Öyle de son tartismamizda şöyle bir şey geçti. 1 gün orda kalırsın dedi bende daha sonra kalırım şimdi kizkardesin de ordadir 2si bir olup bana surat ediyorlar daha sonra kalayim dedim. Zaten bekliyodum bi Maraz çıkarmanı ya ık gık edecektin yada surat asacaktin orda. Bende dedimki bi laf soksalar morelimi bozsalar tabiki suratim düşer. Hiç dinlemedi gitmiyoruz dedi. Sende annene gitmicen dedi burdan anladım ki onlar melek süt gibi bembeyaz hep ben suçluyum eşimin gözünde. Arkadaşım inanmiyo bana hep sinsilikle suçluyor dediğim herşeyin altında bişey arıyor. Diyosunya konuşma yok gibi davran. Yaptım hiç bi adım atmadi çok inat tek kelime etmedi aynı evde 2 yabancı gibi. Hele ki bu günlerde sanki nefretle bakıyor banaSende aklını kullan onu kendi silahyla vur git evine çağır sürekli eşine sende annen bana böyle yaptı bilmem ne de mazlumu oyna madem annesi sizin iliskinizi dsnmyr sende böyle yap zaten sonra biyerden patlak verir sen yine mazlum kızı oyna ben ne yaptım annene falan de erkekler bizi şeytan annelerini çok masum korunmaya muhtac varliklar olarak görüyorlar bak benimde böyle oldu son olaya kadar hep alttan aldım ama illa ki patlak verecek bir olay oluyor o zaman bi açtım ağzımi esim hic bisey diyemedi haklsn dedi sonuc ne mi kaynanamla küsüm esimde dahil ohhhhh keyif bende yani :)::)::)::):):):):):) şimdi bunu kimse yanls anlamasn gerçekten haketti çok sabrettim sonunda kendisi kendi ayağına sıktı :)))))
Bak canım benim, Zor anlayacaksın biliyorum ama anlatmaya çalışacağım (Mesleğim gereği çok insan ile uğraşıyorum senin gibi) üzecek bir açıklama yapmadım. Sadece kendi kayınvalideme değindim. Bu yazı kaynanaları kötülemek için yazılmış bir yazı değil. Ve benim yaptığım yorum da arkadaşı üzecek bir yorum değil. Ben mutluyum çok şükür kayınvalide bakımından. Sanmıyorum ki sorunu olan arkadaşlar da benim yazıma bakıp benim mutluluğum dan mutsuz olsun.... HAA senin için o konuda bir şey diyemicem. Sen de kendine iyi bak. Umarım başkasının mutluluğundan mutlu olmayı öğrenirsin. Bize de büyüklerimiz bunu öğretti..kıtlığım yok çok şükür sözlerinize dikkat edin!
kadın kv sinden hep kötülük görmüş düşünsenize psikolojisini
burda gelmiş ay benimki şöyşe böyle diyerek onu daha çok üzersiniz ne gerek var
bilmiyorum bizde böyle öğretilir üzgün insanı üzecek şeyler yapmayın
KİB by
once baglılık kuramını okuyun.Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yaşında kızım var. Size önce kayinvalidemi sonra kocamı anlatacağım lütfen bana akıl verin... kayinvalidem görünüşte anlayışlı mesala mutfakta sigara içiyorum beni rahatsız etmemek için gelmez. Hamilelikte bıraktım tepki gostermeyin. Ama kendisi komplex sahibi ve kibirli biri. Laf sokmayı iğnelemeleri çok sever. Ufak bi örnek buzdolabina bakıp yoğurt yokmu demek ona göre onu eksik görmek aşşalamak, lohusayken 15 gündür yanımda kaldı annem gelecek akşam sende dinlenirsin yoruldun 2 haftadır dediğimde ona göre onu kovmus oldum v.b şeyler. Toplasan evime 3 yada 4 kere gelmiştir kalmıştır son gün bişi çıkarıp küsüp gitmiştir. Hal böyle olunca benimde kocamla aram bozuluyor. He kocam da ailesini çok tutar. İnat tır aynı evde 2 yabancı gibi yaşar konuşmaz benle. Annesi ben lohusayken 2 gün odamdan çıkmadığı mı söylemiş ve yemin etmis ama Külliyen yalan yat dediler de evde büyük var diye yatmadim. Ama kocam bana bir türlü inanmıyor. yaklasik 6 ay önce kızım diş çıkardığı için 4 gün uyumadim ve gerçekten bitmiş durumdaydim pilimin tükendiği bi vakit kayinvalidem aradı basbas bağırdı torun hasta oluyo da niye haber vermiyosun korkma gelmeyiz evine. Halbuki 1 gün önce eşim ordaydi ama soylememiş biraz tartıştık kayinvalidemle bi kac gün sonra aradim acmadi ve o zamandan beri görüşmüyoruz bu arada kocam da bana karşı tavır aldı soğuk isteksiz zorla konuşur o kadar Kuruntulu ki 3 hafta önce sali günüydü annemlere gidelim torunlarini görsünler dedi tamam dedim biraz rahatsizlandim ama gitmeme engel değil yatar hasta değilim bana hiç iyi oldunmu nasılsın demeden haftasonu kendisi gitti. Koca ma göre ben gitmemek için hasta olmuşum. Bu tarz şeyler ve beni götür diyorum goturmuyor surat yapıyor ben bişi demesem konusmuyor çok yoruldum bu kuruntulu hallerinden aman aman çok ta ilgili değildi gostermezdi sevdiğini ama şimdi Ufluyo pofluyo yorgunum diyo çok yalnızım çok üzülüyorum bi akıl verin. Kocam yanımda durmuyor iletişim kuramiyoruz konusamiyoruz kafasında beni sinsi bellemiş tabiki buna sebeb annesi. Gitgide benden uzaklaşıyor
aynen oyle kiskanacaksan evlendirmeyeceksin al koynunda yatir yani ne gerek var evlendirmeye ben sana yeterim ogluuuum de evlenme de...... evlenirsen karina hayatini zindan ederim ona gore de adamda evlenmez.Kaynana denilince tüylerim diken diken oluyor.
Erkek anneleri oğullarınızı tapulu malınız gibi görmeyi bırakıp, birey gibi yetiştirin!
ben başkalarının mutluluğundan her daim mutlu olan biriyimdirBak canım benim, Zor anlayacaksın biliyorum ama anlatmaya çalışacağım (Mesleğim gereği çok insan ile uğraşıyorum senin gibi) üzecek bir açıklama yapmadım. Sadece kendi kayınvalideme değindim. Bu yazı kaynanaları kötülemek için yazılmış bir yazı değil. Ve benim yaptığım yorum da arkadaşı üzecek bir yorum değil. Ben mutluyum çok şükür kayınvalide bakımından. Sanmıyorum ki sorunu olan arkadaşlar da benim yazıma bakıp benim mutluluğum dan mutsuz olsun.... HAA senin için o konuda bir şey diyemicem. Sen de kendine iyi bak. Umarım başkasının mutluluğundan mutlu olmayı öğrenirsin. Bize de büyüklerimiz bunu öğretti..
aynen oyle kiskanacaksan evlendirmeyeceksin al koynunda yatir yani ne gerek var evlendirmeye ben sana yeterim ogluuuum de evlenme de...... evlenirsen karina hayatini zindan ederim ona gore de adamda evlenmez.
Bir çok insan? Ben senden başka yorum yapan göremedim. Sen mi belirliyorsun yazdığımı senin gibi anlayanı? Neyse uzatma. Kırmak istemem bu sayfada kimseyi...ben başkalarının mutluluğundan her daim mutlu olan biriyimdir
sizin yaptığınız resmen nispet eder gibi olmuş
kadın üzgünken ahh benimki de böyle böyle demek olmuş
ben bunu anladım ve bence burdaki birçok insanda
sevilmiyor sizin gibi yapanlar birçok konuda çok kızan oldu benim gibiBir çok insan? Ben senden başka yorum yapan göremedim. Sen mi belirliyorsun yazdığımı senin gibi anlayanı? Neyse uzatma. Kırmak istemem bu sayfada kimseyi...
Arkadaşım sevme senin sevgine aç değilim ben. Hadi uzatma aaaa çattık ya. Yorumumdan şikayetçi olan yazar.. Grubun sözcüsü müsün?sevilmiyor sizin gibi yapanlar birçok konuda çok kızan oldu benim gibi
ben söliyim de üzülmeyin sonra
hadi sizde uzatmayın
Ben de bir yorum yapayım hadi.Bir çok insan? Ben senden başka yorum yapan göremedim. Sen mi belirliyorsun yazdığımı senin gibi anlayanı? Neyse uzatma. Kırmak istemem bu sayfada kimseyi...
ben başkalarının mutluluğundan her daim mutlu olan biriyimdir
sizin yaptığınız resmen nispet eder gibi olmuş
kadın üzgünken ahh benimki de böyle böyle demek olmuş
ben bunu anladım ve bence burdaki birçok insanda
Al bir bıngıldağı gelişmemiş daha..Ben de bir yorum yapayım hadi.
Nispet yapar gibi yazmışsınız, gerek yoktu bence o ilk yorumunuza.
Konu sahibini daha mı çok üzmek istiyorsunuz.
Her zaman böyle bir seçeneğimiz varkeşke böyle kocaları analarına iade etme şansımız olsaydı
Ben de bir yorum yapayım hadi.
Nispet yapar gibi yazmışsınız, gerek yoktu bence o ilk yorumunuza.
Konu sahibini daha mı çok üzmek istiyorsunuz.
oda dogru. kiz utanmasalar yatagina da yatirmayacaklar. ben anlamiyorum oglumun mutlulugu diye gezinirler evlendirene kadar evlenince kendi cikarlari.ortaya cikarAa olur mu Sultanların şehzadelerine cariye kendilerine de hizmetçi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?