- Konu Sahibi DURUYAPRAK
-
Baaka davranislarini bilemem ama soylediklerinizde ben birsey goremedim
Birincisi esiniz arkadasinizin esiyle ayni hatalari yapiyor olsa bile kalkip da ne demesini bekliyorsunuz? Kendi hatalarini uluorta anlatsin mi? Peki bu dogru mu sizce? Hee ben de ayniyim nasil desin adam? Komik olmayin.
Ikincisi komsunuza musait degiliz demek onlari kovmak anlamina gelmez. Arkadasiniz kendi esiyle arasi kotu diye sizi de esinizden sogutmaya ve gaza getirmeye calismis.
Bir de su yonuyle bakin, arkadasinizin su halde sizin evinizde ne isi var? Bu mudur hata kabul etmemek? Kocadan sikayetci ama kocayi cekip sizin eve gelmis yerlesmis. Yanlis bana gore. Sorunu olan evinde oturur sorununu cozer veya bas basa kalabilecekleri bir yere gider. Arkadasiniz sizi gaza getiriyor bence.Birsey soylemesine gerek yok zaten biliyorlar yaşanan olaylarda yanimizdaydilar (ailesi ve kendi hatalari daha once kotu sonuclara gidiyordu) Tabiki ben yaptim demesin ama tepkileri daha ölçülü olmalı normalde bu tavır a edaya sahip degilken yaptıkları beni çok şaşırttı. Geçmişte yaşamam ama gecmisi de unutmam .. kendi içimde calkalanir durur . Arkadaşım bana göre daha net. Asla hata kabul etmiyor.. biz onları sakinlestirelim derken şu hale bak...
Surekli muhalefetsin her konuda. Biraz empatiye davet ediyorum seni.Baaka davranislarini bilemem ama soylediklerinizde ben birsey goremedim
Birincisi esiniz arkadasinizin esiyle ayni hatalari yapiyor olsa bile kalkip da ne demesini bekliyorsunuz? Kendi hatalarini uluorta anlatsin mi? Peki bu dogru mu sizce? Hee ben de ayniyim nasil desin adam? Komik olmayin.
Ikincisi komsunuza musait degiliz demek onlari kovmak anlamina gelmez. Arkadasiniz kendi esiyle arasi kotu diye sizi de esinizden sogutmaya ve gaza getirmeye calismis.
Beni takip etmeyin siz konuya odaklanin bence. Herkesin gorusu, saygi duymak lazim edepsizlik olmadigi surece. Ki benimki muhalefet degil fikrimi paylasmak. Napayim her konu acana he sen haklisin mi diyeyim?Surekli muhalefetsin her konuda. Biraz empatiye davet ediyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?