- 11 Şubat 2024
- 170
- 147
- 18
- Konu Sahibi strongwoman0687
-
Çok dedim bağırdım çık git diye gitmiyor gitmiyor tutup kolundan atamıyorum koca adamıEşiniz tanılı narsist ve siz hala o evde cocuk büyütüyorsunuz?
Psikolog değilim ama size bildiğim kadariyla "enabler" deniliyor.
Neden cocuk evden gitmek zorunda kaldi? Eşiniz neden cikmadi evden?
SebepSizin yuzunuzden.
Onca seyden sonra ayrılmamak
Çok dedim bağırdım çık git diye gitmiyor gitmiyor tutup kolundan atamıyorum koca adamı
Aksine daha önce şisdet göstermedi işte, yıkıcı eleştirileri vardır bunu söylerim ama asla vurmazdı
Kocanizi biliyorsunuz,sessiz sakin olduğunu söylediğiniz sizinle aynı kaderi yaşayan bir oğlunuz var tabi ki çocuğun yanında olacak adamı evden gonderecektiniz.Sustuğumu nereden biliyorsunuz asla susmam susmadım da peki ne yapmalıydım o an bende onlara bağırıp yumruk mu atmalıydım mesela o kadar kızdım o kadar bağırdım ki sonrasında eşime yapmayın ne olur
İmkan varsa birkaç gün daha ayrı kalsınlar ama sureyide uzatmadan önce eşinizle konuşun cocuk eve gelecek bizim oğlumuz sende dilini yumuşat başka yerlere giderse başka alışkanlıklar edinirse pişman olursun bu dönemler geçici şuan ona anlayışlı olalım senden özür dileyecek sende ona sarıl büyüklük affetmektir diyin oglunuzlada ayrı konuşun baban hatasini anladı seni çok seviyor ama kırıldı özür dile vs vs arayı malesef siz bulacaksinizO kadar haklısınız ki dili çok eleştirel çok ağır hep söylüyorum zaten aralarındaki bağ pamuk ipliğine bağlı şimdi iyice koptu ikisine de nasıl davranacağımı bilmiyorum oğlum komşuda kaldı eşim o eve gelmesin diyor iyice arada kaldım
Ben kocamı savunmadım üzerine basa basa kavga ettim dün geceden bu yana, burada kadınlar destek isterken sadece eleştiri yapıyorsunuz oysa bizim istediğimiz mantıklı yorum arkadaşlar çaresiz hissediyorum ve yollar arıyorum lütfen bu şekilde düşünün
Ya adam oğlunu dövüyor, muhtemelen yarı yaşından bile küçük bir insana, reşit olmayan, bakımından sorumlu olduğu evladına tekme tokat dalıyor sonra da "bana el kaldırdı"! E sen de kaldırdın! Bi de anneyi suçlamalar!
Siz oğlunuza karşı nasılsınız bilemem ama baba apaçık sorunlu, çocuktan önce onun tedavi görmesi gerek çünkü olayda çocuğu kışkırtan da o. Oğlunuzun arkasında durmanızı ve kocanızı terapiye göndermenizi tavsiye ederim. Çocuğun da ihtiyacı var tabi. Yukarıda boşanmayı yazmışlar, eş düzelmiyorsa bence de boşanmak gerek. İnsan gibi davransın evladına, çocuklarınız istediğiniz gibi dövüp sövebileceğiniz eşyalar değil. Bir tokat atıyorsa karşılığının gelebileceğini bilmeli. Ayrıca çocuğunu döven sizi de dövebilir.
Sizi neyle tehdit ediyor? Ben oğlunuzun ilerde karakter olarak eşinize benzeyecegini düşünüyorum tam olmasa da erkekler her zaman babayı rol model alıyorlar.O adamdan boşanmak için ne mücadeler verdim önceki konularımdan bakabilirsiniz her türlü tehdit şantajı yapıyor bu ülkede mahkeme var kanun var demeyin bu ülkede mahkemeye başvurup eli boş dönen onca kadın da var
2. Çocuk kaç yaşında ?Çocukların velayeti işim her şey ile mahkeme uzar anlaşmalı boşanmak istiyorum asla asla vermiyor velayeti
Of bahaneler mahkemede hazırda bekliyorum narsist babaya vereyim velayeti diye.Bende öldürmekle falan tehdit ediyor can korkusu yaşıyorsunuz sandım.Bosanmaya gönlü olan yeni çocuk yapmaz zaten eşiniz narsist sizde kurban psikolojisinden çıkamayan birisiniz çocuklara yazık.Çocukların velayeti işim her şey ile mahkeme uzar anlaşmalı boşanmak istiyorum asla asla vermiyor velayeti
Çocukların velayeti işim her şey ile mahkeme uzar anlaşmalı boşanmak istiyorum asla asla vermiyor velayeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?