kocam ve ben .. ne yapmam lazım

Ablama da eşi 2 sene dedi sonra 5 sene oldu. Simdiyse olene kadar birlikte oturcaz dedi. Yani eşin seni kandiriyor haberin ola.

Yapacak bir şey yok maalesef
Evine dönmeni tavsiye ederim
Birlikte yaşamaktan bir halt olmaz
Eşin gibi bir adamla yalnız olsanız ne olacak orası da ayrı
Yol yakınken dönmek en güzeli
Karısını babasının izniyle dışarı çıkaran bir adam çıkamaz o evden, hiç boşa yıpratma kendini

nişanlıykende aynımış bu adam kendini gizlememişki bunu bile bile niye evlendin. abisi karısını ailesine göndermiyomuş, sen gidebiliyomusun ailene yoksa ona yasak getirlimedimi daha, gidiyosanda kayınpeder elinden tutupmu götürüyo.
izin almak ne demek bi yere giderken haber verilir sadece izin alınmaz.
sakın çocuk yapma

İsim vardı calisiyordum ikinci sınıf bankacılık okuyorum . Okulu bitirince çalışmama izin var ama özel sirkette yok . Cahillik ışte . Ben de ayrı ev istemezmiydim ama ailem baskı yaptı evlenmem için . İsteyen biri değildim eşime tanistigimizda da dedim . Ben evlenmek istemiyorum bana göre değil ben haps hayatı suremem die . Ama oldu ışte. Kayinpederim yanında uzandım die birsürü surat yaptı . Cirkeflik deseniz hiç beceremiyorum off off

Aynı evde kaynana ile oturanın mutluluğunu daha görmedik,okumadık.
Bir birey olarak ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenmelisiniz, yani koca eline bakmaktan vazgeçip iş bulmalısınız. Hem böylece küçükte olsa ayrı evde oturabilirsiniz.
Bunun dışında izinde neymiş evlerine hizmetli mi aldılar gelin mi ? İzin verme kendini ezdirme.
Nasıl başlarsa öyle biter.
Kocan kocalığını da bilmiyorsa sakın çocuk fln yapma

sen bu aileye Çirkeflik yapsan kocandan da hata kp den bile dayak yiyebilirsin
resmen psikopatların arasına düşmüşsün.
Nişanlılıktan sorunlar dağ gibiymiş.
Ailenle rahattın ama neden evlenmen için baskı yaptılar_?

işin varken neden istemeyerek evleniyon pısırık olma boşanmayacaksan sinirlenince deli taklidi yap bari karşındakini korkut

birincisi birlikte oturmak büyük bir hata
benim KP de sürekli eve gelip ben evdemiyim diye kontrol ederdi

Sen evlenmeyi hapis hayati mi saniyorsun? Normal evlilik bu degil.
Surda binlerce kadin var sor bakalim kac tanesi evden cikarken kocasindan izin istiyor? Kac tanesi tek basina evden cikamiyor? Bu devirde kalmadi boyle seyler. Bu devri gectim, annem 40 senelik evli, daha bir gun ailesine, komsusuna, ahbabina gitmek icin babamdan izin istedigini duymadim. Senin esin hangi devirde yasiyor ki seni tek basina disari cikarmama cureti gosterebiliyor ve sen buna izin veriyorsun.

Bence kendini üzmeden git eşinle bu konuyu konuş seviyorsun üstelik içine atma
İnşallah ayrı eve çıkarsınız

bence hemen bi çocuk doğur bacım
kocan sana bağlanır
kyınvalide kayınpeder gözünde de ev ocak olduğun için sana karışılmaz
ondan sonrada çocuk var nası ayrılıyım? diye mesaj yazar artık
çolukla çocukla yuva sağlamlaşmıyor malesef, sevgi ve saygı gerekli adamlarda saygı olsa çocuk gibi elinden tutup sokaga çıkarmazlar

ondan sonrada çocuk var nası ayrılıyım? diye mesaj yazar artık
çolukla çocukla yuva sağlamlaşmıyor malesef, sevgi ve saygı gerekli adamlarda saygı olsa çocuk gibi elinden tutup sokaga çıkarmazlar
olur mu ne kadar çok çocuk o kadar eve bağlanmış bir koca demektir

Kayınvalide kayınpeder birlikte yaşıyorsunuz, bir yere giderken izin alıyorsunuz ve hatta kayınpederle gitmek zorunda kalıyorsunuz, eşinizden kötü muamele görüyorsunuz, evlendikten sonra resmen tutsak edilmişsiniz ama siz eşim benden soğursa diye mi endişeleniyorsunuz? Allah başka dert vermesin valla çok zor.

Bu anlattığın evlilik ise sana göre değil demek sana haksızlık olur. Kimseye göre olmaması lazım.

Daha iki ayda kocan gelince mutluymuş numarası yapmak zorundasın. Kaynana yanında oturup izinle hareket etme kısmına hiç girmiyorum. Kocan zaten öküzün önde gideni gibi görünüyor. Mucizelere inanıyorsan dua etmeye başla, yoksa başka bir gelecek için plan yapmaya başla. Sakın hamile kalma.

Keske en basta kabul etmeseydin birlikte oturmayi, bence bir an önce ayirin evlerinizi. Birlikte calisir gul gibi gecinirsiniz. Beraber oturmak gerçekten zor. Allah sabir versin

Allah yardımcınız olsun siz hatayı birlikte oturmakla yapmışsınız ev üstüne ev olmaz.olsa bile sizin evininz düzeniniz olmaz.ne denilebilirki geçmiş olsun sanırım sizi ileride eşinizle ilgili daha büyük sorunlar bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…