O zaman boşanmak en doğrusu gibi görünüyor bu şekilde hem size hem çocuğunuza zararKonuştum ben bağımlı değilim bırakırım istesem dedi bende inandım 4 ay evde durdum ama o süreçte yine içti sonra bidaha kavga oldu onu bırakmam için içki içim ozamn dedi 3 gün eve sarhoş geldi çocuğumun onu öle görmesine dayanamadım bende aileme geldim
Canım aynı şeyi benim bi arkadaşım yaşadı bi süre sonra şiddet de başladı evine çocuğuna bakmayan bir adam oldu. Arkadaşım bosanmak zorunda kaldı. Ama Boşandıktan sonra adam herseyi bıraktı tabi geri dönüşü olmadı .tedavi icin ikna etmen gerek eşini başka türlü işiniz zor. Allah yardim etsin.Kızlar bana akıl verin kocamla 2 yıldır evliyim ama 10 yıl ilişkimiz oldu şuan 1 yaşında oğlum var. 7 8 aydır eve gelmiodu hep işim var yurtdışına gidiorum diyip bi gün evdeyse bigün dışarda snra araştırdımki esrar içki içiomuş yolda işte yalanmış ailesnine ailme annilattım ailesi hiç bişi demedi olabilir herkes içio yapıo düzelir dediler ailmese başta evde durmam mahkeme açmam için beni yatıştırdılar ama ne kadar zor günler yaşadığıma onlarda şahit olunca şuan anne evine geldim ama hala dava açmıorum 1 aydır çocuğımla annemdeyim düzelir bekle diolar ama adamın düzelmeye niyeti yok ben napyyım ya psikolojim bozuldu sağlıklı düşünemiorum
Tedavi olmayi kabul etmez ise arkana bakmadan kaç. Çok zor bir sürece girersin.Kızlar bana akıl verin kocamla 2 yıldır evliyim ama 10 yıl ilişkimiz oldu şuan 1 yaşında oğlum var. 7 8 aydır eve gelmiodu hep işim var yurtdışına gidiorum diyip bi gün evdeyse bigün dışarda snra araştırdımki esrar içki içiomuş yolda işte yalanmış ailesnine ailme annilattım ailesi hiç bişi demedi olabilir herkes içio yapıo düzelir dediler ailmese başta evde durmam mahkeme açmam için beni yatıştırdılar ama ne kadar zor günler yaşadığıma onlarda şahit olunca şuan anne evine geldim ama hala dava açmıorum 1 aydır çocuğımla annemdeyim düzelir bekle diolar ama adamın düzelmeye niyeti yok ben napyyım ya psikolojim bozuldu sağlıklı düşünemiorum
Skank die bişi içiyormuş esrarmi bonzaimi bilmiorumCanım içtiği madde esrar değildir bonsai maddesi kanda çıkmıyor ama esrar maddesi uzun zaman gecsede çıkma ihtimali var bunu tedavi görmüş birinden dinledim çevremde önceden çok vardı bu tarz insanlar tedavi görmüş vs çok zor bir süreç gerçekten bir tanıdığım bayan var. 5 senedir çekiyor adamı oda bonz maddesi kullanıyormuş galiba içip içip kusuyormus kadında temizliyomus Birgün bitecekmi diye düşünüyor ama hiç sanmıyorum hayatını tüketiyor.!
Cok geçmiş konunun üstünden ama benim eşimde aynı maddelerden kullanıyor. Estar be kristal. Bıraktım diyor bırakmıyor en son dayağını yedim bosanma davası açtım gözü donmüştü kac kurtar kendini de cocugunu da psikologa gittim kendi isteğiyle uzun süre ve yuksek irade ile tedavi görmeden bırakamazlar dedi. Cok severek evlenmiştik böyle olacagını hiç ummazdım. Sizde nedir son durum pekiAmatema gidiomuş şuan kanında çıkmıomuş idrarında da çıkmamış bi hap vermişler psikilojin bozuk die ama 1 hafta önce içti biliorum gözümle hördüm esrar içtiğini ki nasıl çıkmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?