- Emoji Skoru
- 2.640
- Puanlar
- 83
Merhabalar konuyu açmak veya açmamak arasında çok ikilemde kaldım. Şimdi durum şöyle 5 yıllık evliyiz. 17 aylık bir bebemiz var. Eşim hep çok erken boşalıyor. İkinci posta uzun sürüyor fakat bebe uyumadığı için uykusunda bile sürekli mızıkladığı için ikinciye fırsatımız kalmıyor. Hal böyle olunca ben hep ortada kalıyorum. Hiçbişey anlamadan ilişki yaşamış oluyorum. Bir de şöyle bir sorun var giriş gelişme sonuç olarak cinselliği değerlendirirsek eşim hep sonuç kısmında ön sevişme doğru düzgün yok hatta hiç yok. Kaç kere bunun tartışmasını yaptım ben sevişmeyi seviyorum dedim sen hep sonuç odaklısın dedim ama o da ben öyle seviyorum diyor. Yani ben doğru düzgün bir ilişki yaşamaz oldum ve evliliğimizin başından beri ben hep çok düşkündüm bu bir gerçek. Ve şimdi cinsellik konusunda adeta hissizleştim yani. Bazı kondomlardan denedik onlarda fazla uzatmadı açıkçası. Doktor derseniz asla doktora götürebileceğim biri değil erkekliğime laf ediyorsun der kızar bağırır çağırır yani. Ne yapıcam bilmiyorum. Bu da bir ihtiyaç neticede. Affedersiniz 4.5 yılda ben sadece 1 kere tamamen orgazm oldum. O noktayı asla yakalayamıyor.