• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve eski sevgilisi

Sizin yerinizde olsam eşimin o düğünü ima edip etmediğine emin olur ondan sonra da burnundan getirirdim. Ne münasebet ya

Şimdi markette kızı görüp kötü olan eşiniz ama size kız eşinize hala birşeyler hissediyor gibi geliyor öyle mi? 😃
Ertesi hafta doğumum olsa Höyt ne düğünü be ben doğuracağım sen erik dalında göbek atma derdinde misin derim. Değil eski sevgilisi anasıyla babasının Düğünü olsa gidemez

kız laf olsun diye davet etmiştir hani hiç söylememek garip gelmiştir. eşinizin bu daveti ciddiye alıp düğünler de yaklaşıyor deyip ağız araması komedi resmen. gitmeyin elbette.

Kızlar kocamın eski sevgilisinin dügünü var yakın zamanda ve onun evlenecegü zamanın ertesi günü benim dogum zamanın hamileyim.eşim de o dügüne gitmekte istekli gibi gelio bana.dügünlerde yaklaşıo diye ima edio bana.ben bu olaydan rahatsız oldum ben mi abartıyorum gitmemiz sacma olmazmı abartmam normal mi bişi söylermisiniz yaa.onun dügününe gitmek sacma gelio bana gitmem de.yani evlencegi kişiyle akrabalıgımda olsa.ne düşünüyorsunuz kızlar.bide bi ara o kızı markette görüp sasırmıstı kötü oldu ordan bi kalbim kırık eşime sanki hala bişiler hissediyor gibi gelio bana.dün akşam başka dügünde karşılaştık kız bana slm verdi dügününe davet etti.eşimle bi geçmişin var sonucta ne diye davet ediyon
Her gün daha fazla şaşıramam diyorum ama yanılıyorum🤦🏼‍♀️

Kızlar kocamın eski sevgilisinin dügünü var yakın zamanda ve onun evlenecegü zamanın ertesi günü benim dogum zamanın hamileyim.eşim de o dügüne gitmekte istekli gibi gelio bana.dügünlerde yaklaşıo diye ima edio bana.ben bu olaydan rahatsız oldum ben mi abartıyorum gitmemiz sacma olmazmı abartmam normal mi bişi söylermisiniz yaa.onun dügününe gitmek sacma gelio bana gitmem de.yani evlencegi kişiyle akrabalıgımda olsa.ne düşünüyorsunuz kızlar.bide bi ara o kızı markette görüp sasırmıstı kötü oldu ordan bi kalbim kırık eşime sanki hala bişiler hissediyor gibi gelio bana.dün akşam başka dügünde karşılaştık kız bana slm verdi dügününe davet etti.eşimle bi geçmişin var sonucta ne diye davet ediyon
Eşinin de var bir zaafı

Cöş artık😂 abartılacak bişey yok tabiki gondermezdim ne alaka yahu gitme isteği bile saçma esinizin

Back
X