• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve Ailem..

bi an benim odun kafa zannetim haaa benim sevgilimde öyle düşünüyo kavga ettiğimiz de başkalarının beni doldurduğunu falan. Diğer yorumları okumadım neden siz yurt dışında o türkiye de

cünkü burda olmam gerekiyor vize icin.. burda yasamaya karar verdik..

ben mesafenin sorun oldugunu dusunmuyorum.
Asil sorun esin.
Mantelitesi cok hastalikli.
Ne demek sen bu eve gelin geldin.
O oyle deyince sen ne cevap veriyorsun ?
Benim esim bana oyle bir laf edicek alir cevabini.
Ben mal deyilim, birinin evindine birin evine verilmem.
Ben esimle yuva kurmak icin evlendim, aile deyistermedim.
Esim de gayet iyi bilir mantelitemi.

Sen bence sinirlarini iyice cizip gostermemissin.
hep duzelir umuduyla alttan almissin.
Boyle seyler alttan alinacak seyler deyil canim, acik acik soylemen lazim.
Onun da haddini bilmesi lazim.

Kocam benim Ailemi ondan daha cok saydigimi ondan daha cok önemsedigimi düsünüyor.. Onlarin sözünden cikmadigimi ne derlerse yaptigimi, hatta aramizdaki özel seylerimi dahi anneme anlattigimi düsünüyor.. ben bu durumdan cok SIKILDIM..
Her defasinda ayni kavgalardan ayni sözleri duymaktan yoruldum..
ben koca ne demek cok iyi bilirim. Ailemle kocamin arasinda kalmaktan yoruldum..
Annemde Babamda bana sunu yap bunu yap demezler ama esim bunu anlamiyor...
evlenmeden öncede tek dertortagim annemdi simdide öyle AMA asla esimin kirilacagi biseyi anneme anlatmam özel seyleri anlatmam kavgalarimizi yasadiklarimi anlatmam ama bunu esim anlamiyor.. Sürekli ailemle is birligi yapip sacma sapan amaclarim oldugunu düsünüyor..hatta birkere ayrilmak istedigimi bile düsündü. onu sevmedigimi düsünmesinden yoruldum.. aslinda annemde babamda esimi seviyorlar beni kacirmasina ragmen...bunu esime anlatamiyorum birtürlü... esimde ailemi sevdigini söylüyor ama bazen böyle tuhaf düsüncelere kapiliyor beni cok üzüyor...(ayrica kendisi herseyi ailesine anlatir!)
Bu durumu düzeltmek icin ne yapmaliyim..? esimle defalarca konustum anlattim olmadi...
sürekli anlattim anneminde babaminda onu cok sevdigini olmadi... bu arada ben yurtdisindayim esim ise türkiyede yaklasik 5 aydir ayriyiz.. uzakligada baglamak istemiyorum bunlari anlamiyorum birtürlü..

Ne yapmaliyim bunu anlamasi icin ??
takintili galiba..

Back
X