- 20 Nisan 2024
- 232
- 17
- 18
- 32
- Konu Sahibi gizliklsin
-
Sabah işe giderken öperek gitti ama ben ayrı uyudum o uyurken yanından gittim tepki olarakYorgun olabilir yani, ilk kezse sıkıntı yapma bence, durum böyle giderse bı bakarsin başka sıkıntılar var mı, olumsuz başka tavırları var mı?...
Kız neye göre erkek daha çok yoruluyorBence asıl kadının geri çevirmesi saçma geliyor bana ne olursa olsun sex de erkek daha çok yorulan taraftıro yüzden gayet yorgun olup geri çevirebilir insan ya hani oda
Oo burada daha aktif biri mi varmışKız neye göre erkek daha çok yoruluyor
Hahahhahah ay ilk zamanlar kurbanlık koyun gibi yatıp bekliyordumOo burada daha aktif biri mi varmış
Tabii canım bı ucundan tutmadan ne anlamı varHahahhahah ay ilk zamanlar kurbanlık koyun gibi yatıp bekliyordum
Zamanla roller değişti
kalkmamistir adamin seyi, makina mi bu her uygun durumda dugmesine basinca cali
Bide sevdiğim sanatçının biletini almis Gece ayrinyatinca ndjdjskalkmamistir adamin seyi, makina mi bu her uygun durumda dugmesine basinca calissin?
Yok pazartesi iş günü 6 da kalkıyor erken yatamayinca uykusunu alamiyorGece uykudan mı kaldırdın? Belki gerçekten yorgundur,çok kafanda kurma
gece ayri yatman dunyanin en sacma seyi. adam da seni nazlayarak bu hareketini ödüllendirmis, artik sittin sene neye kafan bozulda ayri yatarsin...Bide sevdiğim sanatçının biletini almis Gece ayrinyatinca ndjdjs
Zaten ayrı yatmama çok sinirleniyor uyanikken ayrı yattigimi görseydi sabaha kadar uyamazdi ya da kapiyinkitlerdigece ayri yatman dunyanin en sacma seyi. adam da seni nazlayarak bu hareketini ödüllendirmis, artik sittin sene neye kafan bozulda ayri yatarsin...
Genel olarak dedim kız yoksa bende amuda kalkarim ne var yaniKız neye göre erkek daha çok yoruluyor
Kadın reddedebilir de erkekler robot mu? Gecenin 12 sinde sabah 6 da kalkacak adamı niye dürtüyosun ki sen ertesi gün yatıp uyuycaksın öğlene kadar belli ki adam uykusuz mu gitsin. Ne bu bencillik ya bir de ayrı yattım diyo.Kızlar kocam normalde istekli ama yanında kıyafetlerim olmadan geldiğim halde bedenine yanastigim halde yarın erken kalkicam diye istekli olmadıhadi bir kadın reddederde bir erkek yorgunum diye yapmak istemez mi ? Ne kadar yorgun olursa olsun oyle değil mi ? Sabah 6 da kalkıyor ve pazar günü gece 12 gibi geldim yanına.sadece biraz zamanını ayriabilirdi bence beni sevmiyor mi beğenmiyor mu acaba
e neden adamin cok sinir oldugu seyi yapiyorsunuz o zaman?Zaten ayrı yatmama çok sinirleniyor uyanikken ayrı yattigimi görseydi sabaha kadar uyamazdi ya da kapiyinkitlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?