• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam seks yapmak istemedi

Bu ilişkiyi reddetmek neden mesele oluyor bu kadar hep? İnsanız, her anımız mükemmel olamıyor. Hevesim yoksa eğer, eh iştelik bir ilişki için kendimi zorlamam açıkçası. Buna eşimin de hakkı var. Birbirimizi zaman zaman reddettiğimiz oluyor, şu an melekler bana lanet mi ediyor diye şakalaşıp geçiyoruz. 😅 ayrı uyumuşsunuz bir de, garip.
Hayir normalde onu da çok düşünürüm zaten hafta sonuydu dinlendi yani bi 20 dk sini ayirabikirdi bence ki başta kendisi istedi sonra vazgeçti o duruma sinir oldum

Bence asıl kadının geri çevirmesi saçma geliyor bana ne olursa olsun sex de erkek daha çok yorulan taraftır ;) o yüzden gayet yorgun olup geri çevirebilir insan ya hani oda 🤣
O da doğru ay ne bilim ya bazıları da erkek bu böyle birseyi ne olursa olsun reddedemez diyorlar ya akliminbulandiriyir böyle konuşanlar da

Sizin evliliğinize bir gareziniz var galiba. Yok yere problem çıkarıp büyütüuorsunuz. Adamın yaptığı sürekli olan bir şey değilse gayet de yorgun olabilir siz hiç olmuyorsunuz?
Evliliğin ortasına barut koyuyorsunuz adeta o yatak öyle kolay kolay ayrılmamalı mesela. Sonra da adam sizden ayrı yatmaya başlar sonra gelir burada konu açarsınız kocam yatağını ayırdı ühüü diye.

Sizin evliliğinize bir gareziniz var galiba. Yok yere problem çıkarıp büyütüuorsunuz. Adamın yaptığı sürekli olan bir şey değilse gayet de yorgun olabilir siz hiç olmuyorsunuz?
Evliliğin ortasına barut koyuyorsunuz adeta o yatak öyle kolay kolay ayrılmamalı mesela. Sonra da adam sizden ayrı yatmaya başlar sonra gelir burada konu açarsınız kocam yatağını ayırdı ühüü diye.
Bilmiyorum ya herkesin ilişki dinamiği farklı olabilir ama dikkat edicem bu konuda belki de ayrı yatınca gelip beni götürmesi hoşuma gidiyor ondan dolayı galiba naz yapınca ilgi görmek istiyorum galiba

Bilmiyorum ya herkesin ilişki dinamiği farklı olabilir ama dikkat edicem bu konuda belki de ayrı yatınca gelip beni götürmesi hoşuma gidiyor ondan dolayı galiba naz yapınca ilgi görmek istiyorum galiba
Bir nazlar iki nazlar ömür boyu sizi nazlayamaz bir süre sonra bıktım senin bu huyundan demeye başlar.

Back
X