Okuduğum en aklı başında mantığa yatkın benim fark etmediğim yönleri gösteren yorum oldu inanın yazdıklarınız çok hak verdim size.zaten ben psikolojik olarak çokta sağlıklı olduğumu düşünmüyorum üst üste çok büyük imtahanlardan geçtim ve bunları yine kendi yaralarımı kendim sararak ilerlemeye çalışıyorum.herkes psikolojim bozuk beni alttan al diye beklenti içine girerken ben kimse beni alttan almadi diye kimseye küsmedim.keske başka yolları olsa keşke daha farklı bir aile hayatı yaşasaydık ama maalesef hayat bizi böyle bir çemberin içine evlilik imhanı ile yaşlandırmak niyetinde.biz bir yola çıkalım bakalım rabbim bizi yoldan çıkarmasın niyetimiz belli kalbimiz belli evlatlarim benim herşeyim dilerim Allah'tan ikiside yanımda kalsın mücadelemi kolaylaştırsin
Elbette elbette sağlıklı düşünemezsiniz şu an. Aklınızdan bir sürü mantıklı mantiksiz şey geçer. Bu çok normal.
Her boşanma streslidir zordur ki siz fazlaca şeyler de yaşamışsiniz..
Yıllarca yaşadığınız psikolojik şiddet birilerine sürekli kendinizi yarandirmaya çalışmak... Sırf kabul görmek için verebileceğiniz tavizler .
Sizi de hayat böyle etti haliyle ..
yargilayamayiz hiçbirimiz.
Belki şu an siz bile kendinize hayret etmişsinizdir, eşinizi evden kovacak gücü biran içinizde hissettiğiniz ve sesiniz bu kadar çok çıktığı için..
Henüz ne olacağı belli değil, inancınızı yitirmeden duaya Allah'a sığının. Yol gösterecek hiç ummadığınız kapıları açacaktır.
Kul sıkışmayinca Hızır yetişmez diyorlar ya

bekleyin bakalım sabırla.
Bakalım boşanma durumunuz kesinleşecek mi,
önce bir iş bulmaniz gerekecek . İşin şartları önemli, haftasonu ne olacak çocuklar ile nasıl olacak, çok sıkıştığıniz zaman çocuklara bir iki saat bakacak birileri olmalı falan .. düşünülecek konuşulacak çok şey var.
İş ciddiye binince nafakası, mal paylaşımı...
Yani daha hesap etmediğiniz şeyler olur. Sandığınızdan kolay da olabilir, zor da.
İki ihtimal de her zaman var.
Bakarsınız belki de huysuz dedeye torunlar neşe getirecek... İstemez sandığınız babanız onlarla hayat bulacak

zamanla niye olmasın...
Bıcır bıcır iki kız çocuğu nasıl güzeldir onlar
Kötüyü konuşup, cagirmamali.. konuştuklarımizin da bir enerjisi var.. iyi düşünüp iyiye yoralim.
Zor şeyler, hayatlar herkesin hikayesi kendinde... Ben de gurbeti bilirim. Ve Polis eşiyim
Zaten bütün gün olumsuzluklar içinde bir de evde ben stres yaratmayayım diye sustuğum, görmediğim şeyler çoktur.
Herkesin kötü olmadığını, etrafta iyi insanların da var olduğunu birileri ile sosyalleşmek zorunda olduğumuzu hep söyler bu konuda eşimi çok itelerim..
Ne gerek var , neden gidiyoruz , boşver evimizde kalalım der.. gidene kadar kırk takla, gidince benden çok kendisi sohbet muhabbet ...
Bakınca kimse gerçekten bence kusursuz hayatlar yaşamıyor. İdare edilecek kadar olsa kafi işte..
İdare edilemeyen noktalar büyüdükçe de elbette ki boşanmak da evlenmek kadar bir haktır ..
Bizler iyi olup iyiyi düşünelim. Rabbim bilir.
Ne yazdıysa..
Ayrilirsaniz yeni açılan hayat kapınız çok aydınlık olsun inşallah.. olur da evliliğe devam ederseniz Allah büyüktür, kalpler diller Allah'ın elinde. Eşinize merhamet versin, ıslah etsin .