Kocam uyuşturucu bağımlısı

Ylndunya

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
6
0
6
34
Kızlar bana akıl verin kocamla 2 yıldır evliyim ama 10 yıl ilişkimiz oldu şuan 1 yaşında oğlum var. 7 8 aydır eve gelmiodu hep işim var yurtdışına gidiorum diyip bi gün evdeyse bigün dışarda snra araştırdımki esrar içki içiomuş yolda işte yalanmış ailesnine ailme annilattım ailesi hiç bişi demedi olabilir herkes içio yapıo düzelir dediler ailmese başta evde durmam mahkeme açmam için beni yatıştırdılar ama ne kadar zor günler yaşadığıma onlarda şahit olunca şuan anne evine geldim ama hala dava açmıorum 1 aydır çocuğımla annemdeyim düzelir bekle diolar ama adamın düzelmeye niyeti yok ben napyyım ya psikolojim bozuldu sağlıklı düşünemiorum

İyi de tedavi olmadan nasıl düzelebilir ki? Allah yardım etsin. İstese belki bırakır esrar bırakılabiliyor diye duymuştum. Ama önemli olan onun istemesi.

Konuştum ben bağımlı değilim bırakırım istesem dedi bende inandım 4 ay evde durdum ama o süreçte yine içti sonra bidaha kavga oldu onu bırakmam için içki içim ozamn dedi 3 gün eve sarhoş geldi çocuğumun onu öle görmesine dayanamadım bende aileme geldim

O zaman boşanmak en doğrusu gibi görünüyor bu şekilde hem size hem çocuğunuza zarar

Ehliyetine sarhoş araba kullanmaktan ceza aldı 6 ay el konuldu snra 1 hafta geçmeden motorla gezerken sarhoş kaza yaptı ölümden döndü 2 yıl daha ehliyetine el konuldu işinden oldu şuan benim evimde ailesiyle yaşıo eli kolu bacağı kırık kafası çatlak

üzülerek söylüyorum ki kendi istemedigi surece birakmaz once çevresinden arkadaslarindan kopmasi lazim.
bende malesef yasadim bu durumu benim durumum ictigi maddeden psikolojinin bozulmasina ve hastanede iki kere yatmasina vede bosanmaya kadar gitti 3 yil ugrastik ama sonunda rabbime sukurler olsunki kazandik. bitti kabus dolu gunler

Beni şuam tehtid edio o çocuğu başka adamla bakarsan yada yanında birini görürsem vururum paşa paşa yatarım dio büyüdüğünde o çocuk sein yüzüne tükürcek dio

Amatema gidiomuş şuan kanında çıkmıomuş idrarında da çıkmamış bi hap vermişler psikilojin bozuk die ama 1 hafta önce içti biliorum gözümle hördüm esrar içtiğini ki nasıl çıkmıo

Canım aynı şeyi benim bi arkadaşım yaşadı bi süre sonra şiddet de başladı evine çocuğuna bakmayan bir adam oldu. Arkadaşım bosanmak zorunda kaldı. Ama Boşandıktan sonra adam herseyi bıraktı tabi geri dönüşü olmadı .tedavi icin ikna etmen gerek eşini başka türlü işiniz zor. Allah yardim etsin.

Düzeltebilmesi için bunun bir sorun OLdupunu kabul edip ona göre hareket etmesi gerekiyor .

Ayrıca Hiçte herkes içmiyor ailesi de çok Hatalı yaklaşmış .,

Canım içtiği madde esrar değildir bonsai maddesi kanda çıkmıyor ama esrar maddesi uzun zaman gecsede çıkma ihtimali var bunu tedavi görmüş birinden dinledim çevremde önceden çok vardı bu tarz insanlar tedavi görmüş vs çok zor bir süreç gerçekten bir tanıdığım bayan var. 5 senedir çekiyor adamı oda bonz maddesi kullanıyormuş galiba içip içip kusuyormus kadında temizliyomus Birgün bitecekmi diye düşünüyor ama hiç sanmıyorum hayatını tüketiyor.!

Tedavi olmayi kabul etmez ise arkana bakmadan kaç. Çok zor bir sürece girersin.

Skank die bişi içiyormuş esrarmi bonzaimi bilmiorum

Cok geçmiş konunun üstünden ama benim eşimde aynı maddelerden kullanıyor. Estar be kristal. Bıraktım diyor bırakmıyor en son dayağını yedim bosanma davası açtım gözü donmüştü kac kurtar kendini de cocugunu da psikologa gittim kendi isteğiyle uzun süre ve yuksek irade ile tedavi görmeden bırakamazlar dedi. Cok severek evlenmiştik böyle olacagını hiç ummazdım. Sizde nedir son durum peki

Bağımlılık bekleyerek duzelir mi? Var mı dünya üzerinde örneği?

Bosanin hemen.Cevremde cok boyle bagimlilar benim. Kimi tedavi gordu,birakmayi istedi, kimi ben bagimli degilim kafasinda devam etti.Sonucta hiçbiri bi ra ka ma di...

Elinizin altında internet var esrar "istesem bırakırım" diyip bırakılır mı şak diye. Size zaten iğrenç laflar da ediyomus esrarı bıraksa da karakteri bozuk yine anlasamazsiniz

çok dikkatli ol. böyle maddeler kullananların akılları başlarında olmuyor. Alkol uyuşturucu kumar bunlar çok büyük sorunlar. Bence ayrılın düzelmiyorsa. Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…