• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve eski sevgilisi

Kızlar kocamın eski sevgilisinin dügünü var yakın zamanda ve onun evlenecegü zamanın ertesi günü benim dogum zamanın hamileyim.eşim de o dügüne gitmekte istekli gibi gelio bana.dügünlerde yaklaşıo diye ima edio bana.ben bu olaydan rahatsız oldum ben mi abartıyorum gitmemiz sacma olmazmı abartmam normal mi bişi söylermisiniz yaa.onun dügününe gitmek sacma gelio bana gitmem de.yani evlencegi kişiyle akrabalıgımda olsa.ne düşünüyorsunuz kızlar.bide bi ara o kızı markette görüp sasırmıstı kötü oldu ordan bi kalbim kırık eşime sanki hala bişiler hissediyor gibi gelio bana.dün akşam başka dügünde karşılaştık kız bana slm verdi dügününe davet etti.eşimle bi geçmişin var sonucta ne diye davet ediyon
Akraba galiba . Markette verdiği tepkiye bakilirsa esin hala birşeyler hissediyor . Aman zaten eşinin eski sevgilisi olmasa bile ne isin var dügünde ayol bir gün sonra doguracaksin. Coronadan bunlar hep düğünlere okadar hasret kalindiki kimin olduğu fark etmez.

Kızlar kocamın eski sevgilisinin dügünü var yakın zamanda ve onun evlenecegü zamanın ertesi günü benim dogum zamanın hamileyim.eşim de o dügüne gitmekte istekli gibi gelio bana.dügünlerde yaklaşıo diye ima edio bana.ben bu olaydan rahatsız oldum ben mi abartıyorum gitmemiz sacma olmazmı abartmam normal mi bişi söylermisiniz yaa.onun dügününe gitmek sacma gelio bana gitmem de.yani evlencegi kişiyle akrabalıgımda olsa.ne düşünüyorsunuz kızlar.bide bi ara o kızı markette görüp sasırmıstı kötü oldu ordan bi kalbim kırık eşime sanki hala bişiler hissediyor gibi gelio bana.dün akşam başka dügünde karşılaştık kız bana slm verdi dügününe davet etti.eşimle bi geçmişin var sonucta ne diye davet ediyon
Hala birşey hissediyor olsa sizinle evlenip çocuk yapmaz, düğününe gitmez, diğeri de bir başkasıyla evlenmez, rahatça sizi davet etmez. Kendi kendinize tribe giriyorsunuz gibi geldi bana.
Eşimle sevgiliyken ailesi beni biliyor tanıyordu, kızkardeşi benim evimde kalıyordu filan….ailesinin aklında bir kız vardı vakti zamanında eşimle görüştürmeye gitmişlerdi filan….
Biz evlendik, o kız da eşimin arkadaşıyla evlendi, başka şehirde olduğu için düğüne gidemedik, sonra onlar evimize yatılı kalmaya geldi, kız hamileydi, yaz günü rahat ettirmek için çok uğraşmıştım.
Eşimin ailesi çok şaşırmıştı evime kabul ettiğim için….alan almış satan satmış, herkes evlenmiş barklanmış daha neyin tatavasını yapacaz?

Yaa eski sevgilin geldi beni dügüne davet etti ne kadar geniş kız felan dedim güldü sadce.sonra eve gelince de o konuyu bida anlatmamı istermiş gibi öle dibimde hareketlerinden anlıyorum yani sezgilerim beni yanıltmaz.ama eminim onun dügününü bahsettigini gidermiyiz gitmezmiyiz agzımı arıo.nu konudan nefret ettigimi bike bike beni rahatsız etmeye çalışıyo kıskandırmaya calışıo gibi
İyi de siz niye kocanıza gelip davet etti diyorsunuz:olamaz:

Ne alaka ya eski sevgilinin düğününe gitmek.. 🙄 Geçmiş bitmiş evet ama gereksiz birşey bence.. Eşinizin hala ona karşı birşey hissettiğini falan da düşünmeyin ayrıca.. Ama böyle gereksiz ortamlarda da bulunmanıza gerek yok..Bilmiyorum ben olsam gitmezdim..

Bir ilişkide üçüncü kişilerin mevzusu sık dönmeye başlıyorsa ordan pek hayır çıkmıyor.

iki Eski sevgilimi nikahima cagirmak durumunda kaldim ama her biriyle farkli davet etmesem tuhaf kacacak bir konumdaydim onlar da gelmedi zaten. Normali budur. hicbirinin esine sevgilisine siz de gelin demedim ama. Bi sekilde sahislarin kendilerine davetiye ulastirdim Konudaki kiz iyi niyetli gelmedi dugunumu gorsun die dusunur gibi bi hali var esiniz mantikli bir adamsa zaten gitmeye kalkmaz cok gereksiz bir hareket olur hamile karisini da uzmesin bi zahmet

Baya görüştüler kız bunu aldattı diye biliyorum nefret ediyordu biz evlenmeden önce nefret bile benim için duygudur.içinde bi ukte var gibi sanki

Siz doğru hissediyorsunuz bence.İnsan tam tersine eşinin yanında ''ne düğünü ya niye davet ediyorlar bizi'' falan der.Adam gitmeye meraklı gibi,seviyor diyemem ama bence bir şeyleri ispatlamak istiyor kadına.''Sen benim için hiçsin düğününde bile gülüp eğleniyorum'' gibi gözükmeye çalışacak herhalde düğünde de.
Ben olsam bu adama pek güvenmem.Gözünüz üstünde olsun.

Eşimin eski sevgilisinin düğüne gidicegimi rüyamda görsem adamın burnundan getiririm 😂
İsterse birinci derece akrabam olsun.
İsterse eşimin patronuyla evlensin banane
Eşime ne ?
Ayıp olmasın diye davet etse bile bize ne senin düğününden derim.
Eşim madem o düğüne gitmeye meraklı kapı orada ama dönüşte evin kapısını bulamaz net.

Akrabalığımız var demişsiniz uzaktan da olsa yakınlığınız varsa lafta davet etmiştir ayrıca ne diye eşinizin o düğüne gitmek istediğini çıkardınız saçma bir düşünce ertesi gün doğumunuz varsa eşiniz bir akşam öncesi düğüne gidecek hali yok yani sizinle evlenmiş çocuğunuz olacak takıntı yapmaya gerek yok kız da evleniyormuş

Dün akşamki dügünde onlar vardı sanki kendini göstermek için cabalıo ortaya cıkıp oynuo felan degişikti ya ne bilim

Çok takıntılısınız ne yani siz varsınız diye o gelmeyecek mi düğünlere ya da çıkıp oynadı diye eşinize kendini mi göstermek istiyor?yapmayın bu kadar da ya. Kız evleniyor farkında mısınız yuva kuracak her hareketine mana arıyorsunuz davet etmesine,gittiğiniz yerde karşılaşmasına oynamasına istese eşiniz onla olurdu bi rahat olun size zarar yani

eşininiz bu kadar gitmek istemesi de hoş değil tabi istemezseniz gitmezsiniz

Back
X