- 20 Ocak 2010
- 48.610
- 187.311
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi hayalperest_11
Genellikle bizim anlaşma şeklimiz bu o benim gıcık yönlerimi soyler ben onun sonra gülüşürüz hep birlikte eğleniriz kocamın ve benim yapım böyle biz alınmayız böyle şeylere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske eşimde bana böyle bir şaka yapsa da 1 ay protesto etsem, ne iyi olurduBenim ex eşim bir gün samimi arkadaşlarımızın yanında "Tosia bir pilav yaptı geçen gün, pilavın haberi yok o derece." diye espiri yaptı yuksek zekasıyla, 1 ay evde yemek pişmedi, çamaşır yıkanmadı, ütü yapılmadı. Sonra artık yemeklerimi nasıl öveceğini şaşırmıştı:)
Size de böyle bir protesto tavsiye ediyorum.
Keske eşimde bana böyle bir şaka yapsa da 1 ay protesto etsem, ne iyi olurdu![]()
Eş ex olduguna göre sizin çözüm önerileri çok işlevsel degilBenim ex eşim bir gün samimi arkadaşlarımızın yanında "Tosia bir pilav yaptı geçen gün, pilavın haberi yok o derece." diye espiri yaptı yuksek zekasıyla, 1 ay evde yemek pişmedi, çamaşır yıkanmadı, ütü yapılmadı. Sonra artık yemeklerimi nasıl öveceğini şaşırmıştı:)
Eş ex olduguna göre sizin çözüm önerileri çok işlevsel degil![]()
Yani var tabiki ama yemekle, mutfakla alakalı kullanamam sanırımaaa hiç bu açıdan düşünmemiştim
keşke o zaman. bulun bir bahane ne var, hiç hatası yok mudur? :)
Yok tek sebep bu değildir elbet. Ama ben kişisel olarak diklikten yana değıilimdir. Eğer karsida bir odun yoksa diyalogdan yanayim. Benim esim de arada bagirip cagirir sacmalar ya da ben ayni sekilde.ama o sirada ayni tonda cevap vermeyi dogru bulmam zira iliskilerde bir taraftan biri duruma göre kadin ya da erkek sakin kalabilmeli ve sag duyusunu kaybetmemeli bence. Aksi halde o ev akil hastanesine dönerSizce bu sebepten mi ex olmuştur? Siz evli misiniz![]()
Yok tek sebep bu değildir elbet. Ama ben kişisel olarak diklikten yana değıilimdir. Eğer karsida bir odun yoksa diyalogdan yanayim. Benim esim de arada bagirip cagirir sacmalar ya da ben ayni sekilde.ama o sirada ayni tonda cevap vermeyi dogru bulmam zira iliskilerde bir taraftan biri duruma göre kadin ya da erkek sakin kalabilmeli ve sag duyusunu kaybetmemeli bence. Aksi halde o ev akil hastanesine döner
Yalnız espri hakikaten yüksek zeka ürünü. Onu bi kabul edelimBenim ex eşim bir gün samimi arkadaşlarımızın yanında "Tosia bir pilav yaptı geçen gün, pilavın haberi yok o derece." diye espiri yaptı yuksek zekasıyla, 1 ay evde yemek pişmedi, çamaşır yıkanmadı, ütü yapılmadı. Sonra artık yemeklerimi nasıl öveceğini şaşırmıştı:)
Yalnız espri hakikaten yüksek zeka ürünü. Onu bi kabul edelim![]()
Hahahahahy süpersin yaEe madem çabuk kızarmışım yalancı çıkarmazdım beyimi patlatırdım bi tane ağzına .
Amacim sizi incitmek degil ironi yapmakti ise yaramamis babinda kirdiysam affola. Hicbir bosanma yahut kötü giden evlilik ve iliski tek tarafli degildir. Ne tek basina kadin ne de erkek sucludur. Ortak yasamayi basaramamistir kisiler. Ayrica ex esiniz de kotu biri degildir siz de ama birlikte iyi olamamissinizdir. Birlikte cozum odakli bir iliski yurutememissinizdir. Bosanma.bir sabika degildir benim gozumde. Ama bitmis bir evlilikte taraflar evliliklerine uygun cozumler bulamislardir kanimca. Bu dusuncemi savunuyorumbu sizin düşünceniz ama. ex eş olmasına belki benim tutumum değil sizin bahsettiğiniz gibi "odun" olması sebep olmuştur? hep kadın mi suçludur sizce? kastettiğiniz şey çok çirkin bana kalırsa ama güldüm, tebrikler güzel espiri. :)
Hazır pilav bulsam her türlü gider varaşk olsun ama. sadece biraz lapa olmuştu.![]()
Amacim sizi incitmek degil ironi yapmakti ise yaramamis babinda kirdiysam affola. Hicbir bosanma yahut kötü giden evlilik ve iliski tek tarafli degildir. Ne tek basina kadin ne de erkek sucludur. Ortak yasamayi basaramamistir kisiler. Ayrica ex esiniz de kotu biri degildir siz de ama birlikte iyi olamamissinizdir. Birlikte cozum odakli bir iliski yurutememissinizdir. Bosanma.bir sabika degildir benim gozumde. Ama bitmis bir evlilikte taraflar evliliklerine uygun cozumler bulamislardir kanimca. Bu dusuncemi savunuyorum
İyi günde kötü günde , misafir önünde çarpı 2Hahahahahy süpersin yakocacı olunacaksa böyle olunmalı işte
![]()
Boyle boyle hanımcı yapacagiz hepsiniEe madem çabuk kızarmışım yalancı çıkarmazdım beyimi patlatırdım bi tane ağzına .