- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
şu şartLarda o bile yok gibi görünüyo
sen bu aileye Çirkeflik yapsan kocandan da hata kp den bile dayak yiyebilirsinİsim vardı calisiyordum ikinci sınıf bankacılık okuyorum . Okulu bitirince çalışmama izin var ama özel sirkette yok . Cahillik ışte . Ben de ayrı ev istemezmiydim ama ailem baskı yaptı evlenmem için . İsteyen biri değildim eşime tanistigimizda da dedim . Ben evlenmek istemiyorum bana göre değil ben haps hayatı suremem die . Ama oldu ışte. Kayinpederim yanında uzandım die birsürü surat yaptı . Cirkeflik deseniz hiç beceremiyorumoff off
işin varken neden istemeyerek evleniyon pısırık olma boşanmayacaksan sinirlenince deli taklidi yap bari karşındakini korkutİsim vardı calisiyordum ikinci sınıf bankacılık okuyorum . Okulu bitirince çalışmama izin var ama özel sirkette yok . Cahillik ışte . Ben de ayrı ev istemezmiydim ama ailem baskı yaptı evlenmem için . İsteyen biri değildim eşime tanistigimizda da dedim . Ben evlenmek istemiyorum bana göre değil ben haps hayatı suremem die . Ama oldu ışte. Kayinpederim yanında uzandım die birsürü surat yaptı . Cirkeflik deseniz hiç beceremiyorumoff off
Ayol düzenli Sevişme de olmaz ki büyüklerin evinde.Düzenli seks için bunca eziyete katlanılmaz be kardeşim
İsim vardı calisiyordum ikinci sınıf bankacılık okuyorum . Okulu bitirince çalışmama izin var ama özel sirkette yok . Cahillik ışte . Ben de ayrı ev istemezmiydim ama ailem baskı yaptı evlenmem için . İsteyen biri değildim eşime tanistigimizda da dedim . Ben evlenmek istemiyorum bana göre değil ben haps hayatı suremem die . Ama oldu ışte. Kayinpederim yanında uzandım die birsürü surat yaptı . Cirkeflik deseniz hiç beceremiyorumoff off
ondan sonrada çocuk var nası ayrılıyım? diye mesaj yazar artıkbence hemen bi çocuk doğur bacım
kocan sana bağlanır
kyınvalide kayınpeder gözünde de ev ocak olduğun için sana karışılmaz
olur mu ne kadar çok çocuk o kadar eve bağlanmış bir koca demektirondan sonrada çocuk var nası ayrılıyım? diye mesaj yazar artık
çolukla çocukla yuva sağlamlaşmıyor malesef, sevgi ve saygı gerekli adamlarda saygı olsa çocuk gibi elinden tutup sokaga çıkarmazlar
doğru diyosunolur mu ne kadar çok çocuk o kadar eve bağlanmış bir koca demektir
Kayınvalide kayınpeder birlikte yaşıyorsunuz, bir yere giderken izin alıyorsunuz ve hatta kayınpederle gitmek zorunda kalıyorsunuz, eşinizden kötü muamele görüyorsunuz, evlendikten sonra resmen tutsak edilmişsiniz ama siz eşim benden soğursa diye mi endişeleniyorsunuz? Allah başka dert vermesin valla çok zor.İyi gunler bayanlar ..
İki ay oldu evleneli . Ama evlilik bana göre değil sanırım . Birlik oturuyoruz kaynanamla. Rahat hareket edemiyorum . Bekarken rahattim . Altımda arabam vardı canım sıkıldıgnda dışarı çıkıp gezerdim . Ama evlendigimde bu şartlar değişti . Izinsiz dışarı cikamiosun . Ee hiç izin de verilmio zaten . Nereye gidersen git kayinbabamla gitmek zorundayım. Öyle de gitmek istemiyorum. Sorunuma gelince kocami taniyamiorum . Ben hep ona sevgiyle yaklaşıyorum . Hep benden kopacak soguyacakmis gibi geliyor. O gelince ne kadar mutlu olmasamda mutluymus gibi davraniorum . Dün gece olan olayı anlatmak istiorum . Yatagimizda uzanırken birden dis ağrısı başladı bende şaka amaçlı yüzüne dokundum . Birden öfkelendi . Sarilioduk . Cek elini geri çekil dedi . Sonra ilacin yerini sordu bende mutfakta çekmecede dedim gitti . Gidiş o gidiş . Bi baktım yarım saat sonra balkonda uyuyor. Kalk yerine yat hadi dokunmam rahatsiz etmem seni dedim . Oylelikle kalkıp geldi . Sessiz sessiz ağlamayı öğrendim dün gece . Çok zoruma gitti davranislari . Ağladıgmi duysa Nie mizirdiosun der die belli etmedim. Şimdiden böyle uzaklasiosa bi kac ay sonra neler olur tahmin edemiyorum . Sizlere sorum şu ben önceden herşeye susup icime atmazdim . O hemen herseyde küsüp arkasını dönüp uyuyo ama ben yapamiorum. Çok fazla ilgi gösterdigim için smardi bence. Ne yapmam lazım . Yani nasıl davranmam gerektiğini kavrayamiorum . Bu da canımı çok skio .
Bu anlattığın evlilik ise sana göre değil demek sana haksızlık olur. Kimseye göre olmaması lazım.İyi gunler bayanlar ..
İki ay oldu evleneli . Ama evlilik bana göre değil sanırım . Birlik oturuyoruz kaynanamla. Rahat hareket edemiyorum . Bekarken rahattim . Altımda arabam vardı canım sıkıldıgnda dışarı çıkıp gezerdim . Ama evlendigimde bu şartlar değişti . Izinsiz dışarı cikamiosun . Ee hiç izin de verilmio zaten . Nereye gidersen git kayinbabamla gitmek zorundayım. Öyle de gitmek istemiyorum. Sorunuma gelince kocami taniyamiorum . Ben hep ona sevgiyle yaklaşıyorum . Hep benden kopacak soguyacakmis gibi geliyor. O gelince ne kadar mutlu olmasamda mutluymus gibi davraniorum . Dün gece olan olayı anlatmak istiorum . Yatagimizda uzanırken birden dis ağrısı başladı bende şaka amaçlı yüzüne dokundum . Birden öfkelendi . Sarilioduk . Cek elini geri çekil dedi . Sonra ilacin yerini sordu bende mutfakta çekmecede dedim gitti . Gidiş o gidiş . Bi baktım yarım saat sonra balkonda uyuyor. Kalk yerine yat hadi dokunmam rahatsiz etmem seni dedim . Oylelikle kalkıp geldi . Sessiz sessiz ağlamayı öğrendim dün gece . Çok zoruma gitti davranislari . Ağladıgmi duysa Nie mizirdiosun der die belli etmedim. Şimdiden böyle uzaklasiosa bi kac ay sonra neler olur tahmin edemiyorum . Sizlere sorum şu ben önceden herşeye susup icime atmazdim . O hemen herseyde küsüp arkasını dönüp uyuyo ama ben yapamiorum. Çok fazla ilgi gösterdigim için smardi bence. Ne yapmam lazım . Yani nasıl davranmam gerektiğini kavrayamiorum . Bu da canımı çok skio .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?