- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün daha fazla şaşıramam diyorum ama yanılıyorumKızlar kocamın eski sevgilisinin dügünü var yakın zamanda ve onun evlenecegü zamanın ertesi günü benim dogum zamanın hamileyim.eşim de o dügüne gitmekte istekli gibi gelio bana.dügünlerde yaklaşıo diye ima edio bana.ben bu olaydan rahatsız oldum ben mi abartıyorum gitmemiz sacma olmazmı abartmam normal mi bişi söylermisiniz yaa.onun dügününe gitmek sacma gelio bana gitmem de.yani evlencegi kişiyle akrabalıgımda olsa.ne düşünüyorsunuz kızlar.bide bi ara o kızı markette görüp sasırmıstı kötü oldu ordan bi kalbim kırık eşime sanki hala bişiler hissediyor gibi gelio bana.dün akşam başka dügünde karşılaştık kız bana slm verdi dügününe davet etti.eşimle bi geçmişin var sonucta ne diye davet ediyon
Hani marjinal bizdik?
Eşinin de var bir zaafıKızlar kocamın eski sevgilisinin dügünü var yakın zamanda ve onun evlenecegü zamanın ertesi günü benim dogum zamanın hamileyim.eşim de o dügüne gitmekte istekli gibi gelio bana.dügünlerde yaklaşıo diye ima edio bana.ben bu olaydan rahatsız oldum ben mi abartıyorum gitmemiz sacma olmazmı abartmam normal mi bişi söylermisiniz yaa.onun dügününe gitmek sacma gelio bana gitmem de.yani evlencegi kişiyle akrabalıgımda olsa.ne düşünüyorsunuz kızlar.bide bi ara o kızı markette görüp sasırmıstı kötü oldu ordan bi kalbim kırık eşime sanki hala bişiler hissediyor gibi gelio bana.dün akşam başka dügünde karşılaştık kız bana slm verdi dügününe davet etti.eşimle bi geçmişin var sonucta ne diye davet ediyon
Cöş artıkKızlar kocamın eski sevgilisinin dügünü var yakın zamanda ve onun evlenecegü zamanın ertesi günü benim dogum zamanın hamileyim.eşim de o dügüne gitmekte istekli gibi gelio bana.dügünlerde yaklaşıo diye ima edio bana.ben bu olaydan rahatsız oldum ben mi abartıyorum gitmemiz sacma olmazmı abartmam normal mi bişi söylermisiniz yaa.onun dügününe gitmek sacma gelio bana gitmem de.yani evlencegi kişiyle akrabalıgımda olsa.ne düşünüyorsunuz kızlar.bide bi ara o kızı markette görüp sasırmıstı kötü oldu ordan bi kalbim kırık eşime sanki hala bişiler hissediyor gibi gelio bana.dün akşam başka dügünde karşılaştık kız bana slm verdi dügününe davet etti.eşimle bi geçmişin var sonucta ne diye davet ediyon