Kocam ve ailesi

Öyle de son tartismamizda şöyle bir şey geçti. 1 gün orda kalırsın dedi bende daha sonra kalırım şimdi kizkardesin de ordadir 2si bir olup bana surat ediyorlar daha sonra kalayim dedim. Zaten bekliyodum bi Maraz çıkarmanı ya ık gık edecektin yada surat asacaktin orda. Bende dedimki bi laf soksalar morelimi bozsalar tabiki suratim düşer. Hiç dinlemedi gitmiyoruz dedi. Sende annene gitmicen dedi burdan anladım ki onlar melek süt gibi bembeyaz hep ben suçluyum eşimin gözünde. Arkadaşım inanmiyo bana hep sinsilikle suçluyor dediğim herşeyin altında bişey arıyor. Diyosunya konuşma yok gibi davran. Yaptım hiç bi adım atmadi çok inat tek kelime etmedi aynı evde 2 yabancı gibi. Hele ki bu günlerde sanki nefretle bakıyor bana

Bak canım benim, Zor anlayacaksın biliyorum ama anlatmaya çalışacağım (Mesleğim gereği çok insan ile uğraşıyorum senin gibi) üzecek bir açıklama yapmadım. Sadece kendi kayınvalideme değindim. Bu yazı kaynanaları kötülemek için yazılmış bir yazı değil. Ve benim yaptığım yorum da arkadaşı üzecek bir yorum değil. Ben mutluyum çok şükür kayınvalide bakımından. Sanmıyorum ki sorunu olan arkadaşlar da benim yazıma bakıp benim mutluluğum dan mutsuz olsun.... HAA senin için o konuda bir şey diyemicem. Sen de kendine iyi bak. Umarım başkasının mutluluğundan mutlu olmayı öğrenirsin. Bize de büyüklerimiz bunu öğretti..

Kayınvalidelerin büyük bir kısmı sizin kayınvalideniz gibi ama dengeyi kuracak kişi olan eşinizin tavrı önemli .
Sizin eşiniz dengeyi kurmak yerine sizi ezip üzmeyi tercih ediyor. Ben olsam hiç takmazdım , bana surat ile gelene de suratın dik alasını yapardım.
Surat yapmamam derseniz, madem adınız sinsiye çıkmış siz de sinsilik yapın. Eşinin yanında kayınvalide ile gül gibi geçiniyormuş gibi yap, annecim annecim diye dolan yalnız iken kayınvalideyi ipleme.
Benim kayınvalidem de kayınvalidelik yapmaya kalktı, 5 yıl hiç oralı olmadım hiç de takmadım.Evliliğimi etkilemesine izin vermedim. En sonunda yaptıkları kızımı da etkilemeye başlayınca ipleri kopardım. Kavga bile etmedim, aramıyorum konuşmuyorum,önceden bayramlarda giderdik artık gitmiyorum eşim tek kelime etmedi, edemedi. Şayet araya girip beni suçlayıp, küsüp bağırıp çağırsaydı eşimi aldığım yere iade ederdim. Siz yapın diye demiyorum ama eşinizi bir şekilde yaptığının yanlış olduğuna inandırmanız lazım.

Çok teşekkür ederim herkese. Benim suçum taviz vermek oldu bi laf soktuğunda sustum büyüktür saygısızlık yapmiyim dedim susa susa suçlu oldum. En sonunda patladim bana böyle yaptı böyle dedi diye. Tavır alıp konuşmadı. En büyük suç eşimin!!! İdare etmek yerine beni eziyor. Kayinpeder hastanede olduğu için sun hazırlandım götür be i dedim Sağol gelmiş kadar oldun gerek yok diyip kestirdi attı bi laf söyleyince de uflamalar poflamalar yorgunum demeler. Bu arada çocuğum kV evine nekadar az gitse o kadar iyi benim için çünkü pasakli ve sigara iciyor mutfakta tuvalette ama kocam bunları kabullendigi için sorunetmiyor 6 aydır torunlarini görmüyorlar inat tan tabiki ama üzülüyorum kızımın birde baba tarafı var ben az önce kayinvalideme mesaj attım özetle oğlun getirmiyor kaç kere çanta mi hazırladım geri boşalttım inadiyla baş edemiyorum onun yüzünden Aramız böyle açıldı bana kalsa çoktan gelirdim bu kadar uzamazdi. .. Bu mesaj atmamdaki amaç oraya gitmemem benim tercihim değil suçlu sadece ben olmayayım
Eşime artık o yokmuş gibi davranicam kızım la daha fazla ilgilenicem. Bu arada daha görmedi kV mesajimi.

once baglılık kuramını okuyun.
sonra romantık ilişki becerilerini okuyun (romantızm ile alakası yok) esınızde okursa cok iyi.. neden niçin nasıl aşarımların cozumlerini de bulursunuz.

Arkadaslar inat bi adamla yaşamak çok zor kızımı babasız büyütmek istemiyorum. Konuşarak herşey çözülür 2 tarafta biraz taviz verir birbirlerinin yanında dururlar olur biter. İnsan neyden medet umacagini şaşırıyor kV hayatta olmasa daha mı iyi olurdu acaba? Yegane sorunumuz kalkardi ortadan. Elbet bigün bana hak verecegini ümit ediyorum. Allah kalbine iyilik versin en başta kocamin sonra kvmin

Kaynana denilince tüylerim diken diken oluyor.
Erkek anneleri oğullarınızı tapulu malınız gibi görmeyi bırakıp, birey gibi yetiştirin!
aynen oyle kiskanacaksan evlendirmeyeceksin al koynunda yatir yani ne gerek var evlendirmeye ben sana yeterim ogluuuum de evlenme de...... evlenirsen karina hayatini zindan ederim ona gore de adamda evlenmez.

ben başkalarının mutluluğundan her daim mutlu olan biriyimdir
sizin yaptığınız resmen nispet eder gibi olmuş
kadın üzgünken ahh benimki de böyle böyle demek olmuş
ben bunu anladım ve bence burdaki birçok insanda

aynen oyle kiskanacaksan evlendirmeyeceksin al koynunda yatir yani ne gerek var evlendirmeye ben sana yeterim ogluuuum de evlenme de...... evlenirsen karina hayatini zindan ederim ona gore de adamda evlenmez.

Aa olur mu Sultanların şehzadelerine cariye kendilerine de hizmetçi lazım.

Bir çok insan? Ben senden başka yorum yapan göremedim. Sen mi belirliyorsun yazdığımı senin gibi anlayanı? Neyse uzatma. Kırmak istemem bu sayfada kimseyi...

Bir çok insan? Ben senden başka yorum yapan göremedim. Sen mi belirliyorsun yazdığımı senin gibi anlayanı? Neyse uzatma. Kırmak istemem bu sayfada kimseyi...
sevilmiyor sizin gibi yapanlar birçok konuda çok kızan oldu benim gibi
ben söliyim de üzülmeyin sonra
hadi sizde uzatmayın

sevilmiyor sizin gibi yapanlar birçok konuda çok kızan oldu benim gibi
ben söliyim de üzülmeyin sonra
hadi sizde uzatmayın
Arkadaşım sevme senin sevgine aç değilim ben. Hadi uzatma aaaa çattık ya. Yorumumdan şikayetçi olan yazar.. Grubun sözcüsü müsün?

Severekmi evlendiniz canim? Bu durumu onla konus bi, uzuldugunu soyle anlat durumunu? Hic degerin yokmu soyle

Ben de bir yorum yapayım hadi.
Nispet yapar gibi yazmışsınız, gerek yoktu bence o ilk yorumunuza.
Konu sahibini daha mı çok üzmek istiyorsunuz.

Aa olur mu Sultanların şehzadelerine cariye kendilerine de hizmetçi lazım.
oda dogru. kiz utanmasalar yatagina da yatirmayacaklar. ben anlamiyorum oglumun mutlulugu diye gezinirler evlendirene kadar evlenince kendi cikarlari.ortaya cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…