• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam

Arkadaslar meraba,
11 aydr yabanci uyruklu biryle evliym ve onu gercktn ck sewiyrm yenide bi oglumuz oldu cok sükür eşımde bni sevyr sorunsa şu ; eşimi cok kskanyrm kmseyle knusşn slmlaşsn istemyrm ona gûwenyrm ama cewremz pek iyi degl surkli onun önünde tléfnunu kntrol edyrm bide lohusalik geldi smdi dahada ck kskanyorm cnkü ona yaklasamiyrmda szce ne yapmalym
Eger kullanıcı dilim japonca olsaydı anlayıp yorumladım da ben türkçe biliyorum canım maalesef :KK69:

Yalnız bi ben anlamamisim konuyu maasallah herkes anlamış :(

Yorumlardan çıkarım yaptığım kadarıyla kocani kıskanıyorsun ve lohusaymissin bence tamamen lohusalik psikolojisi gecer de keşke anlaşılır yazsaydin.

Yabancı uyruklu yazarak ilgi çekmek istemedim bi an öyle yazdım tabi ne düşünmek isterseniz size kalmış. Büyüyünce geçer diyen arkadaş hiç komik değil. Ve diğer arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim belkide lohusaliktandir bilmiyorum ve çevrede sinir bozucu insanlarda var tabi yeni doğum yaptım vücut yapımda değişti :-(

Yabancı uyruklu yazarak ilgi çekmek istemedim bi an öyle yazdım tabi ne düşünmek isterseniz size kalmış. Büyüyünce geçer diyen arkadaş hiç komik değil. Ve diğer arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim belkide lohusaliktandir bilmiyorum ve çevrede sinir bozucu insanlarda var tabi yeni doğum yaptım vücut yapımda değişti :-(
Anacim daha yeni doğum yapmışsın elbette vücut yapın değişecek bu çok normal takma kafana.bu arada isteyince gayet güzel yazıyorsun.

onu ben dedim komiklik olsun diye değil zaten 18 yaşındaki gibi düşünmüyorum şu anda gerçek bi tespit 10 sene sonra kimsenin bukadar kıskanılmaya değmez olduğunu anlicakdın zaten ;)

ciddi cevap vermek gerekirse. gerçekten yaşına 18 annesin. eşinle kültür ve dil farkı olması aranızda bir mesafe bırakır. onun ne düşündüğünden bile tam emin olamzasın. ama şu bir gerçek ki kocan sna sadıksa başkalarının ona nasıl baktığının önemi yok. Bakacaklarr çünkü sanada ilginç geliyor banacı olması onlarda bu yüzden dikkatlerini veriyorlardır. bence akışına bırak loğusalığının ve bebeğinin tadını çıkart. aklında böyle şeyler getirme. boşuna yaparsın.

18 yaşa bir yabancı uyruklu koca bir de çocuk sığdırmışsın da konunun içeriğine sesli harfleri sığdıramamışsın.:KK53:
Kıskançlık normal de bunu ileri seviyeye taşımazsan.
Evliliğin devamı için iki tarafın da sabırlı olması şart.

Cevrenize degil, demek ki esiniz size güven vermiyor... Cevre istedigi kadar kötü olsun, insanin icinde yoksa bisey olmaz... Tabiiki seytana uymak diye bisey var, ama ne kadar sIkarsaniz o kadar ters teper... Belirli seylere sinir getirin tabii, aciklamasinida yapin, neden istemediginizi mesela x le selamlasmasini yada samimi olmasini, ama adami tamamen dis dünyadan koparamazsiniz... Kaldiki cagimiz teknoloji cagi, istediginiz kadar kisitlayin, o yapmak isterse sanaldada yapar... Yasak her zaman tatli gelir, cok sevmek kaybettirir... Siz sevin yinede ama bulunmaz hint kumasimis gibide hissettirmeyin ona... Tek onu düsünmeyin, baska seylere yönelin kafaniz biraz dagilsin...:ssz:

Kıskanabilmek güzeldir bence. Kıskanabilen insan partnerine değer veriyor demektir nihayetinde. Kıskanmak, birini kıskanacak kadar sevmek insanı heyecanlandırır bence....Umarım kıskançlığınız geçmez fakat ehlileştirebilirsiniz. .

bebeginizi Allah anali babali büyütmek nasip etsin öneclikle.. lohusalikta normal kendini üzme ve esin nereli diye sorsam merak ettim de.. Allah mutlulugunuzu daim etsin baci.

Teşekkür ederim kimiside lohusaliktan diyor geçer inşallah bencede haklısınız sık boğaz etmemek lazım fazla.

bebeginizi Allah anali babali büyütmek nasip etsin öneclikle.. lohusalikta normal kendini üzme ve esin nereli diye sorsam merak ettim de.. Allah mutlulugunuzu daim etsin baci.
Amin teşekkür ederim özel mesaj atsanız şimdi nereli olduğunu burdan yazarsam onuda gösteriş olarak algılarlar .

Back
X