utanması, sıkılması kalmamış. Allah aşkına nasıl böyle bir hale geldiniz, çok korkunç. Kendinize neden bunu reva görüyorsunuz![]()
Konu sahibi kavga edince herif küsüyormuş konu sahibi de herifin küsmesine üzülüyormuşTerk etmeseniz bile bunun kavgasini etmelisiniz. Bu cok buyuk saygisizlik. Saygınin olmadigi yerde sevginin olduguna inanmam ben. Siz de kendinize cok kotu davraniyorsunuz. Burada esi masturbasyon yapti diye deliren kadinlar oluyor, siz esinizin bir baskasi ile sevismesini duymaya nasil katlanabiliyorsunuz. Tamam ayrilmayin ama bu kadar da sinirlari asmayin.
TeşekkürlerNe desem bilemiyorum bunları bilip “ kocam beni gezdiriyor demenize mi başka çözümler aramanıza mı ? Ben de size sorarım eşiniz bu oyuna başladığında neredeydiniz ? Geceleri oyuna giren adama ben bu evde niye varım hadi sen yoluna ben yoluma diyemediniz mi ? Zamanında alınmayan her önlem büyük felaketlere dönüşür . Dilerim bu konu bir uydurmadan ibarettir aksi taktirde siz boşanmazsınız “ağzınızdan takma dişiniz düşene kadar eşinizin millete aşkım diye yaftalamalarını duyarsınız , diyecek çok şey var da benim hayatım da devam ediyor nihayetinde … susayım .
Selamlar Kızlar.20 yıllık evliyim.Eşim hep sanal oyunlara girerdi .Son yıllarda her gün işten gelince yemek yiyoruz film izliyoruz sonra pubg oynuyor.Genelde kızlarla
Bebeğim Aşkım diye sesleniyor oyunculara .Gece sanal cinsellikte yaşıyor.Bizim cinselliğimiz yok uzun zamandır.Ondan kaynaklı.Bana diğer zamanlar çok güzel davranıyor gezdiriyor üzerime titriyor.Ben surat trip yaparsam küsüp kızıyor.Ben de bu oyunu oynuyorum . ayrılık boşanma çözümü dışında nasıl bir tavır içinde olsam .ayrılmam mümkün değil yıllardır hep böyle bunu çözüm olarak söylemeyin canlar.Hiç kimseye bu durumdan bahsetmedim ilk kez burda size açtım.görüşlerinizi merak ediyorum.Allah razı olsun şimdiden![]()
%100 kişi erkek benceArkadaşlar konunun fake olma ihtimali yüzde kaç acaba
Onlarla sex yapıyor gece duyuyorum yeni bir aşka yelken açmış ablam kurban oluyum sen zoruna falan gittiğine emin misin eltinin baldızından değil kocandan bahsediyorsun yavİlk 10 yıl vardı.Sonra iş sıkıntısı nedeniyle 1 yıl ayrı kaldık.O arada cinsel yaşamımız bitti denemelerimiz oldu ama o ereksiyon sorunu yaşadı bana artık yaklaşmıyor ancak sanal da çok sevgili yapmış onlarla seks yapıyor gece duyuyorum.Yani sözde sekse düşkün . Şimdi oyunda yeni bir aşka yelken açmış duyduğum kadarıyla.Ben de bir gözlük takmışım tek bana tavırlarını önemsiyorum onda da seks dışında çok iyi.Ama ben onu baştan çıkarmaya çalıştım uzaklaşıyor .Reddedilmek istemediğim için ben de yaklaşmıyorum
Madem kocan bu mikemmel o zaman niye konu açıyorsunHayır seviyor çok ilgili üzerime titrer
Sizin konunuz bu değil ama kocam beni gezdiriyor lafına acayip sinir oluyorum.
Çocuklar gezdirilir, yetişkin insanlar beraber