Kocam ve dış görünüşü

Yani millet seni genc esini daha büyük görebilir tip olarak ama senin sogumani anlayamam bize sormanida biz birak desek birakcanmi madem icinde bir tereddüt kaldi neden evlenirsin neden cocuk yaparsin böyle seylerden etkilenecen yas farki cok yokki en fazla 5 yada 6 yas uyumlu olmussunuzki evlenmissiniz düsünmek icin cok gec degilmi

Elalemin lafıyla insan eşinden soğur mu ?
Olacak iş değil..
Siz yaşınızi göstermiyor olabilirsiniz, bu güzel bişey. Nitekim aranızdaki yaş farkı 6..
Eşiniz saçı sakalına dikkat ediyorsa, kıyafet seçimi yerindeyse, abartı kilolu değilse sorun yok. Görücü usulü de olsa nişanlılık sürecinde sevmissiniz ve mutlu da giden bir evliliğiniz varmis. Bırakın 3.sahislarin laflarını.

Şimdiye kadar aklınız nerdeydi yemi fark ettiniz bunu ?
Anladık en yaşını göstermeyen en geç duran sizsiniz. Önemli olan dış görünüş değil akıl. Aklınız küçük olmasın

Iyi de siz kucuk gosteriyormussunuz. Esiniz yerine baskasi olsa ne farkedecekti? Cevrenizdeki insanlar mi hadsiz, siz mi onlara evliliginizle ilgili konusma haddi veriyorsunuz?

Ben sizi görsem demek adam zenginmiş der geçerim. Siz de parası için evlendim diyebilirsiniz mesela

Minyonum yuzumde o şekilde ve cidden gostermiyorum evet bu nedenbu kadar olamaz algilandi. Ayrica esimi seviyoeum ama sorunlarimz oldu bazisini aştık bazisini asamadik ki konu bu değil dusununki surekli size eşinizle alakali kötü yorum getiriliyor sizde insansinz bi yerde acaba diyosunz kimsenin lafi ile ayrilacak degilim ama kafamin karışmadığı ni da soyleyemem

Iyi de siz kucuk gosteriyormussunuz. Esiniz yerine baskasi olsa ne farkedecekti? Cevrenizdeki insanlar mi hadsiz, siz mi onlara evliliginizle ilgili konusma haddi veriyorsunuz?
Bence onlar hadsiz ki bunu diyen kadinlar benden yasca buyukler ben onlara nasil evliligimle alakali konusayim arkadasim olsa neyse

Eşiniz yaşını gösteriyorsa bu adamın suçu mu ya? Sıkıntı sizde. 36 yaşındaki adam 50 gibi dursa tamam da burada gayet normal bir adamdan niye soğuyorsunuz, evlenirken yaşını bilip kabul ettiniz sonuçta. Şimdi ne değişti?

Evet tam olarak konu bu diyebilirim tuzbiber oldu

Evet benziyorum zaten. Turk oldugumada inandiramiuorum orasida ayrı hikaye

Yanınızdaki çocuktan da mı hesap kitap yapamıyorlar? Yoksa onu da sizinle birlikte eşinizin kardeşi olarak mı düşünüyorlar? Bence ilk başta biraz gururunuz okşanmış sonra bu durum eşinizden daha genç daha güzel ve onu hak etmediğinize evrilmiş gibi duruyor

Bence insanları çok kaale almayın bırakın minyon olmayı sadece boyu kısa diye bile otomatik küçük gösteriyorsun diyorlar ya da mesela yaşına göre genc giyinirsin aynı şekilde genç gösteriyorsun derler yani millet anlamıyor bacım gaza gelip kocayı boşama

Minyon olabilirsin küçük gösterebilirsin ama 19 her türlü abartı olmuş. Markette bi teyze 19 yaşındasın dedi diye bunu genelleme. Geçen yıl benden 5 yas büyük iş arkadaşımla emlakciya gittik, arkadasim kızıyla birlikte yaşamak için ev bakıyor emlakci amca beni arkadaşımın kızı sandı bunun üzerine ben 15 gibi duruyorum herkes öyle sanıyor diye genelleyemem bunu değil mii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…