- 9 Ocak 2012
- 15.600
- 30.264
- 798
- Konu Sahibi Berivanatman12
- #21
Atanamadım diye çalışmayan kadınları anlamıyorum. Sanki ülkede sadece devlet iş veriyor. Bir erkeğin bunu söyleme lüksü nasıl yoksa kadının da olmamalı. Çalışmak istemiyorum diyeni anlarım da atanamadım o yüzden çalışmıyorum demek bahaneden başka bişey değil.
Eşinize gelince, ailenizden korktuğu için sizi aldatmayan adamı hayatınızda tutmayın derim. Zaten bir evlilik, bir paylaşım yok hayatınızda. Kağıt üzerinde evlisiniz sadece.
ama özelle devlet her zaman bir olmuyor malesef. hele de evde çocuk varsa. bekarken çalıştım özelde. sabah 6 da çıkar akşam 8 de evde olurdum. sofrada uyuklardım. şimdi çocuğumla özelde çalışmam çok çok zor. yani ihtiyacım had safhada olmalı ki çalışmalıyım. he bir de benim gibi cüzi miktarlarda iş bulursa bakıcı parasını ancak öder.
o yüzden erkek için bahane değil ama kadın için bahane, hatta ciddi sebep. ev de bakıma muhtaç bebek, çamaşır, bulaşık, ütü, daha bu liste gider. ne kadar eşitlik desek de bunların yükü genel olarak kadında oluyor işte.