- 14 Temmuz 2023
- 69
- -6
- 3
- 23
- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
Kızlar Merhaba . Başlıktan da anladığınız üzere eşim her senelik izinde tutturuyor bir köy evlendik 3 gün sonra balayı niyetine beni köye getirdi ! Tamam sesim çıkmıyor annesi babası orda benim annem babam olsa bende giderdim 3 sene boyunca böyle gittim gittim kendi öz kozı dahil gelmez evin için de tuvalet banyo yok diye . Bu arada maddi durumları olmasına rağmen yeni ev yaptırmıyorlar . Tuvalet yolun ortasında ve sürekli insanlar geçiyor tahtadan ben İstanbul’da büyüdüm ve ben oraya gidince sanki zorundaymışım gibi hizmetçi gibi hissettiriyorlar . Tamam gidelim ona da sorun yok ama bir gidişte 15 gün kalacz diyor benim nefesim kesiliyor duramıyorum . Gelini hizmetçi bilenlerden hatta geçen gün kayınvalidem hastalanmış beni aradı laf çarpıtıyor gelip sürekli işlerimi yapan gelinim yok ki el gibi tabi hastalanırım dıye bu arada arada 8 saatlık mesafe var bu konu beni o kadar rahatsız ediyor ki öyle gidesim gelmiyor ki eşim bildiğin dinlemiyor benle evliysen geleceksin kafasında lütfen akıl verin şimdiye kadar hiçbirine saygısız bir laf etmedim sürtüşmedim ama canıma tak etti her aradıklarında gel kal işimizi gör bilmem ne ya tek gelinin ben değilim bissğrğ kızın var onlara da böyle laf sokuyor musun ? Şimdi hiç gitmek istemiyorum sizce napmalıyım