- 25 Temmuz 2017
- 8
- 19
- 3
- 34
- Konu Sahibi GAMZEASLANS
-
Bak sen sevgiyle hediyeyi bağdaştırmışsın ama bu çok yanlış, hediye almaması sevmediği anlamına gelmez ama hediye hediye diye diretip durmak seni itici gösterir unutma bunu. Ayrıca ne gb bir hediye kastettiğin mesela?Annemle paylaşıyorum ama onunla aramızda kalıyor.
zaten annem hep damadının tarafında
hamilelik hormonları ele geçirmiş olabilir kızlar ama sorun bendeki şu niye sevgisini göstermiyor
en basiti hedıye onu bile yapmıyor
Korkuyorumda sevgisi bitmiştir diye
Çünkü bizim ilişkimiz tam 9 senedir var evliligimiz daha yeni ama :/
evlenmeden önce de böyleymiş ve böyle kabul etmişsiniz, şimdi dert etmeniz anlamsız. ek olarak kıskançlık sevmek demek değildir ki bir şeyler oturmuş, size güveniyor demek ki. Çok kafanıza takmayın başka çareniz yok gibi.Evlenmeden öncede aynıydı ama hiç degilse kıskanıyordu şimdi oda yok birde evde oturuyorum içi iyice rahat.
Filmlerdeki gibi koca beklemiyorum bana bir süpriz yumurta alsa çok mutlu oluyorum bunun o da farkında
öyle koca olmadıgını biliyorum ama işte beklenti işte insan genede üzülüyor.
Birde galiba haklısınız çok sıkıyorum onu ne yapmam lazımda kendimi düzeltim ki:/
Önce kendinizi sevin!Evlenmeden öncede aynıydı ama hiç degilse kıskanıyordu şimdi oda yok birde evde oturuyorum içi iyice rahat.
Filmlerdeki gibi koca beklemiyorum bana bir süpriz yumurta alsa çok mutlu oluyorum bunun o da farkında
öyle koca olmadıgını biliyorum ama işte beklenti işte insan genede üzülüyor.
Birde galiba haklısınız çok sıkıyorum onu ne yapmam lazımda kendimi düzeltim ki:/
Anlamadım. Sevgisini mi göstermiyor. Hediye mi almıyor. Sevgi başka şekillerde de gösterilir sarılarak öperek vs.Annemle paylaşıyorum ama onunla aramızda kalıyor.
zaten annem hep damadının tarafında
hamilelik hormonları ele geçirmiş olabilir kızlar ama sorun bendeki şu niye sevgisini göstermiyor
en basiti hedıye onu bile yapmıyor
Korkuyorumda sevgisi bitmiştir diye
Çünkü bizim ilişkimiz tam 9 senedir var evliligimiz daha yeni ama :/
Eşinizin size saygısı sevgisinden eminsenizHAYIR MADDİ BİRŞEYLER İSTEMİYORUM Kİ GÜZEL BİR SÖZ KAĞIDA YAZILAN BİR SENİ SEVİYORUM NOTU YOK BEN TEŞVİK EDİM BEN YAPIM DİYORUM TEPKİSİ İNANILMAZ KÖTÜ
SÜPRİZ SEVMİYEBİLİR AMA KARISINI HOŞNUT EDECEK BAŞKA BİRŞEYDE BULAMAZ MI
Ah canım benim neden bu hediye sürpriz merakı bu kadar darlama adamı hemen hayatında biri varmı da ne demek ????ARKADAŞLAR ARTIK BEN ÇOK YORULDUM VE BUNALDIM ...
KOCAMDAN ALTI ÜSTÜ İLGİ İSTİYORUM AMA ONU BİLE BANA ÇOK GÖRÜYOR
İSTİYORUM Kİ ARADA ÖZEL GÜNLERDE YADA HERHANGİ BİR GÜNDE DEGİŞİK BİR SÜPRİZ YAPSIN YOK TEK ÖZEL GÜNLERDE BİRTEK HEDIYE ALIR VERİR ÖPER O KADAR.
DİYORUM BANA DEGİŞİK SÜPRİZLER NEDEN YAPMIYORSUN İÇİNDEN NEDEN BENİ MUTLU ETMEK GELMİYOR
BEN SENI MUTLU ETMEK İÇİN UFAK NOT YAZDIM SABAH OKU MUTLU OL DİYE SEN ONLARI YERDEN BİLE ALMADIN DÜŞTÜGÜNDE DİYORUM SUSUYOR
EVLİLİGİMİZ DAHA YENİ OLMASINA RAGMEN ÖLÜP GİDİYOR
PROBLEM BENDE DİYORUM AİLEMLE KONUSUYORUM SESSİZ KALIYORLAR BENDE OLMADIGINI BİLİYORLAR ÇÜNKÜ NE YAPMAM GEREKİYOR KIZLAR
EŞİME DİYORUM BAK BAŞKA BİRİ Mİ VAR YOK DİYOR
HAYALİNDEKİ KIZ BEN DEGİLİM OZAMAN NEDEN BENİ MUTLU ETMEK İÇİN BİR ÇABA SARFETMİYORSUN DİYORUM
HAYALİM SENSİN DİYOR
BEN ÇÖZEMEDİM KIZLAR AKLIMDA SORU İŞARETLERİ DELİRCEK GİBİYİM VEDE 3 AYLIK HAMİLEYİM
HAMİLE OLDUGUMU SÖYLEDİGİMDE İSTEDİGİM ELİNDE UFACIK BİR ÇİÇEK HEDIYE AMA YOK DEDİM HANİ HEDIYEM ŞAKASINA SEN SÖYLEYİNCE ANLAMI KALMIYOR
EEE BEN SÖYLEMEYİNCEDE YAPMIYON :s
YARDIM LÜTFEN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?