• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve kocamin sualesi

Yazım tarzınız bana şiveli konuştuğunuzu düşündürdü.
Muhtemelen konuştuğunuz gibi yazıyorsunuz. Yazım hatalarıda eklenince ifadelerinizi anlamak güçleşiyor.

Kayınvalide ve görümceniz ile neden görüşmediğinizi belirtmediğinizden;
idare edebilir durumda olduğunuzu varsayarsak gidin görünün ama geri planda kalın. Muhabbete katılmayın. Sorarlarsa gereği kadar konuşun fazla yorum yapmayın. Ortama girince selamlaşın, suratsız olmayın ama ilgili de davranmayın. Nötr olun.

Gitmek istemiyorsanız da düğüne katılırsınız sonra.

Sana soyle anlatayım koca sülalesinin yanına gitmiyorum görüşmüyorum lohusaligimda gelip beni bakmadilar ve sürekli kocamla kavga ettik kocamda ben sizden tarafa senide bizden tarafa götürmem diyor du ve ailesiyle görüşmem cocuk olduğundan beri
O gündür bugundur benim koca gitmez annem gile ilk defa pazar gitti gel annen gili bakalım bi diye gittik bugünde yatağında babamın sana selami var yarın akşam kardeşimin dugun tarihi konmamış bizi çağırıyor dedi seslenmedim
Annemgil kaynanamgil bu sıfatlardan sonra konuya dahil olamadim. Anneniz kayinvalideniz

Belki bu bahaneyle arayı düzeltmek istiyorlardır. Eşinize sırf sen üzülme diye geliyorum diyip gidin.

Kaç yaşındasınız merak ettim daha olgunlaşmadan evlenmiş birde üstüne çocuk yapmışsınız..kimse bebeğinize de size de bakmak zorunda değil hamile kalırken kv ne eğer banada bebeğe de bakarsan hamile kalacam diye haber mi verdin..benim kv iki dogumumada gelmedi niye gelmedin demedim, kusmedim ,aklıma bile gelmedi kızmak küsmek tuhafsiniz vallah Allah eşinizinde kayın ailenizinde yardımcısı olsun..

Merhaba gençler
Şimdi size bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim cidden
Kocam benle konuştuğunda isten geldiğinde ve isteyken aradığımda birsey demedi yarın izinli napcaz yarın dedim yarın olsun bakalım dedi
Tm yatcaz kardeşimin dugun tarihini koycaklarmis babamın selamı var yarın akşam bizi bekliyor diyor ya kaynanam gile 4 aydir gitmem süslenmedim artık
Yardımcı olun yarın ben nasıl davranmam gerekir orada not düğünü olcak gorumcemle gorusmuyorum
Hiç bir şey anlamadım ben

Back