Kocam ve dış görünüşü

Yani millet seni genc esini daha büyük görebilir tip olarak ama senin sogumani anlayamam bize sormanida biz birak desek birakcanmi madem icinde bir tereddüt kaldi neden evlenirsin neden cocuk yaparsin böyle seylerden etkilenecen yas farki cok yokki en fazla 5 yada 6 yas uyumlu olmussunuzki evlenmissiniz düsünmek icin cok gec degilmi 😕

Aklıma bu haber geldi

IMG_4572.webp

Elalemin lafıyla insan eşinden soğur mu ?
Olacak iş değil..
Siz yaşınızi göstermiyor olabilirsiniz, bu güzel bişey. Nitekim aranızdaki yaş farkı 6..
Eşiniz saçı sakalına dikkat ediyorsa, kıyafet seçimi yerindeyse, abartı kilolu değilse sorun yok. Görücü usulü de olsa nişanlılık sürecinde sevmissiniz ve mutlu da giden bir evliliğiniz varmis. Bırakın 3.sahislarin laflarını.

Şimdiye kadar aklınız nerdeydi yemi fark ettiniz bunu ?
Anladık en yaşını göstermeyen en geç duran sizsiniz. Önemli olan dış görünüş değil akıl. Aklınız küçük olmasın🧿

Bu bir dert mi bilemiyorum. Ben eşimle görücü usulu evlendik sevdim nişanlılık süresince. Evlendik mutlu bir evliligimz var tabiki sorunlarimiz oldu ozellikle ailesi ile alakali ve çoğu kez evlilikten soğuma yaşadım. Ilk bas hep kendi tarafini üstün tutup benim tarfimi geri pilanda tutmaua çalıştı zamanla aştık. Hala var tabi klasik kari koca kavgalari. Şöylebir şey var . Eşim benden 6 yas büyük fakat ben tip olarak çok küçük duruyirum bir cocugumz var. Bizi her gören yakistirmiyorcasina bakıyor hatta bazen kadinlar ağzımı aramaya çalışıyor niye evlendim şeklinde ama ben tahsilli oluşunu ve bilgisini kulturuni sevdim. Dis görünüs cokta umrumda değildi. Ama o kadar cok karsilastim ki bizi goren esimin yasini ogrenmeye çalışıyor. Hele hamileyken küçük yasta evlenmis cahil bir kiz çocuğu olarak muamele gördüm beni bilmeuenlerden halbuki 30 yaşında bir cocuk annesiyim ve dediğim gibi beni 19 yasinda saniyorlar esim 36 yaşında ve yaşını gayet gösteriyor aradaki yaşfarkini hesap edin. Bunson zamanlarda iyice canimi sıkmaya başladı etraftaki bakislar agzimi arama çalışılması iyicw üzer oldu. Bazen böyle denildikce soguyor gibi oluyorum sizce dış görünüş bu kadad önemlimi yada ben bunu aşmalımiyım
Iyi de siz kucuk gosteriyormussunuz. Esiniz yerine baskasi olsa ne farkedecekti? Cevrenizdeki insanlar mi hadsiz, siz mi onlara evliliginizle ilgili konusma haddi veriyorsunuz?

Ben sizi görsem demek adam zenginmiş der geçerim. Siz de parası için evlendim diyebilirsiniz mesela

30 yaşında bir çocuk annesi kadın nasıl 19 gösterir ya. Adamı sevmiyorsanız bahane üretmeyin. Fiziken zayıfsınızdır hadi arkadan görenler küçük sansın ama yüz, jest, mimikler, çizgiler her şeyi gösterir.
Minyonum yuzumde o şekilde ve cidden gostermiyorum evet bu nedenbu kadar olamaz algilandi. Ayrica esimi seviyoeum ama sorunlarimz oldu bazisini aştık bazisini asamadik ki konu bu değil dusununki surekli size eşinizle alakali kötü yorum getiriliyor sizde insansinz bi yerde acaba diyosunz kimsenin lafi ile ayrilacak degilim ama kafamin karışmadığı ni da soyleyemem

Iyi de siz kucuk gosteriyormussunuz. Esiniz yerine baskasi olsa ne farkedecekti? Cevrenizdeki insanlar mi hadsiz, siz mi onlara evliliginizle ilgili konusma haddi veriyorsunuz?
Bence onlar hadsiz ki bunu diyen kadinlar benden yasca buyukler ben onlara nasil evliligimle alakali konusayim arkadasim olsa neyse

Eşiniz yaşını gösteriyorsa bu adamın suçu mu ya? Sıkıntı sizde. 36 yaşındaki adam 50 gibi dursa tamam da burada gayet normal bir adamdan niye soğuyorsunuz, evlenirken yaşını bilip kabul ettiniz sonuçta. Şimdi ne değişti?

Eşinizden soğuduğunuz için başkalarının lafı gözünüze fazla batmaya başlamış gibi .

Her insanın her dediğini önemsersek bir gün kilolu, bir gün zayıf, bir gün sarışın, bir gün esmer, bir gün pasaklı, bir gün titiz olmamız gerekir. Bilmem anlatabildim mi?
Evet tam olarak konu bu diyebilirim tuzbiber oldu

Biz eşimle yaşıtız bende küçük gösteriyorum ama hiç bu triplere girmedim bence sizin egonuz okşanmış😄 ben doğal sarışın olduğum halde 20-21 gösteriyosun diyorlar (27 yaşındayım) siz 30ken 19 gösteriyosanız koreli falan olmalısınız😄😄
Evet benziyorum zaten. Turk oldugumada inandiramiuorum orasida ayrı hikaye

Yanınızdaki çocuktan da mı hesap kitap yapamıyorlar? Yoksa onu da sizinle birlikte eşinizin kardeşi olarak mı düşünüyorlar? Bence ilk başta biraz gururunuz okşanmış sonra bu durum eşinizden daha genç daha güzel ve onu hak etmediğinize evrilmiş gibi duruyor

Bence insanları çok kaale almayın bırakın minyon olmayı sadece boyu kısa diye bile otomatik küçük gösteriyorsun diyorlar ya da mesela yaşına göre genc giyinirsin aynı şekilde genç gösteriyorsun derler yani millet anlamıyor bacım gaza gelip kocayı boşama😄

Minyon olabilirsin küçük gösterebilirsin ama 19 her türlü abartı olmuş. Markette bi teyze 19 yaşındasın dedi diye bunu genelleme. Geçen yıl benden 5 yas büyük iş arkadaşımla emlakciya gittik, arkadasim kızıyla birlikte yaşamak için ev bakıyor emlakci amca beni arkadaşımın kızı sandı:D bunun üzerine ben 15 gibi duruyorum herkes öyle sanıyor diye genelleyemem bunu değil mii:)

Back
X