Kocam sürekli uyuyor :o

Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.Psikolojik sorunlu bir insan olduğun ilk mesajından belliydi.Kendin gibi milletinde psikolojisini bozmaya çalışma.Seninle sinir hastası olamıcam senin gibiiiiiii
Yav 2017deki konuyu horlatmış gibi olacak da şöyle bir ağız dalaşına denk geldim hayretler içinde okudum. Çok merak ediyorum şuan olsanız yine aynı tepkiyi verir bu denli üst perdeden konuşur muydunuz? Normalde banane der geçerdim de yani... karşınızdaki kişiye sebepsiz yüklenmişsiniz gibi hissettim ne bileyim aman... hayretler içindeyim, tutamadım yazdım öyle. Kaç sene geçmiş gece gece düşündüğüm şeylere bak 😪 te Allahım.

Merhaba kızlar ,
Kocam sürekli uyuyor akşam 8de uyudu öğlen 2 oldu hala uyuyor sabah ben 9da kahvaltı yaparken kalktı kahvaltısını yaptı tekrar yattı uyuyor hala. İşten gelince bi saat falan ayık yani öyle diyim.bana karşı ilgisi de azaldı zaten.sen hayırdır desem ne alakası var sana öyle gelmiş der ve tekrar uyumaya devam eder hemde 2 yıllık evliyiz. Evde emekli dede var gibi devamlı uyuyor :KK43:
Çok yoruluodur .Sen kıcanın başını beklıcene gir bir işe çalış .Vallahı .En guzelı calısmak

Yav 2017deki konuyu horlatmış gibi olacak da şöyle bir ağız dalaşına denk geldim hayretler içinde okudum. Çok merak ediyorum şuan olsanız yine aynı tepkiyi verir bu denli üst perdeden konuşur muydunuz? Normalde banane der geçerdim de yani... karşınızdaki kişiye sebepsiz yüklenmişsiniz gibi hissettim ne bileyim aman... hayretler içindeyim, tutamadım yazdım öyle. Kaç sene geçmiş gece gece düşündüğüm şeylere bak 😪 te Allahım.
Tebrik ederim sizi uygarlık tarihi mi çalısıyordunuz? Nasıl geldiniz bu milenyum tarihindeki soruya?

Merhaba kızlar ,
Kocam sürekli uyuyor akşam 8de uyudu öğlen 2 oldu hala uyuyor sabah ben 9da kahvaltı yaparken kalktı kahvaltısını yaptı tekrar yattı uyuyor hala. İşten gelince bi saat falan ayık yani öyle diyim.bana karşı ilgisi de azaldı zaten.sen hayırdır desem ne alakası var sana öyle gelmiş der ve tekrar uyumaya devam eder hemde 2 yıllık evliyiz. Evde emekli dede var gibi devamlı uyuyor :KK43:
Kilosu mu yüksek eşinizin. Günün sonunu getiremiyor.

benim erkek arkadaşım da sürekli uyuyor. erken buluşmayı teklif ediyor ama uyanamıyor, çok önemli bi sınavımız var 9da kalkalım diyor 12de anca uyanıyor, film izlerken uyuyakalıyor, sabah buluşma saatlerinde beni arayıp “nolur 1,5 saat geç buluşalım” diye yalvarıyor, bi yere gittiysek dışarda gezmek yerine evde 2-3 saat uyumayı istiyor çünkü 8 saat uyku yetmiyormuş…. vesaire vesaire… ben de çıldırıyorum ama artık kabullenmeye çalışıyorum napayım. başka yolu yok gibi.
Sen ayrıl cnm yolun başındasın tembel belli ki iletide de bütün evliliğin yükü sana kalır.

Supradyn focus al kullansın 😂 bende çok uyurdum artık yarasa gibiyim hiç uyumuyorum nerdeyse kendimi cok enerjik hissediyorum

Back
X