KOCAM SÜPRİZ NEDEN YAPMAZ ?

Evlenmeden öncede aynıydı ama hiç degilse kıskanıyordu şimdi oda yok birde evde oturuyorum içi iyice rahat.

Filmlerdeki gibi koca beklemiyorum bana bir süpriz yumurta alsa çok mutlu oluyorum bunun o da farkında
öyle koca olmadıgını biliyorum ama işte beklenti işte insan genede üzülüyor.

Birde galiba haklısınız çok sıkıyorum onu ne yapmam lazımda kendimi düzeltim ki:/

Bak sen sevgiyle hediyeyi bağdaştırmışsın ama bu çok yanlış, hediye almaması sevmediği anlamına gelmez ama hediye hediye diye diretip durmak seni itici gösterir unutma bunu. Ayrıca ne gb bir hediye kastettiğin mesela?

Sana şöyle anlatayım; benim eşim de bana seni seviyorum demez öyle allı pullu kurdeleli hediye de almaz ama markete girdiyse çikolatayı, dondurmayı benim sevdiğimden alır, yemek yapamadıysam asla sorun yapmaz gb gb yani diyeceğim o ki bazı erkekler sözel olarak sevgilerini ifade etmekten hoşlanmıyor, hareketleriyle gösteriyorlar.

Sizin evliliğiniz yeniymiş bir de hemen hamile kalmışsın yani daha kocalığa adapte olamadan babalığa adapte olmaya çalışacak. Canını sıkma

Bunun sevgiye baglanacak bir tarafı yok bence. Karakterleriniz farklı bu konuda. Siz duygusal, romantik birisiniz ancak esiniz degil. Olay sadece bu kadar. Ona not yazmak sizi mutlu ediyorsa, bunu karsılık beklemeden yapmaya devam edin. Adamın karakteri sürpriz yapmaya, hediye almaya yatkın olmayabilir. Mutlu olmak icin size bir seyler almasını veya sürpriz yapmasını beklemekten ziyade, onu bu sekilde kabullenmeye calısın. Bu size daha gercekci ve sonsuz bir mutluluk saglar.

evlenmeden önce de böyleymiş ve böyle kabul etmişsiniz, şimdi dert etmeniz anlamsız. ek olarak kıskançlık sevmek demek değildir ki bir şeyler oturmuş, size güveniyor demek ki. Çok kafanıza takmayın başka çareniz yok gibi.

Hediyeyle çiçekle böcekle sevgi gösterilmez ki.. Siz sevgi göstermesine çok çok başka anlamlar yüklemişsiniz. Geldiğinde sarılıp öpüyorsa daha ne olsun ki.. Sevgi hediyeyle ölçülmez ki.. saygınız varsa aranızda gerek yok öyle özel günmüş bilmem ne.. özel gün dediğin bir gün. Her gününüzü özel yapmanız lazım. Yani anlayacağın tek bir güne bağlanmak saçma sevgiyi. Bence hediye diyip ısrar etmeyin. Siz dedikten sonra anlamı zaten yok. İkinizin de sağlığı yerindeyse seviyorsanız dahası boşş

Bu sosyal medya da kocişlerini sevgi pıtırcığı gibi gösteren hatunlar yüzünden oluyor hep bunlar Fazla takılmayın. Adamın içinde yoksa siz kendinizi yıpratmakla kalırsınız.

Önce kendinizi sevin!

Bence beklentinizi dusurmeyin
Neden filmlerdeki gibi olmasin ki
Esim bana sen hep reklamlardaki gibi yasiyosun der
Neden oyle olmasin
Bi not yazmak zor mu
Operek uyandirmak zor mu
Eve erken gelip karinin sevdigi yemegi yapip guzel bi sofra kurmak zor mu
Isten donerken bi cikolata getirip sen bundan daha tatlisin falan diyip vermek zor mu?

Kadinlari mutlu etmekte ne var ya? Bence cok cabuk sevinebiliyoruz. Yeter ki dusunceli biri olsun karsinizda

Beklentini dusurme
Evlilik tv karsisinda yayilmak degil
Sevgililikten daha cok ozen gerekiyor
Kalbini kazanana kadar mucadele ettikten sonra başlıyor asil surec
O ilk askin heyecanlari bitince iliskiyi canlı tutan ne olacak?
Birbirimize ozenmezsek monoton sıkıcı bir iliski olur ve cazibesini kaybeder

Kocamla severek evlensekte akademisyenligin bu derece sıkıcı ve beni bunaltacagini bilmeyerek evlendim ve gundüz okulda gece evde ders calisan bir eşim var yemeklerde görusuyoruz cok sükür. Cok isyan ettim ilk evlendigimde ama baş edemedim.
Hediye dersen her yil evlilikyil dönümümüzde bir cicegim garantidir sagolsun.okadar. canim cicim hayatim vs.hicbisey yok. Bebegim oldu hediyeyi gectim bi cicek bile almadi.
Üzüluyor muyum evet. ama ben tükendim artik,bıktim yani. Gün gelicek sende boşvereceksin..

Bi de benim anlamadıgim bisey daha var
Erkek surpriz yapmayi sevmiyor olabilir tamam ama zaten kendi sevmesi mühim degil ki burda
Karısının sevip sevmemesi, onun mutlu olmasi onemli

Esim kendine surpriz yapilmasini hic sevmez istemez
Ben de yapmam
Ama o bana yapar cunku ben seviyorum

Mesela ben de aksiyon filmlerinden nefret ederim
ama esim sevdigi ve mutlu oldugu icin sinemada sadece aksiyona gideriz ve ilgileniyomus gibi yaninda izlerim aslinda onun mutlu olmasina mutlu oluyorum

Bence boyle olmali

Anlamadım. Sevgisini mi göstermiyor. Hediye mi almıyor. Sevgi başka şekillerde de gösterilir sarılarak öperek vs.

Eşinizin size saygısı sevgisinden eminseniz
Bu tarz beklentilere girmeyin
Erkekler biz bayanlar gbi düşünemez çogu seyi
Üzülüp de kendinize dert etmeyin
Bunun sizi sevip sevmemesi ile bir baglantısı yok

Ah canım benim neden bu hediye sürpriz merakı bu kadar darlama adamı hemen hayatında biri varmı da ne demek ????

Sen bak bakalım işine gidiyor mu çalışıyor mu helal yoldan parasını kazanıyor mu dürüst mü eşine evine sadık mı

Bırak hediye almayıversin erkekler kadınlar kadar inçe düşünemezzzz bu gerçeği kabul et tatlım fazla beklenti içine girme böylelikle üzülmessin

Bak hamileymişşsin ne güzel tadını çıkarın hayatınızın

Ve sen süprizler yaparken karşılık beklemeden yap içinden geldiği için yap fedakar ol ne var bunda

Ben yaptım sen neden yapmıyorsun deme herkes farklıdır sen eşinin adamlığına bak gerisi hikaye tatlım üzmeyin birbirinizi hayat kısa

Sevgiyle kal

Benimki süpriz yapmayı asla beceremez çünkü birbirimizden habersiz pek bişey yapmayız, yapısında da yok. Ama dünya kadar şey yapıyor ve hepsi beni mutlu etmek için, yok not yaz yok mektup yaz desem ben bile kendimden soğurum. Herkes sevgisini aynı şekilde ifade edemez, etmemeli...

Buyuk harf bagirmak anlamina geldigi icin kullanimi yasak.

Hediye/supriz neden bu kadar onemli?
İnsanin birbirine deger verdigini gostermesinin tek yolu bu degil ki.
Bir hediye icin bu kadar olaylari buyutmeyin bence, baya gereksiz yani. Bosa yipratiyorsun yuvani, benden soylemesi...

Bir hatırlatma, Forum sitelerinde büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, bu kural üyeliğe açık tüm forum vb sitelerde geçerli bir kuraldır.
Lütfen yazılarımızı büyük harfle yazmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…