Kocam

Aslında siz evde yapacak birşey bulamayip acaba nasıl huzursuzluk çıkarırım diye mi uğraşıyorsunuz, size tavsiyem hayatta herşeyi bu kadar problem olarak algılamamanız hadi herseyi problem olarak görüyorsunuz bunun muhasebesini kendi içinizde yapıp eşinize yansitmamaniz, bunlar problem değil problem cikarmak için neden bulmaya çalışmak

konuyu okuyanlar boşuna gb harcamayın sütlaç tarifi veriyorum

• 1 lt süt
  • 2 çay bardağı pirinç
  • 1 litre su
  • 3 yemek kaşığı pirinç unu
  • 1,5 -2 su bardağı toz şeker (eğer çok şekerli sevmiyorsanız 1,5 bardak kullanabilirsiniz)
  • 1 su bardağı süt
  • tarçın
afiyet olsun ❤️

Evlenmeseydi başka haltlar yiyecekti sanki bunların önüne taş koyulmuş gibi konuşmaları yok mu gereksiz böbürlenmeler işte :D

E911D08F-52A7-44F3-AC26-F54A62240A19.webp

Bir ayda tanışıp evlenmişsiniz? Tanıdıktan sonra bir daha mı evlenmek istediniz? 1 ayda birini tanımak çok zor çünkü?

26 yasında kadının hala ergen gibi davranmasıda ilginç valla ya.. biraz olgunlaşıp düzgünce düşünme tarzını tavsiye ediyorum sana canim

Demek eşin hayırlı değilmiş ki huzuru bulamamışsın. Kerim’in biricik eşi, ped isteyen hadsiz görümcenin gelini, gelecekteki hamza ile hamdinin annesi 👰🏻🏡🍼

Adama burda davrandığın gibi davranıyorsan pişman olur tabi.

Biraz kitap okuyup, azcık kendinizi geliştirseniz cidden bir faydanız dokunur insanlığa. Hadi insanlığa dokunmadı belki evliliğinize dokunur. Kocanız böyle konuşmaz.

Eğitim şart...

Yavrum evladım senden ayca büyük kardeşim hala üniversitede öğrenci yahu 😱

Back
X