- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi zehrakaraca
Hayır tam tersi, erkek için zevkli bir şey olduğu için heteroseksüel erkekler de partnerlerinden isteyebilirler.
Allah Allah ilk defa duydum valla. Du bakayim baska neler duyucaz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tam tersi, erkek için zevkli bir şey olduğu için heteroseksüel erkekler de partnerlerinden isteyebilirler.
Ekşiciler okuyorsa tanışmak isteyen elit beyleri beklerim![]()
![]()
Hahahaha ayyyy buna çok guldum"Osuruktan teyyare, selam soyle o yare" geldi aklima![]()
İlişki esnasında bana pandik at diyen adam duymuştum.
Cidden manyaklığın sınırı yok![]()
İlişki esnasında bana pandik at diyen adam duymuştum.
Cidden manyaklığın sınırı yok![]()
İcimden esime gel su marifetlerini bi oku demek geliyor tobe tobe
Köpek bence. Köpeklerde anüste patlama olur heyecanlaninca karsi cinsteki köpek de ona gelir koklar. Çiftlesirler.
Ekşiciler okuyorsa tanışmak isteyen elit beyleri beklerim![]()
![]()
Ya sen piyasayı niye kızıştırıyorsun şimdi?Yurtdışı oturma izni isteyen beylerin 1 numaralı tercihiyim![]()
Yani denemeye degermi demek istiyosunValla yatakta olmaz olmaz diyenlerdenim ben. İki taraf da yaptığı eylemden rahatsızlık duymuyorsa mesele yok. Ben yaparmıydım, yok sanmıyorum. Hem bununla fantazik don çıkartmanın ne alakası var ayol?
Yani denemeye degermi demek istiyosun
Ya sen piyasayı niye kızıştırıyorsun şimdi?
Ben de yurtiçinde kalmak isteyen beylere hitap ediyorum. Hedef kitlelerimizi ayrıştıralım bence.
Hakli olabilirsiniz denemeye calisacagim. Bakalim nolucakBöyle değişik istekleri varsa ve doğal olarak reddediyorsanız bunu gerçekleştirmek daha cazip gelecektir ona.
Yanlış yapabilir. Ya dediği iğrençliği deneyin bunun zevk alacak gibi birşey olmadığını görsün ya da evliliğinizi gözden geçirin.