Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yaşında kızım var. Size önce kayinvalidemi sonra kocamı anlatacağım lütfen bana akıl verin... kayinvalidem görünüşte anlayışlı mesala mutfakta sigara içiyorum beni rahatsız etmemek için gelmez. Hamilelikte bıraktım tepki gostermeyin. Ama kendisi komplex sahibi ve kibirli biri. Laf sokmayı iğnelemeleri çok sever. Ufak bi örnek buzdolabina bakıp yoğurt yokmu demek ona göre onu eksik görmek aşşalamak, lohusayken 15 gündür yanımda kaldı annem gelecek akşam sende dinlenirsin yoruldun 2 haftadır dediğimde ona göre onu kovmus oldum v.b şeyler. Toplasan evime 3 yada 4 kere gelmiştir kalmıştır son gün bişi çıkarıp küsüp gitmiştir. Hal böyle olunca benimde kocamla aram bozuluyor. He kocam da ailesini çok tutar. İnat tır aynı evde 2 yabancı gibi yaşar konuşmaz benle. Annesi ben lohusayken 2 gün odamdan çıkmadığı mı söylemiş ve yemin etmis ama Külliyen yalan yat dediler de evde büyük var diye yatmadim. Ama kocam bana bir türlü inanmıyor. yaklasik 6 ay önce kızım diş çıkardığı için 4 gün uyumadim ve gerçekten bitmiş durumdaydim pilimin tükendiği bi vakit kayinvalidem aradı basbas bağırdı torun hasta oluyo da niye haber vermiyosun korkma gelmeyiz evine. Halbuki 1 gün önce eşim ordaydi ama soylememiş biraz tartıştık kayinvalidemle bi kac gün sonra aradim acmadi ve o zamandan beri görüşmüyoruz bu arada kocam da bana karşı tavır aldı soğuk isteksiz zorla konuşur o kadar Kuruntulu ki 3 hafta önce sali günüydü annemlere gidelim torunlarini görsünler dedi tamam dedim biraz rahatsizlandim ama gitmeme engel değil yatar hasta değilim bana hiç iyi oldunmu nasılsın demeden haftasonu kendisi gitti. Koca ma göre ben gitmemek için hasta olmuşum. Bu tarz şeyler ve beni götür diyorum goturmuyor surat yapıyor ben bişi demesem konusmuyor çok yoruldum bu kuruntulu hallerinden aman aman çok ta ilgili değildi gostermezdi sevdiğini ama şimdi Ufluyo pofluyo yorgunum diyo çok yalnızım çok üzülüyorum bi akıl verin. Kocam yanımda durmuyor iletişim kuramiyoruz konusamiyoruz kafasında beni sinsi bellemiş tabiki buna sebeb annesi. Gitgide benden uzaklaşıyor
Umarım rabbim öbür tarafta kul hakkı yiyenleri ve bole mahlukatları asla affetmez evliligimizin anne oluşumuzun en güzel yıllarını böyle lanet olası insancıklar yüzünden aglaya aglsya geciriyoruzMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yaşında kızım var. Size önce kayinvalidemi sonra kocamı anlatacağım lütfen bana akıl verin... kayinvalidem görünüşte anlayışlı mesala mutfakta sigara içiyorum beni rahatsız etmemek için gelmez. Hamilelikte bıraktım tepki gostermeyin. Ama kendisi komplex sahibi ve kibirli biri. Laf sokmayı iğnelemeleri çok sever. Ufak bi örnek buzdolabina bakıp yoğurt yokmu demek ona göre onu eksik görmek aşşalamak, lohusayken 15 gündür yanımda kaldı annem gelecek akşam sende dinlenirsin yoruldun 2 haftadır dediğimde ona göre onu kovmus oldum v.b şeyler. Toplasan evime 3 yada 4 kere gelmiştir kalmıştır son gün bişi çıkarıp küsüp gitmiştir. Hal böyle olunca benimde kocamla aram bozuluyor. He kocam da ailesini çok tutar. İnat tır aynı evde 2 yabancı gibi yaşar konuşmaz benle. Annesi ben lohusayken 2 gün odamdan çıkmadığı mı söylemiş ve yemin etmis ama Külliyen yalan yat dediler de evde büyük var diye yatmadim. Ama kocam bana bir türlü inanmıyor. yaklasik 6 ay önce kızım diş çıkardığı için 4 gün uyumadim ve gerçekten bitmiş durumdaydim pilimin tükendiği bi vakit kayinvalidem aradı basbas bağırdı torun hasta oluyo da niye haber vermiyosun korkma gelmeyiz evine. Halbuki 1 gün önce eşim ordaydi ama soylememiş biraz tartıştık kayinvalidemle bi kac gün sonra aradim acmadi ve o zamandan beri görüşmüyoruz bu arada kocam da bana karşı tavır aldı soğuk isteksiz zorla konuşur o kadar Kuruntulu ki 3 hafta önce sali günüydü annemlere gidelim torunlarini görsünler dedi tamam dedim biraz rahatsizlandim ama gitmeme engel değil yatar hasta değilim bana hiç iyi oldunmu nasılsın demeden haftasonu kendisi gitti. Koca ma göre ben gitmemek için hasta olmuşum. Bu tarz şeyler ve beni götür diyorum goturmuyor surat yapıyor ben bişi demesem konusmuyor çok yoruldum bu kuruntulu hallerinden aman aman çok ta ilgili değildi gostermezdi sevdiğini ama şimdi Ufluyo pofluyo yorgunum diyo çok yalnızım çok üzülüyorum bi akıl verin. Kocam yanımda durmuyor iletişim kuramiyoruz konusamiyoruz kafasında beni sinsi bellemiş tabiki buna sebeb annesi. Gitgide benden uzaklaşıyor
Böyle bir şansınız hep varkeşke böyle kocaları analarına iade etme şansımız olsaydı
Eşimle konuşmaya çalışıyorum ama olmuyor İletişim kuramiyoruz sabit fikirli kuruntulu çok inat basedemiyorum inadiyla bu sefer de kaynanamda benim gitmedigimi düşünüyor çocuğu memeden kesince götürecek miş oraya beni goturmicekmis Yapıcılık ve yikicilik diye bişi vardır ya yıkıcı benim kocamEşini al karşına ne yapmaya çalışıyosun ne istiyosun açık açık söyle de. Evde huzur yokken o evde olmanın bi anlamı da yokki. Artık bi ailesiniz ve başkalarını için neden kendi ailenizin huzurunu bozasınız ki
Ya tavırlarını düzelt ya da bakalım başımızın çaresine de. Çok sessiz kalıyosan ondan da kaynaklanır.
Böyle yazıları okudukça kocam dan çok kayın valideme aşık oluyorum. Rabbime binler ce şükür. Anneme anlatamadığım herşeyi anlatıyorum. Kocam, annesi ne inanılmaz düşkün ama kayınvalidem (ayyy çanım annişkom yaa) mesafe yi o koyuyor. Beni hiç bir konuya katmaz, ben oğlu ile tartışsam oğlunu eve almaz. Yaaa arayasım geldi vallahiMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yaşında kızım var. Size önce kayinvalidemi sonra kocamı anlatacağım lütfen bana akıl verin... kayinvalidem görünüşte anlayışlı mesala mutfakta sigara içiyorum beni rahatsız etmemek için gelmez. Hamilelikte bıraktım tepki gostermeyin. Ama kendisi komplex sahibi ve kibirli biri. Laf sokmayı iğnelemeleri çok sever. Ufak bi örnek buzdolabina bakıp yoğurt yokmu demek ona göre onu eksik görmek aşşalamak, lohusayken 15 gündür yanımda kaldı annem gelecek akşam sende dinlenirsin yoruldun 2 haftadır dediğimde ona göre onu kovmus oldum v.b şeyler. Toplasan evime 3 yada 4 kere gelmiştir kalmıştır son gün bişi çıkarıp küsüp gitmiştir. Hal böyle olunca benimde kocamla aram bozuluyor. He kocam da ailesini çok tutar. İnat tır aynı evde 2 yabancı gibi yaşar konuşmaz benle. Annesi ben lohusayken 2 gün odamdan çıkmadığı mı söylemiş ve yemin etmis ama Külliyen yalan yat dediler de evde büyük var diye yatmadim. Ama kocam bana bir türlü inanmıyor. yaklasik 6 ay önce kızım diş çıkardığı için 4 gün uyumadim ve gerçekten bitmiş durumdaydim pilimin tükendiği bi vakit kayinvalidem aradı basbas bağırdı torun hasta oluyo da niye haber vermiyosun korkma gelmeyiz evine. Halbuki 1 gün önce eşim ordaydi ama soylememiş biraz tartıştık kayinvalidemle bi kac gün sonra aradim acmadi ve o zamandan beri görüşmüyoruz bu arada kocam da bana karşı tavır aldı soğuk isteksiz zorla konuşur o kadar Kuruntulu ki 3 hafta önce sali günüydü annemlere gidelim torunlarini görsünler dedi tamam dedim biraz rahatsizlandim ama gitmeme engel değil yatar hasta değilim bana hiç iyi oldunmu nasılsın demeden haftasonu kendisi gitti. Koca ma göre ben gitmemek için hasta olmuşum. Bu tarz şeyler ve beni götür diyorum goturmuyor surat yapıyor ben bişi demesem konusmuyor çok yoruldum bu kuruntulu hallerinden aman aman çok ta ilgili değildi gostermezdi sevdiğini ama şimdi Ufluyo pofluyo yorgunum diyo çok yalnızım çok üzülüyorum bi akıl verin. Kocam yanımda durmuyor iletişim kuramiyoruz konusamiyoruz kafasında beni sinsi bellemiş tabiki buna sebeb annesi. Gitgide benden uzaklaşıyor
sinir oluyorum şöyle yazanlaraBöyle yazıları okudukça kocam dan çok kayın valideme aşık oluyorum. Rabbime binler ce şükür. Anneme anlatamadığım herşeyi anlatıyorum. Kocam, annesi ne inanılmaz düşkün ama kayınvalidem (ayyy çanım annişkom yaa) mesafe yi o koyuyor. Beni hiç bir konuya katmaz, ben oğlu ile tartışsam oğlunu eve almaz. Yaaa arayasım geldi vallahiRabbim iyi kaynanalar la karşılaştırsın arkadaşlar. En önemlisi o emin olun..
Ben de senin gibi maydanoz lara sinir oluyorum. Ne yapayım kötüleyeyimmi? Üzüleceği bir şey mi var yazım da. Anlama kıtlığın mı var. Yazımdan ne çıkardın bilmiyorum ama sanırım sen daha çok üzülmüşsün. Altını çizerek söylüyorum. bu yazı illa kötülemek için yazılan bir yazı değil. İstediğimi de yazarım....sinir oluyorum şöyle yazanlara
neden övünüyorsunuz ki şimdi
kadın daha da çok üzülsün diye mi?
kıtlığım yok çok şükür sözlerinize dikkat edin!Ben de senin gibi maydanoz lara sinir oluyorum. Ne yapayım kötüleyeyimmi? Üzüleceği bir şey mi var yazım da. Anlama kıtlığın mı var. Yazımdan ne çıkardın bilmiyorum ama sanırım sen daha çok üzülmüşsün. Altını çizerek söylüyorum. bu yazı illa kötülemek için yazılan bir yazı değil. İstediğimi de yazarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?