Hay ağzınıza sağlık hiç normal olanını görmedim duymadım ruh sağlığı bozuk tayfasiKonudan bağımsız gerçekten tüm bekar kızlar bu meslek grubundan uzak durmalı
Allah’ım büyük konuşmak istemiyorum ama o kadar korunmaya rağmen derken nasıl bir korunmadan bahsediyorsunuz sormak istiyorum.Maalesef istemeden çocuk sahibi oldum o kadar korunma rağmen nasip oldu aldirmak istemedim yoksa düşünmüyordum kesinlikle ikinci çocuğu
Allah’ım büyük konuşmak istemiyorum ama o kadar korunmaya rağmen derken nasıl bir korunmadan bahsediyorsunuz sormak istiyorum.
Benim bir tane var sonrasına her türlü yetemem diye istemedim ama çok yakın arkadaşım var 15 senelik evli evlenmeden önce de istemiyordu ve gerçekten yok.
Bu insan nasıl korunuyor konulu sıkı sıkı sorup vlog falan çekicem artık.
Siz haklısınız anlattığınıza göre ama iki sene önce bırakmalı idiniz neden babanızın bu durumunu beklediniz.
Ve yıllardır her şey belli iken neden hazırlık yapmadınız?
Ee kovdum diyorsunuz şimdi ama belli hazırlık yok düzelip gelir mi belki mi diyorsunuz?
Kızdım kovdum düşünmeden aklımda yokken şimdi napsam mı diyorsunuz?
Narsist kişiliğin tillahidir kendisi üzerine başkasını tanımam bir tane eşi dostu yoktur sadece kusur görür ve sadece kusur arar
Allah’ım büyük konuşmak istemiyorum ama o kadar korunmaya rağmen derken nasıl bir korunmadan bahsediyorsunuz sormak istiyorum.
Benim bir tane var sonrasına her türlü yetemem diye istemedim ama çok yakın arkadaşım var 15 senelik evli evlenmeden önce de istemiyordu ve gerçekten yok.
Bu insan nasıl korunuyor konulu sıkı sıkı sorup vlog falan çekicem artık.
Siz haklısınız anlattığınıza göre ama iki sene önce bırakmalı idiniz neden babanızın bu durumunu beklediniz.
Ve yıllardır her şey belli iken neden hazırlık yapmadınız?
Ee kovdum diyorsunuz şimdi ama belli hazırlık yok düzelip gelir mi belki mi diyorsunuz?
Kızdım kovdum düşünmeden aklımda yokken şimdi napsam mı diyorsunuz?
Kendi isteğinizle çalışmıyor musunuz?Normalde hep eşim korunur yine korunduk ama ikinci kez ilişki olduğunda kanalda kalan sperm hücreleri benim hamile kalmama neden oldu ilk kizim beş yaşındaydı ciddi manada düşünmüyordum fakat dediğim gibi razı oldum gelişine vardır elbet hayır diyerek...ben çok çaba harcadım bitsin diye ama ailem beni her defasında affetmeye zorladı normalde turizm ve otelcilik ve felsefe üçüncü sınıf terkim kendi istegimle çalışmıyorum.ama bazı şeylerin çoktan zamanı.geldide geçiyor bile.dusunmeden sadece içimden geldiği gibi bağırdım çağırdım yıllardır biriktirdiğim ne varsa kustum biliyorum anlamayacak ama bende bu defa geri adım atmayacağım.inceldigi yerden kopsun zor olacak biliyorum ama sizden güç almak istiyorum
O kadar haklısınız ki babam hasta şuan onun için geldim hala bana benim yüzüme bile.bakmiyorsun tribi atıyor sürekli bebek gibi pohpohlanmak ilgi bekliyor inanılmaz kaprisli çocuk gibi ben adapte olamadım yıllardır bu sevgi kesinlikle olamazBence seni eşin herkesten bir şekilde kıskanıyor seni paylaşmak istemiyor gibi geldi bana ilgin başka birinde olunca kaprisleri tribi daha fazla mı oluyor?
Evet öyleymiş gibi yazdı zaten her türlü korumaya rağmen deyince çift koruma sandım bende. Ama koruma işini tek olarak eşine bırakmış her türlü değilmiş.Şey bazen spiral kayabiliyor kondom delik olabiliyor vs vs ama dediğinize yinede katılıyorum haklısınız. Böyle sıkıntılı evliliklerde ekstra önlem şart. Spiral+kondom+bla bla bla gibi…
Siz dediniz hiç kimseyle konuşmuyor diye bütün ilgiyi sizden bekliyor çünkü yalnız bence sizi seviyorO kadar haklısınız ki babam hasta şuan onun için geldim hala bana benim yüzüme bile.bakmiyorsun tribi atıyor sürekli bebek gibi pohpohlanmak ilgi bekliyor inanılmaz kaprisli çocuk gibi ben adapte olamadım yıllardır bu sevgi kesinlikle olamaz
Bende kan pıhtılaşmasi var hap kullanmam yasak igneyide tavsiye etmediğini söyledi doktorum tercihim değil zorunluluğum oldu bu korunma işi maalesef keza eşimde istemiyordu çocuk hani onunda iradesi dışında oldu.suan için zaten çalışmayı düşünüyorum ve ailemi karşıma almayı kovsalar bile gitmeyecegimi eşimin kendini değiştirmezse tedavi olmazsa dönmeyeceğimi anlasınlar istiyorum.tedavi bir sihirli değnek olmayacak elbette ama uzman birileri söylemeli ona yanlış yaptığınıKendi isteğinizle çalışmıyor musunuz?
Perşembenin gelişi çarşambadan belliyken hem de?
Korunma işini de eşinize bırakmamalıydınız birinciden sonra anlattığınız gibi olduysa.
O kadar korunmaya deyince Çifter korunma sanmıştım ben de. Kaderi bu güvenmediğiniz eşe bırakmak sanmamıştım.
Şimdi napabilirsiniz kendi isteğiniz ile çalışmama kariyerinizi isteğiniz ile çalışmaya çevirebilirsiniz
İyide bu hastalık değil mi neden yani sevmekte bu şekilde olmaz zarar vererek nasıl sever ki bur insanSiz dediniz hiç kimseyle konuşmuyor diye bütün ilgiyi sizden bekliyor çünkü yalnız bence sizi seviyor
Çok teşekkür ederim bu adamla hayat geçmez bende çok çok iyi biliyorum evlatlarım için en doğru kararı vermeye çalışıyorum bunun için mücadele ediyorum.eger boşanma sürecine girersem büyük kızımın velayetini vermek zorunda kalacağım ikisine bakmam imkansız buda beni çok yaralıyorBu adamla çift terapisi işe yaramaz bireysel terapi almalı. Onun sorunu kendiyle bence. Böyle sevecekse sevmesin önemli olan güzel sevmek. Bizde eşimle çift terapisine gittiğimizde test sonuçlarında onun beni daha çok sevdiği çıktınasıl sevgiyse bu. Durumunuza üzüldüm. Bu adamla hayat geçmez. Çocuklarınız da küçüktür. Tek çare çalışıp kendi hayatınızı kurmak ama iki küçük çocukla nasıl olur bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun.
Niye veriyorsun kızının velayetini tak diye anlamadım? Daha ortada net bir bosanma kararı bile yok ama kızından çoktan vazgecmişsin belli ki... niye doguruyorsunuz hanım siz bu çocuklarıÇok teşekkür ederim bu adamla hayat geçmez bende çok çok iyi biliyorum evlatlarım için en doğru kararı vermeye çalışıyorum bunun için mücadele ediyorum.eger boşanma sürecine girersem büyük kızımın velayetini vermek zorunda kalacağım ikisine bakmam imkansız buda beni çok yaralıyor
Lütfen evladınızı bırakmayın. Ben de boşanacağım ama oğlum için aynı evde konuşmadan 1,5 yıl daha beklemek zorundayım. Çünkü oğlum okulunu değiştirmek istemiyor ben de buraya eş durumundan geldiğim için boşanırsam burda kalamıyorum tayinimi çıkarırlar. Mutlaka bir çıkış yolu bulursunuz. Çocuklarınız kaç yaşındalar?Çok teşekkür ederim bu adamla hayat geçmez bende çok çok iyi biliyorum evlatlarım için en doğru kararı vermeye çalışıyorum bunun için mücadele ediyorum.eger boşanma sürecine girersem büyük kızımın velayetini vermek zorunda kalacağım ikisine bakmam imkansız buda beni çok yaralıyor
Evet bununda bir tesadüf olmadığına inanıyorum artık babamın aniden bakıma ihtiyacı olması ve benim yıllardır beklediğim an olması...ben en son olarak terapist denemek istiyorum düzelmeye olan inancım yok fakat bir ihtimal çocuklarım için denemeye değer mi acaba diyorum.33 yaşındayım ama içim çürüdü artık ona kendimi anlatamaya çalışmaktan hem gurbetin yükünü hemde böyle saçma sapan muhabbetleri çekiyorum anneme doyamadım gitti zaten herşey o kadar zor ki benim içinÇok zor bir karakter. Ya terapiye ikna olacak ve sağlam bir şekilde devam edecek ya da üzgünüm ama bu işin boşanmaktan başka pek çaresi yok gibi. İnsanın içini tüketir valla. Galiba bir tek sizi seviyor ondan hastalıklı bir şekilde herkesten kıskanıyor sizi. Bilmiyorum belki düzelebilecek bir şeydir. Barışmaya gelirse terapiyi direkt şart koşun bence. İki çocuğunuz olduğu için bunu söylüyorum, ben tahammül edemezdim ama sizin açınızdan bakmak lazım olaya. Bu arada bir şekilde çalışmaya başlasanız çok iyi olur, kendi ayrı geliriniz olsun. Kendinizi daha bir güvende hissedersiniz. Eğer boşanırsanız da babanızın bu sefer çok sert karşılayacağını sanmıyorum ben açıkçası, çünkü en basiti şu an onun da bakıma ihtiyacı var.
Ne kadar kolay konusuyorsunuz benim maddi anlamda özgürlügüm yok iki evladına bakacak durumda değilim ikinci çocuğu bile isteyede yapmadım açıkladım ezbere konuşmak anneligimi sorgulamak yerine yapıcı kırıcı olmayan yorumlar yapın.evladimdan vazgeçmek istemiyorum ama maddi anlamda yetemem ona bunu çok iyi biliyorum diğer kızım ufak en azından onu kreşe verir bende çalışırım diye düşünüyorum en azından az kendimi.toparlayincaya dek kimseden vazgectigim yok ama çocuklarımında maddi anlamda zorlanmasına gönlüm razı değil umarım anlatabildimNiye veriyorsun kızının velayetini tak diye anlamadım? Daha ortada net bir bosanma kararı bile yok ama kızından çoktan vazgecmişsin belli ki... niye doguruyorsunuz hanım siz bu çocukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?