KOCAM YUZUGUNU TAKMIYOR ❗️

mutsuzlarkralicesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
39
16
3
Arkadaslar merhaba , esim surekli olarak yuzugunu takmayi "guya" unutuyor . Gece yatarken cikariyor parmagini sktgi icin sabah ise giderken unutuyor takmayi genelde. ama nedense telefonunu , sarj aletini asla unutmuyor. Bir gun olsun unutmadi

Bizim sinifta bi arkadas vardi evli olduğu halde takmazdi yüzüğünü taa sınıfın bir ucundan sinir olurdum :) sonra karisiyla otururken bende takmiyorum artik dedi. Sonra oglan kendiliginden takmaya basladi.
Sizin yerinizde olsa yüzüğü israrla eline verir. Telefonun sarji kablosuna yüzüğünü ilistiriverirdim.

Erkekler bu konuda böyle. Kadınlar 1 değil iki yüzük takıyor taşlısı, alyansı, bilmem nesi. Aynı açıdan bakmıyor erkek ve kadın. Sinek kadar karım olsun başımda dursun diyen bir erkek var mı? Yok. Sinek kdr kocam olsun diyen milyarlarca kadın var, yüzük onlar için madalya gibi. Erkekler de bu konuda umursamaz. O yüzden en güzeli 'kocişim yüzüğünü tak' demek değil. Bir kere söylediniz umursamıyorsa siz de takmayın. Belki o zaman o yüzük parmağa geçer.

10 yıl önce olsa ben de çok sinir olurdum.
Şimdi hiç umursamıyorum.
Babacığım hep derdi; "gönül bağım yetmez mi?" diye.
Çok haklıymış.
Ayrıca biz de karı koca çok unuturuz takmayı.

Erkekler bu konuda böyle. Kadınlar 1 değil iki yüzük takıyor taşlısı, alyansı, bilmem nesi. Aynı açıdan bakmıyor erkek ve kadın. Sinek kadar karım olsun başımda dursun diyen bir erkek var mı? Yok. Sinek kdr kocam olsun diyen milyarlarca kadın var, yüzük onlar için madalya gibi. Erkekler de bu konuda umursamaz. O yüzden en güzeli 'kocişim yüzüğünü tak' demek değil. Bir kere söylediniz umursamıyorsa siz de takmayın. Belki o zaman o yüzük parmağa geçer.

aynen bende takmiyacam artik madem gereksiz unutulacak kadar benimde takmama gerek yok

Yüzüğe bu kadar anlam yüklenmesini garip buluyorum. Biz karı koca takmıyoruz düğün bayram olmadıkça. Alışkın değilken takınca gercekten boğuyor gibi geliyor. Belki eşinize de öyle oluyordur.

benimkide takmıyor. iş yaparken takılıyomuş işte takmıyo. taktığı zamanda eve gelince ilk işi yüzüğü çıkarmak olurdu, bu kadarmı fazlalık yapıyo o yüzük. doğal olarak dışarı çıkarken unutuyo. çok konuştum söyledim, başına kaktım o yüzüğü tak diye. ama artık pes ettim bende takmıyorum. eskisi gibi umursamıyorumda.
o yüzükler seçilirken nasıl mutlu hevesli oluyo insan, hiç almasaydık madem. erkekler yüzüğe bizim kadar anlam yüklemiyo belkide ondan.

benimkide takmıyor. iş yaparken takılıyomuş işte takmıyo. taktığı zamanda eve gelince ilk işi yüzüğü çıkarmak olurdu, bu kadarmı fazlalık yapıyo o yüzük. doğal olarak dışarı çıkarken unutuyo. çok konuştum söyledim, başına kaktım o yüzüğü tak diye. ama artık pes ettim bende takmıyorum. eskisi gibi umursamıyorumda.
o yüzükler seçilirken nasıl mutlu hevesli oluyo insan, hiç almasaydık madem. erkekler yüzüğe bizim kadar anlam yüklemiyo belkide ondan.

bizdede aynen öyle zaten işte takmıyosun bari geri kalam zamanda olsun oarmağında

benimki de hi takmaz hatta ona yüzük bile almadık nişanda altına alerjisi var. bunlara takılmamak lazım önemli olan yüzük bağı değil gönül bağı diye düşünüyorum :)

Arkadaslar merhaba , esim surekli olarak yuzugunu takmayi "guya" unutuyor . Gece yatarken cikariyor parmagini sktgi icin sabah ise giderken unutuyor takmayi genelde. ama nedense telefonunu , sarj aletini asla unutmuyor. Bir gun olsun unutmadi
Benim eşim de takmıyordu kaybolur vs. Gibi şeyler söyledi.Gururluydum hiç tak demezdim:) Sonra ben de takmaz onun gibi unutmuş numarası yapardım.O günden sonra dışarı çıkarken kendi parmağına takar sonra benim parmağıma takardı unutma derdi.Madem unutuyorsun parmağına dövme yaptır dedim yüzük parmağına ismimi yazdı.Ona rağmen üzerine bir de yüzük takıyor şimdi ben söylemeden.Tak dedikçe ters tepti.Sen de takma bakalım nasılmış anlar.

Back
X