Kocam yüzünden cinnet geçiricem 🙄

Gzdangy130

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
282
141
53
29
Napıcam ben bu adamla. Eşim çok iyidir ban karşı ilgisi alakası kibarlığı.. asla bir dediğimi iki etmez ters konuşmaz azarlmaz evdeyken sürekli şakalaşırız gülüşürüz ama şu alkol meselesi beni bıktırdı. Sadakatinden asla şüphem yok gittiği yerleri bilirim resim atar görüntülü ararım açar ama gece 11 den önce eve gelmez erken geldiği 1 veya 2 gün haftada. Napıcam bilmiyorum boşanmak aklımdan bile geçmiyor çünkü aramız iyi kötü değil bana olan sevgisinden şüphem yok. Ama ne yapabilirim bana alıl verin lütfen 🙄🙄🙄

Napıcam ben bu adamla. Eşim çok iyidir ban karşı ilgisi alakası kibarlığı.. asla bir dediğimi iki etmez ters konuşmaz azarlmaz evdeyken sürekli şakalaşırız gülüşürüz ama şu alkol meselesi beni bıktırdı. Sadakatinden asla şüphem yok gittiği yerleri bilirim resim atar görüntülü ararım açar ama gece 11 den önce eve gelmez erken geldiği 1 veya 2 gün haftada. Napıcam bilmiyorum boşanmak aklımdan bile geçmiyor çünkü aramız iyi kötü değil bana olan sevgisinden şüphem yok. Ama ne yapabilirim bana alıl verin lütfen 🙄🙄🙄
İş saatleri nasıl

aramız iyi kötü değil
Çok görüşemediğiniz için sorun yaşamıyor olabilir misiniz?
Haftanın 5 günü kimlerle dışarıya çıkıyor, tanıyor musunuz? Rahatsız olduğunuzu konuştunuz mu? Tamam eşlerin sosyal hayatı olmalı ama bekardan da farkı olsun biraz . Ev arkadaşı/ kankası değilsiniz neticede

Sizi çok seven saygı duyan bir dediğinizi 2 etmeyen adamla, eve sadece uyumaya gelen adam çelişiyor.

Evde olmadığı için, olsaydı böyle kibar olacağını mi zannediyordunuz acaba ?
Böyle değildi çünkü son 7 veya 8 aydır böyle eskiden de içerdi ama ya evde yada haftada 1 gün giderdi bu aralar çok sıklaştı

Hem alkolü olup hem iyi olması hem de 11 den öncede eve gelmemesi de ne bileyim şimdi :D

11 den önce gelmeyen adam ne ara size ilgi alaka gösterip bir dediğinizi iki etmiyor?

... 7 /8 aydır bu şekilde diyorsunuz ?Ne oldu o dönem de dışarıda vakit geçirme zamanı uzadı?evde alkol alırken dışarda almaya başladı?Dışarıda vakit geçirdiği kişileri tanıyor musunuz? Pek az erkek "tek başına " dışarıda içer. Bir de arkadaş eşin ne iş yapıyorsa söyle o alanda iş kurma girişimlerine başlayacağım ..Her gün dışarda alkol almaya nefesinin(🤑) yetmesi kolay mı ben çocuklara karpuz alayım almayayım girdabında kilitlenip kalıyorum manav tezgahında

11 den önce eve gelmiyor
Alkolik
ama aranız çok iyi
nasıl oluyor bu 3 ü 1 arada🤔
günde 1 saat gördüğünüz biriyle ki muhtemelen o sırada da sarhoştur nasıl güzel anlarınız oluyor
cidden anlamadım. ben öğrenci velilerimi sizin kocanızı gördüğünüzden çok görüyorum
bu evlilik değil. gerçek dünyaya dönün bence

Haydi zil zurna sarhoş olmuyor desek bile her gün 11 de gelen sizinle sadece 1 saat geçiren adamla bir süre sonra devam etmeyecektir.Kaldı ki bu değer vermediğini gösteriyor.Ve şunu da merak ediyorum gittiği yerlere sizi de götürsün beraber gidin illa gece çıkıp gezmesini seviyorsa gidin güzel mekanlara beraber eğlenin neden bunu yapmıyor da illa tek gidiyor.Ben olsam karşı çıkardım.

1 dediğinizi 2 etmiyor gibi durmuyor pek 🤔🤔🤔

Baktın güzel dille ikna edemiyorsun bende özgürlüğümü ilan ediyorum de ve sende onun gibi gece hayatına takıl bakalım beyefendi sabredecek mi ya seni de götürür ya da kırar dizini evinde içer net olun ayrıca benim fikrim pavyona falan gidiyordur bence yoksa her gün her gün nerede içecek kimle içecek bence aldatılıyorsunuz pavyon da bizzat aldatmadır benim gözümde

Back
X