Kocam Sapık mı?

Baktımda ne kadar çok varmış ,şaşırdım
Ayak fetişizmi
Ayakkabı fetişizmi
Aksesuar fetişizmi
Irk fetişizmi
İç çamaşırı fetişizmi
Ölü sevicilik
Şişman kadın fetişizmi
Üniforma fetişizmi
Yaşlı kadın fetişizmi
Gıdıklama fetişizmi
Saç fetişizmi

İlişki esnasında bana pandik at diyen adam duymuştum.
Cidden manyaklığın sınırı yok:KK14:

O pek manyaklığa girmiyo bence zira ondan gerçek anlamda zevk alıyolar fizyolojik olarak anormal değil.

Ama insanın kendi gaz kokusuna dahi tahammül edemezken başkasının suratına yapıp bununlada o kişinin çıldırması beyinde ciddi problem var demek bana göre

Kendi osuruk kokusunu seven icine ceke ceke koklayanı gördüm ben pek şaşırtmadı eşiniz beni :D sapık denilmez ama pis fantazileri var demekki ... simdi kabul etseniz sonra sizden idrarınızı yada diğerini isteyebilir o yüzden kabul etmeyin bunun sizi kendisinden soguttunu soyleyin... evli degilim ama fantezilerin eslerin ortak zevki olması gerektiğini dusunuyorum

Valla yatakta olmaz olmaz diyenlerdenim ben. İki taraf da yaptığı eylemden rahatsızlık duymuyorsa mesele yok. Ben yaparmıydım, yok sanmıyorum. Hem bununla fantazik don çıkartmanın ne alakası var ayol?
Yani denemeye degermi demek istiyosun

Böyle değişik istekleri varsa ve doğal olarak reddediyorsanız bunu gerçekleştirmek daha cazip gelecektir ona.
Yanlış yapabilir. Ya dediği iğrençliği deneyin bunun zevk alacak gibi birşey olmadığını görsün ya da evliliğinizi gözden geçirin.

Yani denemeye degermi demek istiyosun

Yok ben o konuda size yapın ya da yapmayın diyemem. Çiftler arasında verilmesi gereken kararlar bunlar. Ben sadece iki taraf da rahatsız olmuyorsa ve ahlaki açıdan sorun teşkil etmiyorsa hiç bir şeye sapıklık olarak bakılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Böyle değişik istekleri varsa ve doğal olarak reddediyorsanız bunu gerçekleştirmek daha cazip gelecektir ona.
Yanlış yapabilir. Ya dediği iğrençliği deneyin bunun zevk alacak gibi birşey olmadığını görsün ya da evliliğinizi gözden geçirin.
Hakli olabilirsiniz denemeye calisacagim. Bakalim nolucak

Back
X