Kocam ve rezillik

Kötü olmuş biraz Zaman geçince yap kekini tatlını çaya git uygun bir dille açıklayıp gönül al :kahve:

Hayir yalan soyleyip tip mezunuyum diceksin :KK70:
Ahahahaha witch sen ne harika bir kadinsin ya
Ama cidden yani konu sahibinin esini haksiz bulmadim bir an. Mutlaka adamin ters ve olmamasi gereken davranislari vardir ona asla lafim olamaz zaten de kendimi adamin yerine koydum eve postu seren bir cift, esimi gaza getiren kadin ustune de misafirlige gelen komsu. Pek konuksever olamayacagim yani ;)

Ahahahaha witch sen ne harika bir kadinsin ya
Ama cidden yani konu sahibinin esini haksiz bulmadim bir an. Mutlaka adamin ters ve olmamasi gereken davranislari vardir ona asla lafim olamaz zaten de kendimi adamin yerine koydum eve postu seren bir cift, esimi gaza getiren kadin ustune de misafirlige gelen komsu. Pek konuksever olamayacagim yani :KK66:

Kamp kurulmus evde disardan gelen misafire uygun degil ama
Evdeki ustaya
Arkadasinin sorunlu kocasina uygun
Ben en cok buna takildim
Tip yuksek lisansli angelina umrumda degil :D

Bayan arkadasinizi evde yatirmanizi dogru bulmuyorum sonucta esiyle problemi varmis sizin esinize ilgi duyabilir insanoglu bu.Esinizde bu aralar sert davraniyormus yaninizda kalan kadindan rahatsiz belliki .Gonderin arkadasinizi ve eve yatili bayan almayin can ciger olsanizda.

Bayan arkadasinizi evde yatirmanizi dogru bulmuyorum sonucta esiyle problemi varmis sizin esinize ilgi duyabilir insanoglu bu.Esinizde bu aralar sert davraniyormus yaninizda kalan kadindan rahatsiz belliki .Gonderin arkadasinizi ve eve yatili bayan almayin can ciger olsanizda.

darkmore darkmore 'a katiliyorum musait degiliz demek kovmak demek degildir fakat sizin durumunuzda abes kacmis. Zaten evde yatili misafir var.

Birde soyle bakin olaya. Belki esiniz yatili misafirden daraldi onlara gidin diyemedigi icin kapiya gelene musait degiliz dedi.. anlik bir tepki, birikim, disavurum olamaz mi?

darkmore darkmore 'a katiliyorum musait degiliz demek kovmak demek degildir fakat sizin durumunuzda abes kacmis. Zaten evde yatili misafir var.

Birde soyle bakin olaya. Belki esiniz yatili misafirden daraldi onlara gidin diyemedigi icin kapiya gelene musait degiliz dedi.. anlik bir tepki, birikim, disavurum olamaz mi?
Cok iyi dusunmussunuz, ben bu kadar guzel ifade edememistim dogrusu.
Millete bak rahatliktan ölecekler yalniz, hem kocayla sorunlu hem elin evinde yatili misafir

iyi de evde misafir varmış

kızının odasını kuruyorlarmış adamlar bir de sizin üstünüz nasıl uygun değildi onu anlamadım ben

arkadaşının eşi ve oda kuran adamlar varsa misafir de karşılayacak kadar giyiniksinizdir

eşiniz de kendince söylemiş işte de tavrını bilemeyiz şimdi müsait değiliz demek istemiş ama kaba olduysa da özür dilersiniz haftaya buyur edersiniz

Canım üstümde şort vardı normal diz ustunde olan . Arkadaşım in eşi ve eşim kuruyorlardi. Usta yoktu yani.
Ya çok uygunsuz değildi Üstüm ama yinede pantolon giymek istedim. Sonuçta tanımadığım kişiler.
Eşim konusunda hepinizin yazdıklarını okudum biraz abarttigimi fark ettim. Ama o an çok bozuldum ya .. bide ne olursa olsun misafir gönderilmez diye buyutulenlerdenim. Bu da ağır basinca sinirlendim..

Bayram gunu geri cevrilmez salonda mi kuruyorlardi.erkekler boyle seyleri umursamiyorlar maalesef.yeni komsu olarak sizi hosgorurler.siz hazirlik yapip telafi edebilirsiniz.bence esiniz dusunememis.baska birsey dememis musait degiliz demis.benim esimde ilk dogumum zor gecti zor uyuyordum .yatak odasinda yatiyordum.esimin dayisinin hanimi ve onun kizkardesi musait mi demeden odaya bebegi gormeye daliyorlarmis esim koridorda karsilasmis.musait degil yeni uykuya dalacak demis .onlar da olsun sessiz girip cikariz demis.esim de ustlemis uyandiktan sonra gorurursunuz demis.odadan iceri almamis.ben duymadim duysam kalkar acardim kapiyi.neyse kustuler esime.daha da eve gelmediler .cocugu da gormediler.oluyor neler oluyor.

Kapıya kadar gelen misafiri geri çevirmek hoş değil aslında bayram günü ama Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye bir laf vardır ya eşiniz heralde müsait değiliz derken evdeki yatılı misafiri kastetti :D Yakınım da olsa evde kalan insandan rahatsız olurum. Siz daha sonra ziyarete gidin komşulara.

Esiniz komsunuza cok ayip etmis.bir ara pasta borek yapip goturun komsunuza konuyuu acarlarsa kusura bakmayin sizi taniyamamis felan diyin.

Kızlar çok sinirliyim ........
Bayram dolayısıyla universiteden ahiretligim eşiyle bize geldiler ( izmirde oturuyorlar) bizde kalıyorlar arkadaşımın eşiyle biraz sıkıntıları var benim koca sanki aynı hataları yapmıyormuş gibi koltuklari kabarta kabarta evin reisi benim der gibi geziyor.
Normalde de hayatım nasıl istersen ne yapalım vs. Buna ayri sinirlenirken
Su anki evime taşınalı 5 ay oldu yanda ki komsularimiz bize bayram ziyareti ve tanisma nedeniyle dün zile bastılar benim Üstüm uygun değildi esim açtı bende hemen pantolon giyip gidecektim kapının kapanması ve arkadaşımın bana dönüp komşunuzu kovdu resmen demesi ve benim şaşkınlığim... suan musait değiliz demiş . Kızıma oda almistık onlar gelmişti onları kuruyorlar ortalik dağınık mis. Ya iyide bu doğrumu ...ben şimdi nasıl duzeltecegim bu durumu bide ya normalde yapmaz bu aralar dengesiz ve ben o komsularimla görüşmeyi istiyordum tam bizim kafa binada bi kaç defa sohet etmiştik .. ya çıldırdım çok fena olacak . Kafasını kirasm içinde ne taşıyor bu adam diye bakasim var...
"Siz geldiğiniz sırada eşimle tartışmıştık ev ortamı çok gergindi eşime sizin ne kadar anlayışlı hoşgörülü kafa dengi insanlar olduğunuzu daha öncesinden söylemiştim eşimde buna binaen size çekinmeden müsait değiliz demiş kusura bakmayın" dersin.
Öncesinde de eşinle görüş ve komşulara ayıp olduğunu ve ilk fırsatta özür dilemesi gerektiğini güzelce söyle inatlaşmadan.
Belki bu durumu bu şekilde düzeltebilirsiniz :o

Bayram dolayısıyla universiteden ahiretligim eşiyle bize geldiler ( izmirde oturuyorlar) bizde kalıyorlar arkadaşımın eşiyle biraz sıkıntıları var benim koca sanki aynı hataları yapmıyormuş gibi koltuklari kabarta kabarta evin reisi benim der gibi geziyor.
Su anki evime taşınalı 5 ay oldu yanda ki komsularimiz bize bayram ziyareti ve tanisma nedeniyle dün zile bastılar benim Üstüm uygun değildi esim açtı bende hemen pantolon giyip gidecektim kapının kapanması ve arkadaşımın bana dönüp komşunuzu kovdu resmen demesi ve benim şaşkınlığim... suan musait değiliz demiş . Kızıma oda almistık onlar gelmişti onları kuruyorlar ortalik dağınık mis. Ya iyide bu doğrumu ...ben şimdi nasıl duzeltecegim bu durumu bide ya normalde yapmaz bu aralar dengesiz ve ben o komsularimla görüşmeyi istiyordum tam bizim kafa binada bi kaç defa sohet etmiştik .. ya çıldırdım çok fena olacak . Kafasını kirasm içinde ne taşıyor bu adam diye bakasim var...
Canım sinirlenme bosver. O da düşünemedi demek ki sen bi gün gider telafi edersin anlatırsın durumu

erkekler bazen böyle şeyler yapabilir. Sen küçük bir ikramla ziyaretlerine git bence. Kusura bakmayaın o an çok hengame vardı gibi şeyler söyleyerek durumu düzeltebilirsin.

Kocanla bunu misafirler gidince konuş,onların yanında yüz göz olma..

Ama başka bir şey daha var,üniversiteden ahiretliğim ne demek yahu?Ahiretlik mi kaldı?

Yakın arkadaşım de bari..

Back
X