Kocam tamamen bir Anne bamls..

kredi ödediğimiz için çalışmama konusunda çok üstüme geldiler..
ki bize yardım ederken ben asla teklif etmedim para verin diye.
hatta kendi ailemin çok lüks evleri vardı, bize oturmamız için teklifte bulundular.
kendilerden uzaklaşmayalım diye yardım edelim gitmeyin dediler
yoksa evimizide kiraya verip zorda kalmaz kredimizide öderdik.
o da yetmedi biz ev alırken çalışıyoken çocuğuna bakarım diyen kadın şimdi hastayım diyor.
ki gerçekten yeminle söylüyorum gayet dinç, hergün çarşı kabul gezer..

eşime evi satalım bu stresten kurtulalım dediğimde kaç defa kayınvalidemin kocama sataması konusunda akıl verdiğini gördüm. 2 yıldır bu konuda ısrar etmeme rağmen dinlemedi beni. sonra kayınvalidem satın artık konuşayım oğlumla deki kendide biliyo oğlunun kendi sözüyle hareket edip karar aldığını.
bunun ertesine gene şahit oldumki gizliden gizliye satmayın oğlum başka bankadan kredi çekip kapatın borcunuzu düşük faizle diye akıl verdiğine tanık oldum. zor zekat şimdi evi satmaya karar verdik 3 yıl mücadeleden sonra. ya beni üzen biz bir aile isek kararlarımız ikimizin ortak fikirlerinden yol almalı. ailesinin, annesinin nbir lafıyla evet veya hayır olmamalı.. hala bir aile olamadığımızı düşündürüyor bu durum bana maalesef...

kurtuluş işte bu işe girmek çocğunu kreşe vermek mis gibi hayat gerisini salla :delphin:

ya kocamın olur olmadık herşeyi annesine anlattığını düşünmek beni çıldırtıyor.. aslında bir kaç yıldır bu durumdan dolayı güven kırıklığı yaşıyorum. ne olsa anlattığını bilme hissi güvenimi nerdeyse tamamen kırdı.. güven olmayınca bilirsiniz sevgide susuz kalır.. zamanla biter gider.. malesef evliliğimin geleceği konusunda umutsuzum.. 3 yıdır defalarca konuşmama, herşeyi denememe rağmen vazgeçmedi bu huyundan, artık vazgeçmezde..

Sorunu halletmişsiniz, en güzelini yapmışsınız.
Bundan sonrası için kayınvalidenizi artık kafanıza takmayın.

ne kaynanalar var yaa Allah ım sabır versin. ama işe girmişsin iyi yapmışsın çocuk kaç yaşında? öyle kaynanaya bırakcağına hiç bırakma. Allah tadını bozmasın canım.

görüşmeme kararı alan ben değil eşimin ailesi, kayınvalidem.. yoksa bugüne kadar kayınvalidemin beni çok rencide ettiği, eşiminde tepkisiz kaldığı yüzlerce olaylara maruz kaldım ve görüşmek istemememe rağmen eşimin hatrı için ve kayınvalidemin yüzsüzlüğünden dolayı hep yüzyüze gelmek durumunda kaldım. şuan görüşmüyor, yarın nasıl ister bilemem. ki biz ailesiyle görüşmüyoruz diye benim ailemin iğne kadar olaylarla hiçbir ilgisi olmadığı halde eşim ailemlede görüşmek istemiyor. anlayacağınız kayınvalidem hep yazdı hem oynadı.. olayı dört taraflı bertaraf etti..

Back
X