- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi DURUYAPRAK
Kötü olmuş biraz Zaman geçince yap kekini tatlını çaya git uygun bir dille açıklayıp gönül al 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni takip etmeyin siz konuya odaklanin bence. Herkesin gorusu, saygi duymak lazim edepsizlik olmadigi surece. Ki benimki muhalefet degil fikrimi paylasmak. Napayim her konu acana he sen haklisin mi diyeyim?
Ahahahaha witch sen ne harika bir kadinsin yaHayir yalan soyleyip tip mezunuyum diceksin![]()
Ahahahaha witch sen ne harika bir kadinsin ya
Ama cidden yani konu sahibinin esini haksiz bulmadim bir an. Mutlaka adamin ters ve olmamasi gereken davranislari vardir ona asla lafim olamaz zaten de kendimi adamin yerine koydum eve postu seren bir cift, esimi gaza getiren kadin ustune de misafirlige gelen komsu. Pek konuksever olamayacagim yani![]()
Cok iyi dusunmussunuz, ben bu kadar guzel ifade edememistim dogrusu.darkmore 'a katiliyorum musait degiliz demek kovmak demek degildir fakat sizin durumunuzda abes kacmis. Zaten evde yatili misafir var.
Birde soyle bakin olaya. Belki esiniz yatili misafirden daraldi onlara gidin diyemedigi icin kapiya gelene musait degiliz dedi.. anlik bir tepki, birikim, disavurum olamaz mi?
iyi de evde misafir varmış
kızının odasını kuruyorlarmış adamlar bir de sizin üstünüz nasıl uygun değildi onu anlamadım ben
arkadaşının eşi ve oda kuran adamlar varsa misafir de karşılayacak kadar giyiniksinizdir
eşiniz de kendince söylemiş işte de tavrını bilemeyiz şimdi müsait değiliz demek istemiş ama kaba olduysa da özür dilersiniz haftaya buyur edersiniz
"Siz geldiğiniz sırada eşimle tartışmıştık ev ortamı çok gergindi eşime sizin ne kadar anlayışlı hoşgörülü kafa dengi insanlar olduğunuzu daha öncesinden söylemiştim eşimde buna binaen size çekinmeden müsait değiliz demiş kusura bakmayın" dersin.Kızlar çok sinirliyim ........
Bayram dolayısıyla universiteden ahiretligim eşiyle bize geldiler ( izmirde oturuyorlar) bizde kalıyorlar arkadaşımın eşiyle biraz sıkıntıları var benim koca sanki aynı hataları yapmıyormuş gibi koltuklari kabarta kabarta evin reisi benim der gibi geziyor.
Normalde de hayatım nasıl istersen ne yapalım vs. Buna ayri sinirlenirken
Su anki evime taşınalı 5 ay oldu yanda ki komsularimiz bize bayram ziyareti ve tanisma nedeniyle dün zile bastılar benim Üstüm uygun değildi esim açtı bende hemen pantolon giyip gidecektim kapının kapanması ve arkadaşımın bana dönüp komşunuzu kovdu resmen demesi ve benim şaşkınlığim... suan musait değiliz demiş . Kızıma oda almistık onlar gelmişti onları kuruyorlar ortalik dağınık mis. Ya iyide bu doğrumu ...ben şimdi nasıl duzeltecegim bu durumu bide ya normalde yapmaz bu aralar dengesiz ve ben o komsularimla görüşmeyi istiyordum tam bizim kafa binada bi kaç defa sohet etmiştik .. ya çıldırdım çok fena olacak . Kafasını kirasm içinde ne taşıyor bu adam diye bakasim var...
Canım sinirlenme bosver. O da düşünemedi demek ki sen bi gün gider telafi edersin anlatırsın durumuKızlar çok sinirliyim ........
Bayram dolayısıyla universiteden ahiretligim eşiyle bize geldiler ( izmirde oturuyorlar) bizde kalıyorlar arkadaşımın eşiyle biraz sıkıntıları var benim koca sanki aynı hataları yapmıyormuş gibi koltuklari kabarta kabarta evin reisi benim der gibi geziyor.
Su anki evime taşınalı 5 ay oldu yanda ki komsularimiz bize bayram ziyareti ve tanisma nedeniyle dün zile bastılar benim Üstüm uygun değildi esim açtı bende hemen pantolon giyip gidecektim kapının kapanması ve arkadaşımın bana dönüp komşunuzu kovdu resmen demesi ve benim şaşkınlığim... suan musait değiliz demiş . Kızıma oda almistık onlar gelmişti onları kuruyorlar ortalik dağınık mis. Ya iyide bu doğrumu ...ben şimdi nasıl duzeltecegim bu durumu bide ya normalde yapmaz bu aralar dengesiz ve ben o komsularimla görüşmeyi istiyordum tam bizim kafa binada bi kaç defa sohet etmiştik .. ya çıldırdım çok fena olacak . Kafasını kirasm içinde ne taşıyor bu adam diye bakasim var...
erkekler bazen böyle şeyler yapabilir. Sen küçük bir ikramla ziyaretlerine git bence. Kusura bakmayaın o an çok hengame vardı gibi şeyler söyleyerek durumu düzeltebilirsin.Kızlar çok sinirliyim ........
Kızlar çok sinirliyim ........