Ne söylerseniz haklısınız . Kayinpederden değil eşimi arayıp izin aliorum aramasam zaten ara ara diyip duruyorlar . Ben de sizden bu eziklikten kurtulmak için yardım istiyorum . Önceden böyle degildim . Şimdi sanki ona muhtaç gibi davranışlar takindim . Ve bu huy beni ömür boyu haps etmeden kurtulmak istiormNiye izin alıyosunuz kayınpederinizden?
Of canım ya, nişanlıyken açtığın konular var, yok markete dondurma almaya bile izinsiz gidemiyorum, git ama 10 dk ya dön dedi bana.. abisinin sözünden çıkmıyor vs.
Niye bile bile bingo yaa? İnsan belli yaştan sonra kendi ailesi ile bile oturmakta zorlanıyor, böyle baskıcı bir ailenin içine girip bir de KV-KP niye? Bu kadar mı şart bu koca denilen şey?
Çook zor olacak ama keşke çalışabilsen tekrar en azından kendi paran ve sosyal hayatın olur azıcık.
Ne söylerseniz haklısınız . Kayinpederden değil eşimi arayıp izin aliorum aramasam zaten ara ara diyip duruyorlar . Ben de sizden bu eziklikten kurtulmak için yardım istiyorum . Önceden böyle degildim . Şimdi sanki ona muhtaç gibi davranışlar takindim . Ve bu huy beni ömür boyu haps etmeden kurtulmak istiorm
Mesleğiniz yok mu, neden ailesiyle oturuyorsunuz ona göre çemkiricem :)Ne söylerseniz haklısınız . Kayinpederden değil eşimi arayıp izin aliorum aramasam zaten ara ara diyip duruyorlar . Ben de sizden bu eziklikten kurtulmak için yardım istiyorum . Önceden böyle degildim . Şimdi sanki ona muhtaç gibi davranışlar takindim . Ve bu huy beni ömür boyu haps etmeden kurtulmak istiorm
şu şartLarda o bile yok gibi görünüyoDüzenli seks için bunca eziyete katlanılmaz be kardeşim
Düzenli seks için bunca eziyete katlanılmaz be kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?