• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam sozunde durmadi

mimimim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
125
17
33
37
Merhaba, benim derdim var kimseyle paylasamamaktan uzuntuluyum bizim dukkanimiz var ve esim gece gunduz calisiyor.2 sene once bir kadin calisiyordu gulusmesi o kizin yanasmasi sinirimi bozmustu ve bana soz verdi yaninda kadin calistirmicakti ve uzun zaman 2 sene once kiz halen calistigini ogrendim cok kizginim sabaha kadar yaninda bir kadin ben aksam gece gunduz yanliz siz olsaniz naparsiniz ?bu kizi neden atamiyor onun orda olmasi erken gelmiyor eve Herseyi kendi yapiyor.cok konu varda bu cok uzuyor beni.tesekkurler simdiden

Valla kızı pek de iyi niyetle yanında tutmuyor gibime geldi. Ne diye inkar ediyor ki.. burnuma kötü kokular gelio ama umarm yanılıyorumdur..

2 sene boyunca nasil saklamis ki o kizi
kocan pek masum durmuyor valla vebal gunah boynuna

Valla kızı pek de iyi niyetle yanında tutmuyor gibime geldi. Ne diye inkar ediyor ki.. burnuma kötü kokular gelio ama umarm yanılıyorumdur..

Afhankelijk bir kiz guzel de degil ama kadin sonucta fark etmez.bikere beni aradi sen oyle San calismiyorum San dedi tabi onu kovaladim bir kere intikam aliyor olabilir bu kizmi baskasimi bilmiyorum ama kadin calistiriyor

Aksamlari yok demek gecelrre calistiriyorR onu.yok diyor telefonu diger dukkana baglattim ama 5 dakkapel sonra aradim esim acti yani oda yalan.

Aksamlari yoksa sadece geceleri ordaysa calismiyirdur, belki yaninda miaafir olarak duruyordur ya da birkacgunlugune cagirmistir.

Merhaba, benim derdim var kimseyle paylasamamaktan uzuntuluyum bizim dukkanimiz var ve esim gece gunduz calisiyor.2 sene once bir kadin calisiyordu gulusmesi o kizin yanasmasi sinirimi bozmustu ve bana soz verdi yaninda kadin calistirmicakti ve uzun zaman 2 sene once kiz halen calistigini ogrendim cok kizginim sabaha kadar yaninda bir kadin ben aksam gece gunduz yanliz siz olsaniz naparsiniz ?bu kizi neden atamiyor onun orda olmasi erken gelmiyor eve Herseyi kendi yapiyor.cok konu varda bu cok uzuyor beni.tesekkurler simdiden
Biri beni vursun lütfen. Şu yüzyılda hala kocasını dişi sinekten kıskanan kadınların biraz öz güveninin yerine gelmesi için ne yapmak lazım acaba? Bu ülkenin hala kanayan yarası.
Arkadaşım yapacak adam kaşla göz arasında yapar, farkında bile olmazsın.

İlla ki güvenlik kamerası vardır iş yerinin. Evde netten gizlice dikizleyebilirsiniz ama izlemeniz için adres lazım o_O

İki sene boyunca hiç gidip gelmediniz mi bu dükkâna? Kız ne iş yapıyor sizin dükkânda? Neden geceleri orada? Vardiyalı işçi mi, nedir?

Gittigimde oldugu zaman kovdum onu restaurant.ama sonra cikardim dedi inandim megersem demek geceleri geliyor biraz uzak eve

" sen calismiyorum san" diyecek kadar hadsizlestirilmis bu kiz. Esiniz mi yuz vermis ? Bu cumleyi esinize dediginizde cevabi ne oldu?

Biri beni vursun lütfen. Şu yüzyılda hala kocasını dişi sinekten kıskanan kadınların biraz öz güveninin yerine gelmesi için ne yapmak lazım acaba? Bu ülkenin hala kanayan yarası.
Arkadaşım yapacak adam kaşla göz arasında yapar, farkında bile olmazsın.

Ben hep yanlizim ve onun sabaha kadar baska bir kadinla haha hihi ederek calismasina goz yumamam.kiskanclik cok bende malesef

Restorantsa bayanlarin calismasi normal gibi de gece calisan bayan sayisi cok azdir bu tur islerde? Kaca kadar acik?

Ya arkadaşlar bu konunun kapasımını en iyi konu sahibi bilir. Analitik olarak gece gündüz kızın orada olması tuhaf gerçekten ama konu sahibi de bir eş olarak hiç mi gitmez eşinin iş yerine. Sanırım kendi çalışmıyor, ben olsam eşimin yanına takılırdım. Eşini tanımıyor mu? Bu çok önemli.
Geçen cebinden bir şeye bakıyorum. Aynı iş yerinde çalışan bir bayan toplu resim çektirmişler. 3-4 erkek bir bayan gibi. Eşim dahil.
Bu kadın herkese göndermiş bu resmi. En altına da "ne yalan söyleyeyim en yakışıklı X şefim çıkmış" diye yazmış. Benim eşimden bahsediyor.
Güldüm, eşime sormadım bile ne demek istiyor bu kadın diye.
Ben olsam yazar mıydım? Hayır ama kadının niyetinin kötü olmadığını biliyorum.

Back
X