Kocam ve kocamin sualesi

Derya 12468

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
190
12
28
Merhaba gençler
Şimdi size bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim cidden
Kocam benle konuştuğunda isten geldiğinde ve isteyken aradığımda birsey demedi yarın izinli napcaz yarın dedim yarın olsun bakalım dedi
Tm yatcaz kardeşimin dugun tarihini koycaklarmis babamın selamı var yarın akşam bizi bekliyor diyor ya kaynanam gile 4 aydir gitmem süslenmedim artık
Yardımcı olun yarın ben nasıl davranmam gerekir orada not düğünü olcak gorumcemle gorusmuyorum

Merhaba gençler
Kocam benle konuştuğunda isten geldiğinde ve isteyken aradığımda birsey demedi yarın izinli napcaz yarın dedim yarın olsun bakalım dedi
Tm yatcaz kardeşimin dugun tarihini koycaklarmis babamın selamı var yarın akşam bizi bekliyor diyor ya kaynanam gile 4 aydir gitmem süslenmedim artık
Yardımcı olun yarın ben nasıl davranmam gerekir orada not düğünü olcak gorumcemle gorusmuyorum
Ben bir şey anlamadım bacım

Merhaba gençler
Düğün tarihini belirlerken sizin orda mi olmanız gerekiyor anlamadım. Kv nize 4 aydın gitmem süslenmedim artık ne demek 🤔😳
Konu başlığı neden kocamın sülalesi içerik neden ailesi 🧐

Ben bir şey anlamadım bacım
Sana soyle anlatayım koca sülalesinin yanına gitmiyorum görüşmüyorum lohusaligimda gelip beni bakmadilar ve sürekli kocamla kavga ettik kocamda ben sizden tarafa senide bizden tarafa götürmem diyor du ve ailesiyle görüşmem cocuk olduğundan beri
O gündür bugundur benim koca gitmez annem gile ilk defa pazar gitti gel annen gili bakalım bi diye gittik bugünde yatağında babamın sana selami var yarın akşam kardeşimin dugun tarihi konmamış bizi çağırıyor dedi seslenmedim

Düğün tarihini belirlerken sizin orda mi olmanız gerekiyor anlamadım. Kv nize 4 aydın gitmem süslenmedim artık ne demek 🤔😳
Konu başlığı neden kocamın sülalesi içerik neden ailesi 🧐
Kocamin kardesi ya klavye sikintili benim lohusalimda gelip beni bakmadilar kocamla aramı açtılar görüşmüyorum kocam yarın izinli yarin napcaz dedim isten geldikten sonra yarin olsun bakarız dedi akşam yatcak babamın selamı var bizi bekliyor aksam diyor
Nasil davrancam onlara gitmek istemiyorum

Sana soyle anlatayım koca sülalesinin yanına gitmiyorum görüşmüyorum lohusaligimda gelip beni bakmadilar ve sürekli kocamla kavga ettik kocamda ben sizden tarafa senide bizden tarafa götürmem diyor du ve ailesiyle görüşmem cocuk olduğundan beri
O gündür bugundur benim koca gitmez annem gile ilk defa pazar gitti gel annen gili bakalım bi diye gittik bugünde yatağında babamın sana selami var yarın akşam kardeşimin dugun tarihi konmamış bizi çağırıyor dedi seslenmedim
Anladım gitmek istemediğini söyleyebilirsin eğer çok ısrarcı olursa gidersin herkesle mesafeli konuşursun bukadar basit

Kocamin kardesi ya klavye sikintili benim lohusalimda gelip beni bakmadilar kocamla aramı açtılar görüşmüyorum kocam yarın izinli yarin napcaz dedim isten geldikten sonra yarin olsun bakarız dedi akşam yatcak babamın selamı var bizi bekliyor aksam diyor
Nasil davrancam onlara gitmek istemiyorum
Ozaman eşini tek gönder sen gitme

Kocanız muhtemelen bunu önceden biliyordu ve o yüzden ilk sizin ailenizin yanına gitti "ben senin ailene gittim, sende benimkine gel" diyebilmek için.

Bence siz eşinizi yalnız göndermeyin ama eşinizin zoruyla değil de hatırı için gittiğinizi vurgulayın.
Tm vurgularimda hatta ne zaman görüştün dedim cvp vermedi ve o aklı annesi vermiştir
Ailesine daha yakın bana pek konustugu ettiğini soylemez

Eşinin hatrı için git gel ne olacak ki? Kayınpeder rica etmiş, büyüğün sonuçta kırmak olmaz.
Esim ailesinin lafını çok dinliyor olanlardan dolayı bana pek birsey anlatmaz onuda yatcaginda dedi Tm o kadar kendime nasıl baglaya bilirim benim sözümü nasil dinletebilirim

Ne yapacaksınız gidin yarın,kına Haziran’ın ikisinde düğün de dördünde olsun en mantıklısı bu deyin gelin.
Anladığım kadarıyla mantıklı olan bu
Eylül ekim gibiymiş evel kerim oyle diyor ama yarın akşam bizi davet etmiş kayinpeder dugun adı koycaklarmis

Çocuğunla ilgilen ne etliye ne sütlüye karış, onların sana yaklaştığı, konuştugu kadar konuş.
Hiç bir lafa girme bekle, bişey sorar iseler yorum yapma.

Eşinin yanında otur, tek başına kalacağın odada bulunma.

Merhaba gençler
Hiç bir şekilde mi gorusmuyorsunuz ? Eşinizle gidin misafir gibi geri gelin.

Back
X