Kocam ve bitmek bilmeyen kavgalarimiz

Lütfen evladınızı bırakmayın. Ben de boşanacağım ama oğlum için aynı evde konuşmadan 1,5 yıl daha beklemek zorundayım. Çünkü oğlum okulunu değiştirmek istemiyor ben de buraya eş durumundan geldiğim için boşanırsam burda kalamıyorum tayinimi çıkarırlar. Mutlaka bir çıkış yolu bulursunuz. Çocuklarınız kaç yaşındalar?
Biri 8 diğeri 3 yaşında inanın içim kan ağlıyor hiç bırakmak istemiyorum fakat ben çalışmıyorum çalışsam bile emanet edip bırakabilecek kimsem yok küçük kızımı kreşe verir çalışırım diye düşünüyorum mecburen böyle düşünmeye zorluyor hayat beni.en azından az toparlanır maddi anlamda kendime gelinceye kadar sizin içinde çok üzüldüm umarım herşey güzel olur

Ne kadar kolay konusuyorsunuz benim maddi anlamda özgürlügüm yok iki evladına bakacak durumda değilim ikinci çocuğu bile isteyede yapmadım açıkladım ezbere konuşmak anneligimi sorgulamak yerine yapıcı kırıcı olmayan yorumlar yapın.evladimdan vazgeçmek istemiyorum ama maddi anlamda yetemem ona bunu çok iyi biliyorum diğer kızım ufak en azından onu kreşe verir bende çalışırım diye düşünüyorum en azından az kendimi.toparlayincaya dek kimseden vazgectigim yok ama çocuklarımında maddi anlamda zorlanmasına gönlüm razı değil umarım anlatabildim
Hanımefendi doğru düzgün korunmadan hamile kalmışsınız sonra da "vardır bunda bir hayır,allah rızkını verir" diyerek bile bile bu adamdan ikinci çocuğu dogurmuşsunuz...Ben de şimdi diyorum ki o küçücük yavruyu bu hasta ruhlu adama bırakacaksınız hayır bunun neresinde? Daha hic denemeden, uğraşmadan , kimseye danışmadan vazgececekseniz hayır bunun neresinde? Analık bunun neresinde?

Biri 8 diğeri 3 yaşında inanın içim kan ağlıyor hiç bırakmak istemiyorum fakat ben çalışmıyorum çalışsam bile emanet edip bırakabilecek kimsem yok küçük kızımı kreşe verir çalışırım diye düşünüyorum mecburen böyle düşünmeye zorluyor hayat beni.en azından az toparlanır maddi anlamda kendime gelinceye kadar sizin içinde çok üzüldüm umarım herşey güzel olur
Teşekkür ederim ben alıştım boşanmayı kafama koydum o yüzden takmıyorum.
Benim oğlum ilkokul 2. Sınıftan beri yazları evde yalnız kalıyordu bakıcı istemediği için. Sabah kahvaltısını hazırlayıp gidiyordum, öğle arası da eve uğrayıp yemeğini hazırlıyordum. Mesela işe girdiğinizde yakın bir yerden ev tutsanız. Sekiz yaş çok ta küçük değil aslında şimdi okullarda açılacak. Tam gün olan bir okula gitse. Küçüğü kreşe verseniz

Hanımefendi doğru düzgün korunmadan hamile kalmışsınız sonra da "vardır bunda bir hayır,allah rızkını verir" diyerek bile bile bu adamdan ikinci çocuğu dogurmuşsunuz...Ben de şimdi diyorum ki o küçücük yavruyu bu hasta ruhlu adama bırakacaksınız hayır bunun neresinde? Daha hic denemeden, uğraşmadan , kimseye danışmadan vazgececekseniz hayır bunun neresinde? Analık bunun neresinde?
Analık gbt si yapacak en son kişi sizsiniz sizin gibi insanlara laf anlatmayı bırakalı uzun zaman oldu

Teşekkür ederim ben alıştım boşanmayı kafama koydum o yüzden takmıyorum.
Benim oğlum ilkokul 2. Sınıftan beri yazları evde yalnız kalıyordu bakıcı istemediği için. Sabah kahvaltısını hazırlayıp gidiyordum, öğle arası da eve uğrayıp yemeğini hazırlıyordum. Mesela işe girdiğinizde yakın bir yerden ev tutsanız. Sekiz yaş çok ta küçük değil aslında şimdi okullarda açılacak. Tam gün olan bir okula gitse. Küçüğü kreşe verseniz
Ben eğer boşanma sürecine girersem babamın evinde kalacağım bu sebebten babam bu durumdan hoşnut olmaz keşke böyle olmasa ama biliyorum eve kızımı bırakıp gitmem çok zor dedesi olarak bu durumu tolere edecek yapıda değil.bana eş olarak ciddi sıkıntılar yapar eşim ama çocuklarına karşı sevgi doludur ilgilenir bu konuda gözüm arkada kalmaz onun derdi benimle üstelik bana uygun şartlar sağlarsa zaten iki kiziminda velayetini alırım ben en kötü ihtimali konuşuyorum.esimin üzerinde üç tane ev var şuan birde araba bana gecinebilmem için bir yer verirse zaten iki evladimida bırakmam

Ben eğer boşanma sürecine girersem babamın evinde kalacağım bu sebebten babam bu durumdan hoşnut olmaz keşke böyle olmasa ama biliyorum eve kızımı bırakıp gitmem çok zor dedesi olarak bu durumu tolere edecek yapıda değil.bana eş olarak ciddi sıkıntılar yapar eşim ama çocuklarına karşı sevgi doludur ilgilenir bu konuda gözüm arkada kalmaz onun derdi benimle üstelik bana uygun şartlar sağlarsa zaten iki kiziminda velayetini alırım ben en kötü ihtimali konuşuyorum.esimin üzerinde üç tane ev var şuan birde araba bana gecinebilmem için bir yer verirse zaten iki evladimida bırakmamte
Merakımdan soruyorum tek maaşla üç ev, bir araba nasıl oldu? Miras mı kaldı? Siz evliyken alındıysa zaten ikiye bölünür mallar

Merakımdan soruyorum tek maaşla üç ev, bir araba nasıl oldu? Miras mı kaldı? Siz evliyken alındıysa zaten ikiye bölünür mallar
Tek maaşla alınmadı zaten babasından kaldı kayınpederim varlıklı biriydi onuda kaybettik koronadan iki ev ve araba benle evliyken alındı diğeri önceden alınmış

Bence gaza gelmeyin belki barışırsınız
Barışmak çözüm değil maalesef düzelme ihtimali olsa zaten hiç düşünmem iki evladım olmasa zaten herşey başka olurdu.bu karakterde biri değişir mi değişen var mı merak ediyorum

Tek maaşla alınmadı zaten babasından kaldı kayınpederim varlıklı biriydi onuda kaybettik koronadan iki ev ve araba benle evliyken alındı diğeri önceden alınmış
O zaman evlerin biri sizin, arabanın da yarı bedelini alırsınız, çocuklar için nafaka da alırsınız , evi kiraya verip babanızda yaşarsanız rahat rahat bakarsınız 2 çocuğa. Çalışırsanız sigortanız emekliliginiz de olur gül gibi gecinirsiniz. Niye şimdiden velayetten vazgeciyorsunuz ki?

O zaman evlerin biri sizin, arabanın da yarı bedelini alırsınız, çocuklar için nafaka da alırsınız , evi kiraya verip babanızda yaşarsanız rahat rahat bakarsınız 2 çocuğa. Çalışırsanız sigortanız emekliliginiz de olur gül gibi gecinirsiniz. Niye şimdiden velayetten vazgeciyorsunuz ki?
Eşim cimri birisi bunlar için emin değilim açıkçası kesin bir cirkeflik yapar yada bir katakulleye getirir işi güvenmiyorum ona para konusunda.emin olamadigim için ben en kötü ihtimali konuşuyorum

Eşimle on senelik evliyiz iki tane dünya tatlısı evladım var eşim polis memuru ve gurbetteyim.esim ilk zamanlar beni hiç uzmezdi sonra ilk kızım doğunca tamamen bambaşka birine dönüştü soğuk merhametsiz herşeyden kavga çıkaran cimri...annemle bekarligimda çok zorlu zamanlar geçirdik hayatım güllük gülistanlık değildi bu sebebten anneme bağım çok farklıydı gurbette ne kadar samimi olunabiliyor ise o kadar samimiydik ama eşim annemi hiç sevemedi yüzüne karşı bile sürekli saçma sapan şeyler konuşup kalbini kırdığı çok oldu akrabalarım abilerim senede bir defa bikac günlüğüne bana gelirdi ona bile kırk laf bin parca suratla karşılardı,ne ihtiyacım var mı diye sorardı ne başka bişey.en basiti bir ekmek alınacak mı evde yapacağın biseyin var mı diye bile sormazdi.herseyi sineye çektim ama annemi iki sene önce koronadan kaybettim çok acı günler geçirdim annemle kavga etti en son ölmeden annem hakkını helal etmeden öldü düşününce delirecek gibi oluyorum.birtane bile arkadaşı yoktur herkesle kavga eder evine gelen istemez giden istemez herşeyin hesabını yapar.dolapta ne yenmiş ne kadar yenmiş bilir annemde hiç görmediğimiz şeyler olduğundan çok üzülürdü tek kızım kiyamazdi bana.yakin zamanda babam beyin kanaması geçirdi ve günlerce yoğun bakımda kaldı çıktı şuan bakıma muhtaç onun yanına geldim oda benle beraber geldi abilerim babamla birlikte iken sebebsiz yere trip atar konuşmaz surat beş karış oturur ne yaparlarsa yapsınlar yaranamazlar.yine kavga çıkardı bende o kadar doldum ki zaten babamın annemin stresi yetiyor kovdum evden çıkıp git artık hayatımdan diye.simdi iki çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum maddi anlamda özgür değilim çalışmıyorum.bu defa barışmak istemiyorum oda gururundan eminim gelmeyecek biliyorum.bana en zor zamanlarda hep sırtını döndü buna rağmen sevmekten bahsediyor sürekli beni çok seviyormuş seven insan nasıl böyle davranır aklıma almıyor.kendi yalnızlığına beni evlatlarimi mahkum etmeye çalışıyor.cok doldum ben sana ne yapıyorum yediğin önünde yemedigin ardında benim için ne yapıyorsun bana birgün kocam kocam diye sahip çıkmadın diyor surekli.yaptigim hicbiseyin önemi yok takdiri yok.sizce yeterli sebebler mi bunlar soğumak ve ayrılmak için fikrinizi almak istiyorum
Sogumak icin cok hakli sebeplerin var, bence bosanmalisin

Eşim cimri birisi bunlar için emin değilim açıkçası kesin bir cirkeflik yapar yada bir katakulleye getirir işi güvenmiyorum ona para konusunda.emin olamadigim için ben en kötü ihtimali konuşuyorum
Cimri olmasa tek maaşla iki ev bir araba alamazdı zaten. Kesin boşanacaksanız tedbir koydurun mallara ki başkasının üstüne geçirmesin

Sogumak icin cok hakli sebeplerin var, bence bosanmalisin
Ona göre işinde gücünde içki kumar bilmez gözü dışarda değil ne istersen alıyorum diyen birisi bunların yettiği bir evlilik hayal etmiş gönlünü doyurmak yerine karnı doyunca mutlu oluyor.kimse ile paylaşmıyor paylaşsa bile başına kalkar karşılığını görmediğinde çok iyi biliyorum ondan adam olmayacağını

Boşanma ciddi bir süreç ilerde hem sizin hem çocuklarınızın hayatı etkilenecek.Çok da kolay olmayacak inanın çevre sizi daha yıpratacak.Eğer okuma gibi imkanınız varsa iyi bir bölümde okuyun okulöncesi olabilir her yerde iş bulabilirsiniz.Bu süreçte sabredin okulunuzu okuyun boşanmayı iyi düşünün bence.Eşinize de bir fırsat tanıyın hem de kendiniz ayaklarınız üzerinde durmak için okuyun.Hem de size alan açılır eşinizle iletişiminiz düzelebilir.Şimdi sıkıntıdan hep bu konuya takıyor olabilirsiniz ve istemeden de daha da büyüyor olabilir sorunlar.Kendinize ilgilenecek şeyler bulun eşinizi de hafiften meşgul edecek meşgaleler bulun o da sizinle sürekli uğraşmayı bırakır.

Cimri olmasa tek maaşla iki ev bir araba alamazdı zaten. Kesin boşanacaksanız tedbir koydurun mallara ki başkasının üstüne geçirmesin
Bunu sordum aslında avukat arkadaşıma eğer senin bosanma kararına alınan tarihe göre bir konuşma şahit varsa malları kaciramaz aktaramaz aksi olursa dava açarız demişti şahit olması yetiyormus tedbir kararı olmasada ama inanın ben bunlarla da uğraşmak istemiyorum.para deyince bile içim kalkıyor ona benzemek istemiyorum çekişmeli olsun istemiyorum ben sadece söylerim evlatlarına bakacağım bir ortam ayarla hayır deme ihtimaline göre konusuyorum ben.suna eminim iş ciddiye binsin bambaşka birine dönüşecek çirkef kavgacı

Boşanma ciddi bir süreç ilerde hem sizin hem çocuklarınızın hayatı etkilenecek.Çok da kolay olmayacak inanın çevre sizi daha yıpratacak.Eğer okuma gibi imkanınız varsa iyi bir bölümde okuyun okulöncesi olabilir her yerde iş bulabilirsiniz.Bu süreçte sabredin okulunuzu okuyun boşanmayı iyi düşünün bence.Eşinize de bir fırsat tanıyın hem de kendiniz ayaklarınız üzerinde durmak için okuyun.Hem de size alan açılır eşinizle iletişiminiz düzelebilir.Şimdi sıkıntıdan hep bu konuya takıyor olabilirsiniz ve istemeden de daha da büyüyor olabilir sorunlar.Kendinize ilgilenecek şeyler bulun eşinizi de hafiften meşgul edecek meşgaleler bulun o da sizinle sürekli uğraşmayı bırakır.
Bunuda çok defa konuştum okumak istedigimi çalışmak istedigimi kesinlikle kabul etmiyor benden önce okusaydin diyor çalışmaya gelincede maddi anlamda gücüm olursa onu bırakırım diye korkuyor her anlamda zaten gidebilme ihtimalim olduğunu hep unutuyor.

Bunu sordum aslında avukat arkadaşıma eğer senin bosanma kararına alınan tarihe göre bir konuşma şahit varsa malları kaciramaz aktaramaz aksi olursa dava açarız demişti şahit olması yetiyormus tedbir kararı olmasada ama inanın ben bunlarla da uğraşmak istemiyorum.para deyince bile içim kalkıyor ona benzemek istemiyorum çekişmeli olsun istemiyorum ben sadece söylerim evlatlarına bakacağım bir ortam ayarla hayır deme ihtimaline göre konusuyorum ben.suna eminim iş ciddiye binsin bambaşka birine dönüşecek çirkef kavgacı
Siz şu an içinde bulunduğunuz psikolojiden dolayı böyle düşünüyorsunuz. Babanızın rahatsızlığı, eşinizin yorgunluğu. Ama malesef hayat çok zor ülkenin hali ortada iki çocuk var. Payınıza düşen ne varsa alın tek başına edinmedi sonuçta o malları. Sizde evde çalıştınız, eminim birçok harcamanızdan ödün verdiniz. Söke söke alın derim.

Back
X