Kocam ve hareketleri

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Slm kizlar kac gündür esim bi tuhaf olmus ...bana bi kacgundur sen benim sözümü dinlemiyorsun deyip duruyo ama hani soyledigi bi sey yok ki dinleyeyim...misal dün aksam yemek hazirladim sofrayi kurdum diyorki"ben demedim mi kızı uyut öyle "
Bende"sen açsındır kiz hemen uyumuyo sen ye kizda belki yer toplarim oyle yataga götürürüm "dedigi yine ayni "sen benim lafimi dinlemiyorsun ben ÖL dedim mi Öleceksin "(ben ŞOK Ben ŞaŞKIN )bnde dedimki kizdim tabi "kusura bakma sen Öl dedigin zaman ölmem o kadarda degil " kizdi esim bu kezde dedi "ben lafın gelisi soyledim gercekten git öl diyecek degilim ya dili uzun gözüme gozukme "desede umursamadim...sizin kocalarinizda anlik degisiyomu ..acaba diyorum birlikte isi gittigi adamdan mi ogrenio ...

ben ÖL dedim mi Öleceksin
Haha başka istediği bir şey var mıymış beyimizin? Saçma sapan cümleler kuruyor ataerkil kafası yemin ederim beylik taslıyor kendince. Biri buna kadın ezilmeli yüz verme işte kadının belinden sopayı karnından sıpayı eksik etmeyecek misin diyor nedir. Gerçi kadının gücünden korkuyorlar bacım...

Slm kizlar kac gündür esim bi tuhaf olmus ...bana bi kacgundur sen benim sözümü dinlemiyorsun deyip duruyo ama hani soyledigi bi sey yok ki dinleyeyim...misal dün aksam yemek hazirladim sofrayi kurdum diyorki"ben demedim mi kızı uyut öyle "
Bende"sen açsındır kiz hemen uyumuyo sen ye kizda belki yer toplarim oyle yataga götürürüm "dedigi yine ayni "sen benim lafimi dinlemiyorsun ben ÖL dedim mi Öleceksin "(ben ŞOK Ben ŞaŞKIN )bnde dedimki kizdim tabi "kusura bakma sen Öl dedigin zaman ölmem o kadarda degil " kizdi esim bu kezde dedi "ben lafın gelisi soyledim gercekten git öl diyecek degilim ya dili uzun gözüme gozukme "desede umursamadim...sizin kocalarinizda anlik degisiyomu ..acaba diyorum birlikte isi gittigi adamdan mi ogrenio ...
Bı ilaç icat etseler de böyle kocaların yemeğine katılsa bı anda düzelseler
Çok değişik bı eşiniz var inşallah herşey yoluna girer

Haha başka istediği bir şey var mıymış beyimizin? Saçma sapan cümleler kuruyor ataerkil kafası yemin ederim beylik taslıyor kendince. Biri buna kadın ezilmeli yüz verme işte kadının belinden sopayı karnından sıpayı eksik etmeyecek misin diyor nedir. Gerçi kadının gücünden korkuyorlar bacım...
Iste bnde onu dusunuyorum

Etraftan birileri karına söz geçiremiyorsun demiş olabilir, yada karısına söz geçirdiğini iddia eden BAzı arkadaşları yanında kendilerini övmüş olabilirler. Alttan al geçer bi kaç güne. Erkekliği tutmuş:işsiz:

Asker misin sen? Lafa bak.
Valla sanırım yeni başlamış bu dengesizliklere , eğer önünü kesmessen başa çıkamazsın. Eğer başka bir sebep yoksa tabi.

'ben demedim mi' ne ya. İnsanlar çocuğuyla bile öyle iletişim kurmuyor artık.

Azarlar gibi.

Ayrıca birlikte ise gittiği arkadaşlarından etkilenecek kadar yetişkin değil mi eşiniz?

Her şey bir şeye bağlanıyor ; iletişim iletişim iletişim.

bi yerlerden sağlam akıllar alıp kafaya dolamış gibi geldi...

'ben demedim mi' ne ya. İnsanlar çocuğuyla bile öyle iletişim kurmuyor artık.

Azarlar gibi.

Ayrıca birlikte ise gittiği arkadaşlarından etkilenecek kadar yetişkin değil mi eşiniz?

Her şey bir şeye bağlanıyor ; iletişim iletişim iletişim.
Esim 29 yasinda ve birlikte ise gittikleri 40 in üzeri

kendisini sizin karşınızda eksik hissediyor gibi geldi bana. bu psikolojiye girmemesini sağlayın. evin reisi olduğunu hissetsin mesela. öl deyince ölün demek değil tabiki bu :) dozu da iyi ayarlayıp iyice şımarmasının da önüne geçmek gerekiyor.
Türk erkekleri malesef böyle yetiştiriliyor. siz eğer baskın bir karakterseniz onun gözünde, buna öfkeleniyor olabilir.

Back
X