Kocam

Birkere yedik o haltı dedi benim koca gel birdaha evlenelim dedim yedik o haltı birsefer dedi 😞😞😞
Acaba biraz kitap okusanız hatta mümkünse eğitiminize devam etseniz nasıl olur?

Kafanıza taktığınız şeyler dert değil, kendinizi ifade etme beceriniz sıfırın altında, iletişim becerisi deseniz o hiç yok. Biraz geliştirseniz keşke kendinizi, gencecik kadınsınız yazık günah.

Acaba biraz kitap okusanız hatta mümkünse eğitiminize devam etseniz nasıl olur?

Kafanıza taktığınız şeyler dert değil, kendinizi ifade etme beceriniz sıfırın altında, iletişim becerisi deseniz o hiç yok. Biraz geliştirseniz keşke kendinizi, gencecik kadınsınız yazık günah.
Kitap okumak yerine yapacak daha önemli işleri var ,boşanan görümceye takmak gibi , hamile görümceyi aramadan nefret kusmak gibi bunlarla bu kadar meşgulken zor o dediğiniz

Kitap okumak yerine yapacak daha önemli işleri var ,boşanan görümceye takmak gibi , hamile görümceyi aramadan nefret kusmak gibi bunlarla bu kadar meşgulken zor o dediğiniz
Üzülüyorum valla ya. 23 yaşında daha, yaşıtları okulunu yeni yeni bitirmiş iş hayatına atılmış tatillerde manitalarıyla geziyor bu burda görümce koca kaynana derdi anlatmaya çalışıyor onu bile beceremiyor.

Kocasına sormuş ki "tekrar tanışsak yine benimle evlenir miydin?"
Kocası da "hayir bir kere yedik o haltı" demiş.
O da üzülmüş bize soruyor siz ne yapardınız bu yanıtı duysanız diye.
Konu sahibesi şu yazıyı konuna copy paste yap da insanlar anlayabilsin bari D Derya 12468

Back
X