Uzerine su dok gitsin. Bilgisayar degil kocanin uzerine.
Tamamda o iş anacim..benimki oyun oynuyo sacma sapan bisey yani oyun nedir yaa ergenmi bunlarBen ne yapayım ben ...eşim yazılımcı işi bu
Sağ eli bı pc de sol eli diğer pc de önünde iki tablet 2 telefon ve gece 3 de bile acil bağlanması gerekebiliyor açıyor ekranı
Gerçekten çok kötü bı durum
Bagimli demek ki... Bilgisayarı bozsan :)Tamamda o iş anacim..benimki oyun oynuyo sacma sapan bisey yani oyun nedir yaa ergenmi bunlar
Kendini hakli cikarimasa onuda yapiyorumda ne fayda...hemen baslar ickimi iciyorum kumarmi oynuyorum...tek eglencem o eve geldikten sonra huzur istiyorum 1 istiyorsun 3 getiriyorum keyfin icindesin der...sinir oluyorumCingar cikar.Bazen bi cinnnet herseyi cozer
Nasil olcakmis oBagimli demek ki... Bilgisayarı bozsan :)
Herifcan gelince sorayım birkaç önemli dosyayı sildin mi hata verir bı sure rahat edersinizNasil olcakmis o
Ben ne yapayım ben ...eşim yazılımcı işi bu
Sağ eli bı pc de sol eli diğer pc de önünde iki tablet 2 telefon ve gece 3 de bile acil bağlanması gerekebiliyor açıyor ekranı
Gerçekten çok kötü bı durum
Bi gun icki ic,bi gun kumar oyna o zaman.Hergun bunun basina moron gibi yapisacagina deKendini hakli cikarimasa onuda yapiyorumda ne fayda...hemen baslar ickimi iciyorum kumarmi oynuyorum...tek eglencem o eve geldikten sonra huzur istiyorum 1 istiyorsun 3 getiriyorum keyfin icindesin der...sinir oluyorum
Herifcan gelince sorayım birkaç önemli dosyayı sildin mi hata verir bı sure rahat edersiniz
Kökten bozmak istiyorsanız üstüne meyve suyu ve çay dökün kazayla
Misafir çocuğu kirsin mesela
Aynen dogru soyluyosun galibaNe yaptıysan fayda etmediyse,ne yapacaksan da fayda etmeyecek,
Sen istedin diye yemeği masada yer ama alelacele ve memnuniyetsiz şekilde,hangisi daha iyi?
Boş koy gitsin,çözümü yok gibi.
Insani delirtir anacim bunlar hala daha bön bön bilgisayara bakiyo suratsiz sempanze
Hissettim ama evlenince vaz gecer dedim gecmedi cocuk olunca coluklu cocuklu adam oldum diyip vazgecer dedim gecmedi adam hasta demekkiBen eşinizi ne kadar sevdiğinizi bilmeyen bilmezlerdenim...Aralarında bir şey olduğunu evlenmeden önce hissetmediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?