Kocam ve eski sevgilisi

Isknln

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
65
80
38
27
Kızlar kocamın eski sevgilisinin dügünü var yakın zamanda ve onun evlenecegü zamanın ertesi günü benim dogum zamanın hamileyim.eşim de o dügüne gitmekte istekli gibi gelio bana.dügünlerde yaklaşıo diye ima edio bana.ben bu olaydan rahatsız oldum ben mi abartıyorum gitmemiz sacma olmazmı abartmam normal mi bişi söylermisiniz yaa.onun dügününe gitmek sacma gelio bana gitmem de.yani evlencegi kişiyle akrabalıgımda olsa.ne düşünüyorsunuz kızlar.bide bi ara o kızı markette görüp sasırmıstı kötü oldu ordan bi kalbim kırık eşime sanki hala bişiler hissediyor gibi gelio bana.dün akşam başka dügünde karşılaştık kız bana slm verdi dügününe davet etti.eşimle bi geçmişin var sonucta ne diye davet ediyon

Laf olsun diye davet etmiştir. Kızın ne hissettiği mühim değil de eşiniz bir şey hissediyorsa o kötü. Bence o düğünü kast etmemiştir. Heyecanınızı bu kuruntularla baltalamayın. Düğüne falan da gitmeyin, ertesi gün doğum yapacak insanın ne işi var hem düğünde?

Eski sevgilisinin düğününde ne işi var

Eşinizin eski sevgilisinin düğününden neden sizin haberiniz var? Neden bu konu evde geçiyor?
Saçmalamayın ne düğüne gitmesi, eşinizin eski sevgilisinin düğününde ne işi var
Evlenecegi kişiyle benim eşim aynı yerde çalışıyor sosyal medyada arakaşlar iş arkadaşı ile fotograf paylaşıolar ordan görüyorum

Evleneceği kişi müstakbel eşinin sizin eşinizle olan geçmişini biliyor mu?
Bence biliyorsa o da istemez gelmesini.
Kız öylesine çağırmıştır ama eşinizin gitmesi çok saçma olur.
Hem belki düğünler derken onu kastetmedi?

Evlenecegi kişiyle benim eşim aynı yerde çalışıyor sosyal medyada arakaşlar iş arkadaşı ile fotograf paylaşıolar ordan görüyorum
Bunun konu edilmesi bile saçma, tabiki gidilmez. Bunu kabul edecek eş yoktur ya saçmalamasın eşiniz

Tesadüfe bak ki kızda eski sevgilisinin iş yerinde birini tanıyacak sevicek evlenecek ve sizi çağıracak düğüne sizde gidiceksiniz

Protokolden yer ayrılsaymış en önden izlersiniz her detayı artık

Çok ilginç , bir kere bu sevgililik mevzusu akrabalar arasında biliniyorsa insanlar sizi muhtemelen göz hapsine alacak akrabada olsanız,damat ile eşiniz iş arkadaşı da olsa tuhaf. Kadın nezaketen çağırmış tamam da ciddi ciddi gitmeyi düşnmeniz ilginç. Gitmek istemiyorsanız eşiniz ile konuşun eğer ikna olmazsa tepki olarak bebeği de düğünde doğurursunuz artık😌

Eşinizle bu kızın mazisi ne kadar?Yani ne kadar görüşmüşler uzun zaman mi birliktelikleri sürmüş?

Evleneceği kişi müstakbel eşinin sizin eşinizle olan geçmişini biliyor mu?
Bence biliyorsa o da istemez gelmesini.
Kız öylesine çağırmıştır ama eşinizin gitmesi çok saçma olur.
Hem belki düğünler derken onu kastetmedi?
Yaa eski sevgilin geldi beni dügüne davet etti ne kadar geniş kız felan dedim güldü sadce.sonra eve gelince de o konuyu bida anlatmamı istermiş gibi öle dibimde hareketlerinden anlıyorum yani sezgilerim beni yanıltmaz.ama eminim onun dügününü bahsettigini gidermiyiz gitmezmiyiz agzımı arıo.nu konudan nefret ettigimi bike bike beni rahatsız etmeye çalışıyo kıskandırmaya calışıo gibi

Eşinizle bu kızın mazisi ne kadar?Yani ne kadar görüşmüşler uzun zaman mi birliktelikleri sürmüş?
Baya görüştüler kız bunu aldattı diye biliyorum nefret ediyordu biz evlenmeden önce nefret bile benim için duygudur.içinde bi ukte var gibi sanki

Dugunden kastı bu düğün ise Ben olsam gitme derim baktım gitti . Kiz da çağırarak hata yapmış uslubu size kalmış (eğer iğneli şekilde çağırdiysa) damadın yanında şak diye siz ikiniz eskiden tanisıyordunuz di mi canım detaylı bahsetmedin nerden tanisiyorsunuz der fitili atarım niye bu hikayede yanan ben olayım ki onlar yansın . Ha eğer kız gerçekten iyi birisi ise tek hatalı eşiniz olur gitmekle . Baktın söz dinlemiyor trio deposuna at her yanlışında ben doğuracakken eski sevgilisinin düğünüme giden adam der başlarsın saydirmaya . Böyle tencereye böyle kapak lazım canım böyle olursan daha değerli olursun emin ol kendini üzme

Back
X