- 30 Aralık 2009
- 23.339
- 92.461
- 1.123
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Valla bu derde tek çare evlenecen ahdbsvdv
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvlenEvet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, benim evlilik çocuk sorumluluğum yokmuş, onlara uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
İyi o zaman Burhan genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
Benim güzel feysim gulmeyecek mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Evet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, benim evlilik çocuk sorumluluğum yokmuş, onlara uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
İyi o zaman Burhan genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
Yeni hesabını da anlarız sıkma canını sen.Yakında gidicem zaten
Burhan'cım dilerim herşey senin gönlünce olsun,yani mükemmelsin diye de bedel ödetmek nedir ,neşeni hiç kaybetme sakınBurhan genç, Burhan bakımlı,Burhan çalışkan, Burhan bekar diye yiyin başını. Resmen bekar olduğum için sömürülüyorum. İdarecimiz tanıdık diye bir şey de diyemiyorum.
gunde 1500 tane konu aciyor, bdvye bagirsak haraketlerine kadar konu aciyor, her konusunun icerigi birbirinden mantiksiz, konularini birakip milletin konusunda akil veriyor ne kadar ciddiye alabiliriz ki onu?Nuranka normal bir şey yazsa da hep dalgaya vuruyorsunuz. Kabul ediyorum zaten, o kadar dil dökmemize rağmen değişen bir şey olmadı ama her seferinde de laf sokacağım diye yarışmanızın manası yok. İyi sabır varmış onda da ya da sizi kaale almıyor bile.
Boş ver evlenip dert sahibi olacağına bekar kalıp çalış daha iyiEvet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, benim evlilik çocuk sorumluluğum yokmuş, onlara uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
işyerinde evli, bekar ayrımına karşıyım.ama çocuk bu yok hasta oluyor, yok bilmem nerden düşüyor, yok kayboluyor, yok kavga ediyor, yok ateşleniyor.tam eşitlik olması mümkün olamıyor maalesef.ama çocuk yoksa tamemen eşitlik olmalı bence.ama işte ülkenin neresi doğru ki bu konu doğru olsun.Evet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, benim evlilik çocuk sorumluluğum yokmuş, onlara uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
Tuhaf üyeler var ama burada bir kesim cidden bir şey olsa da dalga geçsek diye tetikte bekliyorlar doğru.Nuranka normal bir şey yazsa da hep dalgaya vuruyorsunuz. Kabul ediyorum zaten, o kadar dil dökmemize rağmen değişen bir şey olmadı ama her seferinde de laf sokacağım diye yarışmanızın manası yok. İyi sabır varmış onda da ya da sizi kaale almıyor bile.
Tuhaf üyeler var ama burada bir kesim cidden bir şey olsa da dalga geçsek diye tetikte bekliyorlar doğru.
Is hayatinda evlilere hep ayricalik taniniyor en guzel vardiyalara geliyorlarEvet, yine ben yine dertlerim. İş ortamından çok sıkıldım ve bunaldım. Her işe koşuyorum. Branşımdan gosssgocaman ilçede bir ben bir de başka biri daha var. Depremden dolayı bazıları rapor aldılar. Evli ve 10 yaş altı çocuğu olanlar idari izinli sayılıyor zaten. Bir tane daha var, o da idarecilik yapıyor. İşlerin hepsi üzerime yıkılmış gibi hissediyorum istemediğim kadar sorumluluk veriyorlar. Parasında değilim azıcık aşım ağrısız başım diyorum ama maaalesef besbekar olduğum için neymiş efendim diğerleri merkezden gidip geliyorlarmış, benim evlilik çocuk sorumluluğum yokmuş, onlara uzakmış, ben ilçedeymişim, ben gençmişim çalışmaktan neden kaçıyormuşum .
Ana branşlardan bir tanesiBurhancim maalesef tüm okullarda bekarlara bu şekilde yüklenme oluyorsorunlarım var kartını oyna , branşın ne ki bu kadar az olan