Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu anlatmak istedim ben gitmedim yani. Üstelik ayni koydeniz eşi de kendide. Ama tabiki gitmedim. Eşiniz tuhafBana göre de gidilmesi sacma gelio ama size anlatmak istedigim eşimin tavırlarından rahatsız oldum
Akraba galiba . Markette verdiği tepkiye bakilirsa esin hala birşeyler hissediyor . Aman zaten eşinin eski sevgilisi olmasa bile ne isin var dügünde ayol bir gün sonra doguracaksin. Coronadan bunlar hep düğünlere okadar hasret kalindiki kimin olduğu fark etmez.Kızlar kocamın eski sevgilisinin dügünü var yakın zamanda ve onun evlenecegü zamanın ertesi günü benim dogum zamanın hamileyim.eşim de o dügüne gitmekte istekli gibi gelio bana.dügünlerde yaklaşıo diye ima edio bana.ben bu olaydan rahatsız oldum ben mi abartıyorum gitmemiz sacma olmazmı abartmam normal mi bişi söylermisiniz yaa.onun dügününe gitmek sacma gelio bana gitmem de.yani evlencegi kişiyle akrabalıgımda olsa.ne düşünüyorsunuz kızlar.bide bi ara o kızı markette görüp sasırmıstı kötü oldu ordan bi kalbim kırık eşime sanki hala bişiler hissediyor gibi gelio bana.dün akşam başka dügünde karşılaştık kız bana slm verdi dügününe davet etti.eşimle bi geçmişin var sonucta ne diye davet ediyon
Nikahina beni çagir sevgilim istersen karimi alir gelirim şaka gibi yaKız manyak mi ne ya niye çağırıyorkocami pataklarım valla ne alak eski sevgilinin düğününe gitmek ister akrabam olsun ister olmasın
Hala birşey hissediyor olsa sizinle evlenip çocuk yapmaz, düğününe gitmez, diğeri de bir başkasıyla evlenmez, rahatça sizi davet etmez. Kendi kendinize tribe giriyorsunuz gibi geldi bana.Kızlar kocamın eski sevgilisinin dügünü var yakın zamanda ve onun evlenecegü zamanın ertesi günü benim dogum zamanın hamileyim.eşim de o dügüne gitmekte istekli gibi gelio bana.dügünlerde yaklaşıo diye ima edio bana.ben bu olaydan rahatsız oldum ben mi abartıyorum gitmemiz sacma olmazmı abartmam normal mi bişi söylermisiniz yaa.onun dügününe gitmek sacma gelio bana gitmem de.yani evlencegi kişiyle akrabalıgımda olsa.ne düşünüyorsunuz kızlar.bide bi ara o kızı markette görüp sasırmıstı kötü oldu ordan bi kalbim kırık eşime sanki hala bişiler hissediyor gibi gelio bana.dün akşam başka dügünde karşılaştık kız bana slm verdi dügününe davet etti.eşimle bi geçmişin var sonucta ne diye davet ediyon
İyi de siz niye kocanıza gelip davet etti diyorsunuzYaa eski sevgilin geldi beni dügüne davet etti ne kadar geniş kız felan dedim güldü sadce.sonra eve gelince de o konuyu bida anlatmamı istermiş gibi öle dibimde hareketlerinden anlıyorum yani sezgilerim beni yanıltmaz.ama eminim onun dügününü bahsettigini gidermiyiz gitmezmiyiz agzımı arıo.nu konudan nefret ettigimi bike bike beni rahatsız etmeye çalışıyo kıskandırmaya calışıo gibi
Sizin mi akrabanız kocanızın mı akrabası evleneceği kişi?Eskisi sevgilisi akrabam degil kızın evlenecegi adam akrabam
Kıza bak tam alfa. Aldattığı adamın akrabasıyla evlenip üzerine bir de düğününe davet ediyor.Baya görüştüler kız bunu aldattı diye biliyorum nefret ediyordu biz evlenmeden önce nefret bile benim için duygudur.içinde bi ukte var gibi sanki
Baya görüştüler kız bunu aldattı diye biliyorum nefret ediyordu biz evlenmeden önce nefret bile benim için duygudur.içinde bi ukte var gibi sanki
Dün akşamki dügünde onlar vardı sanki kendini göstermek için cabalıo ortaya cıkıp oynuo felan degişikti ya ne bilim