• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam

Ooo canım masallah sende benden az degilsin demek ki tek takıntılı olan ben değilmişim sevindim buna :-):-):-):-)

esinin seni bu sekilde kiskanip nefes aldirmadigini dusun..cok ama cok bunaltici.
bence yapma bunu..hem ne demek etrafa guvenmiyorum?zaten sen etrafa degil esine guveneceksin.
lohusalikta seni daha duygusal yapiyor olabilir ama kendini frenlemeye calis,butun ilgini esin uzerinde toplama.

Öyle yapmaya çalısıcam haklısınız empati kurunca o bana benim ona yaptıklarımi yapsa deli olurum herhalde oda kıskanç ama yerine göre benim kadar değil açıkçası :-)

sesli harfleri bile kıskanmışsınız o derece yani..

Dur okları üstüme çekeyim :KK70: seni kurtarayım mnthamm :))) ben eşimi kız kardeşinden bile kiskaniyorum . Sarilinca falan çok sinir oluyorum . Trip atıyorum . He güzel biseymi doğru mu . Elbette değil ama ınan elimde olan bisey değil . Bende daha rahat olmak isterdim ama olamıyorum . Eşimle çok sorunlarım oldu bu yuzlerdende. . Dilerimki geçer biraz daha. Çünkü çok kıskançlık çok can sıkıcı :)
Barıştın galiba eşinle.

neden harfleri unutup garip garip yazıyorsunuz?
kıskançlığa gelince;
tüm kadınlar toplanıp eşini beklemiyoruz.

Arkadaslar meraba,
11 aydr yabanci uyruklu biryle evliym ve onu gercktn ck sewiyrm yenide bi oglumuz oldu cok sükür eşımde bni sevyr sorunsa şu ; eşimi cok kskanyrm kmseyle knusşn slmlaşsn istemyrm ona gûwenyrm ama cewremz pek iyi degl surkli onun önünde tléfnunu kntrol edyrm bide lohusalik geldi smdi dahada ck kskanyorm cnkü ona yaklasamiyrmda szce ne yapmalym
Kcana guven sorunu yasiyorsan yapabilecegimiz birsey yok
Yersiz kiskanclik en tehlikeli illetlerden bana gore
Sanki tum kadinlar siraya girmis kocani mi bekliyor?ayip yav

Arkadaslar meraba,
11 aydr yabanci uyruklu biryle evliym ve onu gercktn ck sewiyrm yenide bi oglumuz oldu cok sükür eşımde bni sevyr sorunsa şu ; eşimi cok kskanyrm kmseyle knusşn slmlaşsn istemyrm ona gûwenyrm ama cewremz pek iyi degl surkli onun önünde tléfnunu kntrol edyrm bide lohusalik geldi smdi dahada ck kskanyorm cnkü ona yaklasamiyrmda szce ne yapmalym
Bn d ck ksknc bi insnm, elmde olsa kcma çip tkrm :D

Canım yaşın çok küçük sen ister kabul et ister etme hala çocuksun ve hala ergensin . Bunu kötü amaçla söylemiyorum .. İnsanların duygusal ve fiziksel gelişiminin devam ettiği belirli yaşlar vardır sen hala duygusal ve fiziksel değişimi devam eden ve edecek olan bir küçük kadınsın.. Doğum yaptığın için artık boyun uzamaz fiziksel bir takım gelişimlerin durur ama inan bana duygusal gelişimin ve değişimin devam ediyor ve edicek bu gün sana doğru gelen yarın gelmeyecek bu gün sevdiğini yarın sevmeyeceksin .. Umarım eşin senin bu durumunu anlayıp sana bu günde yarında psikolojik olarak destek olur.. Keske bu kadar küçükken evlenmeseydin ama artık çok geç , kendine çok fazla yüklenme ve zorlama duygusal patlamalarında sakin olmaya çalış umarım çok mutlu olursun ve eşinde sana karşı hep anlayışlı olur çünkü sen hala çocuksun ( lütfen bana kızma )

Bir adama her kadini potansiyel tehlike olarak goruyorum izlenimi verirseniz, adam buna inanir. Demekki tum bu kadinlar icin bir albenim var diye dusunmeye baslar. Boyle bir gaz vermeyin esinize.
Kiz kardesin onu kiskandigindan haberdar mi peki? Oyleyse hala kapini calip, evine geliyor mu?
çok mükemmel bir cevap olmuş (aynı zamanda benim için de bir cevap oldu bu)

Lohusa bir kadına biraz acımasız olmuş eleştiriler sanki... Türkçeyi düzgün yazmayanlara karşı bende de takıntı var ama lohusa biri olunca biraz daha dikkat edilebilir. Neyse yeni doğum yapmanın, yeni bir evreye geçmenin ve herkesin çocuğunu büyütürken müdahale etmesinin etkisi büyüktür yüksek ihtimal kıskançlığında. Rahat olmaya çalış, vücudunla barış, hep öyle kalmayacak zamanla eskiye döneceksin ;)

İnşallah. :-)
Lohusa bir kadına biraz acımasız olmuş eleştiriler sanki... Türkçeyi düzgün yazmayanlara karşı bende de takıntı var ama lohusa biri olunca biraz daha dikkat edilebilir. Neyse yeni doğum yapmanın, yeni bir evreye geçmenin ve herkesin çocuğunu büyütürken müdahale etmesinin etkisi büyüktür yüksek ihtimal kıskançlığında. Rahat olmaya çalış, vücudunla barış, hep öyle kalmayacak zamanla eskiye döneceksin ;)

Arkadaslar meraba,
fanusa kapat,sokağa çıkarken boynuna bir kemer geçir kaçma veya çalınma ihtimaline karşı

yabancı demişsin Brad Pitt le filan mı evlendim diyeceğimde o evliydi değil mi

Back
X