Kocam ve rezillik

DURUYAPRAK

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
137
16
318
Ankara
Kızlar çok sinirliyim ........
Bayram dolayısıyla universiteden ahiretligim eşiyle bize geldiler ( izmirde oturuyorlar) bizde kalıyorlar arkadaşımın eşiyle biraz sıkıntıları var benim koca sanki aynı hataları yapmıyormuş gibi koltuklari kabarta kabarta evin reisi benim der gibi geziyor.
Normalde de hayatım nasıl istersen ne yapalım vs. Buna ayri sinirlenirken
Su anki evime taşınalı 5 ay oldu yanda ki komsularimiz bize bayram ziyareti ve tanisma nedeniyle dün zile bastılar benim Üstüm uygun değildi esim açtı bende hemen pantolon giyip gidecektim kapının kapanması ve arkadaşımın bana dönüp komşunuzu kovdu resmen demesi ve benim şaşkınlığim... suan musait değiliz demiş . Kızıma oda almistık onlar gelmişti onları kuruyorlar ortalik dağınık mis. Ya iyide bu doğrumu ...ben şimdi nasıl duzeltecegim bu durumu bide ya normalde yapmaz bu aralar dengesiz ve ben o komsularimla görüşmeyi istiyordum tam bizim kafa binada bi kaç defa sohet etmiştik .. ya çıldırdım çok fena olacak . Kafasını kirasm içinde ne taşıyor bu adam diye bakasim var...

bişeyler uydur..müsait değildik falan gibisinden..sonrada bi sabah yada ne bilim akşam kahvaltı-yemek-çay gibi bişeylere davet et
eşinin kafa uçmuş bence

Baaka davranislarini bilemem ama soylediklerinizde ben birsey goremedim
Birincisi esiniz arkadasinizin esiyle ayni hatalari yapiyor olsa bile kalkip da ne demesini bekliyorsunuz? Kendi hatalarini uluorta anlatsin mi? Peki bu dogru mu sizce? Hee ben de ayniyim nasil desin adam? Komik olmayin.
Ikincisi komsunuza musait degiliz demek onlari kovmak anlamina gelmez. Arkadasiniz kendi esiyle arasi kotu diye sizi de esinizden sogutmaya ve gaza getirmeye calismis.

Eşinizin (siz komşularınıza önem verdiğiniz için söylüyorum) bayram günü gelen misafiri bu şekilde geri çevirmesi hoş olmamış bence de, bi'buyur edip, birazcık ağırlayabilirdiniz.

Arkadaşınızın yanında olduğundan farklı davranması da hoş olmayabilir ama insan psikolojisi bazen böyle oyunlara getirebiliyor insanı.

Çok canınızı sıkacak, kafanıza takacak sorunlar değil. Başbaşa kaldığınızda oturup eleştirerek değil de, esprili bir dille, hem gülüp hem ince ince gerekli mesajı vererek konuşabilirsiniz. Fakat dediğim gibi bence de huzur kaçıracak şeyler haline gelmemeli.

Birsey soylemesine gerek yok zaten biliyorlar yaşanan olaylarda yanimizdaydilar (ailesi ve kendi hatalari daha once kotu sonuclara gidiyordu) Tabiki ben yaptim demesin ama tepkileri daha ölçülü olmalı normalde bu tavır a edaya sahip degilken yaptıkları beni çok şaşırttı. Geçmişte yaşamam ama gecmisi de unutmam .. kendi içimde calkalanir durur . Arkadaşım bana göre daha net. Asla hata kabul etmiyor.. biz onları sakinlestirelim derken şu hale bak...

Bir de su yonuyle bakin, arkadasinizin su halde sizin evinizde ne isi var? Bu mudur hata kabul etmemek? Kocadan sikayetci ama kocayi cekip sizin eve gelmis yerlesmis. Yanlis bana gore. Sorunu olan evinde oturur sorununu cozer veya bas basa kalabilecekleri bir yere gider. Arkadasiniz sizi gaza getiriyor bence.
Esinizin tepkileri konusunda bir sey diyemem, ama kimse de baskalarinin yaninda he ben de boyle yaptim hataliydim demez. Olcusuz bir adam olabilir ama degistiremezsiniz iste koskoca adam. Misafirleriniz gidince oturur konusursunuz.

eşinin evde olmadığı birgün birşeyler hazırlayıp çağırırsın .k.bakmayın ev uygun değildi benimki buyur etmeyi düşünememiş erkek işte panik yapmış filan diye sallarsın birşeyler düzelir.

Normalde böyle değildi demişsiniz geçici bir sıkıntısı var sanırım düzelir.Siz komuşuya bir açıklama yaparsınız problem olmaz bence

iyi de evde misafir varmış

kızının odasını kuruyorlarmış adamlar bir de sizin üstünüz nasıl uygun değildi onu anlamadım ben

arkadaşının eşi ve oda kuran adamlar varsa misafir de karşılayacak kadar giyiniksinizdir

eşiniz de kendince söylemiş işte de tavrını bilemeyiz şimdi müsait değiliz demek istemiş ama kaba olduysa da özür dilersiniz haftaya buyur edersiniz

Bayram günü gelen misafire müsait değiliz denmez tabiki. Esim boyle bisey yapsa ben de cok kizardim. Normallestirmek saçma böyle şeyleri normal gün değil çünkü.
Baska bir gün çaya çağırın kadını belki arayı duzeltirsiniz sonra aksam yemegi de olabilir eşler görüşmüş olur.

Surekli muhalefetsin her konuda. Biraz empatiye davet ediyorum seni.

Biz de yeni taşındık.Gelene git demedik ama.
Eve gelen misafire ''müsait değiliz'' demek ne demek böyle bir günde.

Surekli muhalefetsin her konuda. Biraz empatiye davet ediyorum seni.
Beni takip etmeyin siz konuya odaklanin bence. Herkesin gorusu, saygi duymak lazim edepsizlik olmadigi surece. Ki benimki muhalefet degil fikrimi paylasmak. Napayim her konu acana he sen haklisin mi diyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…